Coconut Care Facial Cleansing Wipes – Action

Geplaatst door
Meestal reinig ik mijn gezicht met wat reinigingsmelk en een wattenschijfje, maar af en toe vind ik het makkelijk om een reinigingsdoekje te gebruiken. Bijvoorbeeld als ik heel moe ben of gewoon geen zin heb in een uitgebreide routine. Vorig weekend ging ik naar de Action en bracht ik de Coconut Care Facial Cleansing Wipes mee. Een pakje van 25 stuks kost slechts € 0,79. Voor zo’n goedkope prijs kon ik ze toch niet laten liggen? Ik heb de doekjes ondertussen enkele dagen uitgetest en ik moet zeggen dat ik ze heel goed vind. Hieronder mijn review!
 

Verpakking.

De verpakking ziet er best oké uit voor zo’n goedkope prijs. De kokosnoot geeft meteen een frisse touch en dat vind ik wel leuk. De verpakking is erg praktisch, daar er een lipje aan zit dat je makkelijk kan omhoog trekken om er een doekje uit te nemen. Achteraf sluit het lipje ook weer goed waardoor de doekjes niet snel zullen uitdrogen. Er zitten 25 doekjes in één pakje.


Beschrijving.

Ontwikkeld voor de normale tot droge huid om alle make-up resten en onzuiverheden op milde wijze te verwijderen. Dankzij de lichte formule voelt je huid zacht en glad aan. Zachtjes over gezicht, hals en het gebied rond de ogen wrijven, met de ogen dicht. Afspoelen is niet nodig.

Ingrediënten.

Naast kokosolie bevatten de doekjes vooral veel glycerine, wat een verzachtende en voedende functie heeft. Een minpuntje is dat de doekjes parfum en alcohol bevatten. Ik heb hier geen last van, maar voor sommige meiden kan dit irriterend werken.

Mijn mening.


De reinigingsdoekjes hebben een heerlijke kokosgeur (niet té) en voelen zacht aan op mijn huid. Ze verwijderen vlot de make-up zonder mijn ogen te prikkelen. Voor mij hadden de doekjes nog iets vochtiger gemogen, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ik leg het pakje op de kop zodat de vloeistof naar beneden zakt en ik altijd een nat doekje heb. Lekker fris! Ja, ik ben fan van deze doekjes en ga ze zeker opnieuw kopen!

 

Pluspunten.

 

– Praktische verpakking, droogt niet uit
– Frisse kokosgeur
– Maakt de huid zacht
– Verwijdert vlot make-up
– Goedkoop: € 0,79 voor 25 doekjes
Minpunten.

 

– Voor mij mochten ze nog iets vochtiger zijn
– Bevat parfum en alcohol
De Coconut Care Facial Cleansing Wipes zijn te koop voor € 0,79 bij de Action.
Gebruiken jullie ook wel eens reinigingsdoekjes? Zo ja, welke?

Veel liefs,
Vanessa xxx

46 reacties

 1. Lijken me erg fijn! Heb deze nog nooit bij onze Action gezien, anders zou ik ze zeker proberen. I love coconut 🙂

 2. Ze klinken fijn en handige tip om het op zijn kop te plaatsen. Kokosgeur, zalig.

 3. Ze klinken fijn! En ik vind kokos geur echt heerlijk. Ben alleen benieuwd of ik tegen de alcohol zou kunnen ivm een droge huid :p

 4. Die lijken me erg fijn! Toevallig ga ik vanmiddag naar de Action, misschien leuk om mee te nemen! Ik gebruik zelf altijd de reiniginsdoekjes van de Kruidvat die werken voor mij prima!

 5. hm, toch jammer dat het alcohol en parfum bevat.. ik probeer langzamerhand die ingrediënten te vermijden bij *nieuwe* aankopen om het zo systematisch niet meer te gebruiken.

 6. Vind dit soort doekjes erg fijn voor in de ochtend, toch jammer dat ik niet houd van de geur van kokos!

 7. Wat een fijn product voor zo weinig geld! Ik ben gek op kokos en de geur ervan, maar ik denk dat het mijn huid zal irriteren. Helaas! Ik ben trouwens ook wel benieuwd naar de reinigingsdoekjes van Neutral;)

 8. Lijken me erg fijn! Kokos ruikt sowieso altijd erg lekker en eerlijk gezegd ben ik ook meestal te lui om m'n make up er uitgebreid af te halen haha. Denk dat ik ook eens een kijkje ga nemen bij de action 🙂

  Liefs

 9. Deze reinigingsdoekjes heb ik een paar maanden geleden ook gehad, bij mij halen ze mijn make up er juist heel langzaam af, haha. Ook weer heel erg fijne review om te lezen! 😉
  Op dit moment gebruik ik Reinigingpads (met lotion) van Kruidvat eigen merk en voor wat afwisseling gebruik ik de Demak'up oogmakeup remover !Deze 2 items raad ik je zeker aan! :D.
  Xxx

 10. Klinkt fijn! Ben sowieso gék op kokosgeur! 😀 Ik heb gelukkig ook geen 'last; van parfum of alcohol in reinigingsproducten..

 11. Dat lijken me hele fijne doekjes. Ik gebruik graag die doekjes met kokosgeur van Inecto. Lijken ze daar een beetje op?

 12. Ik ben altijd opzoek naar wipes en ik was al benieuwd of deze goed waren, zag ze liggen bij de action. Ik hou heel erg van doordrenkte wipes dus ik denk dat ik deze dan maar laat liggen. Duidelijke review!

 13. Klinkt goed + ze zijn lekker budget proof! Ik gebruik zelf nu die van Kruidvat, werken ook prima!

 14. Producten met kokosnoot vind ik altijd zo lekker ruiken, maar deze doekjes zou ik helaas niet kunnen gebruiken door de alcohol en parfum erin. Ik heb zelf wel eens reinigingsdoekjes gebruikt en dat waren die van Essence, maar de laatste tijd gebruik ik het eigenlijk nooit meer.

  1. In de Action kun je ook andere doekjes vinden met een meer neutrale geur. Als ik me niet vergis, is dit van het merk Onyx x

Reacties zijn gesloten.