Tropical Sunmilk Coconut – Action

Geplaatst door
Oh, wat hou ik van de zomer! De zon schijnt en we krijgen temperaturen tot 30 °C, ideaal om een mooi kleurtje op te doen. Zondag heb ik alvast de hele dag in de tuin gelegen. Behalve dat ik af en toe in de schaduw spurtte, heb ik mezelf ook goed ingesmeerd. Ik gebruikte hiervoor de Tropical Sunmilk Coconut van bij de Action. Deze zonnemelk kost slechts € 4,69 en ik ben er super enthousiast over. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
 

Verpakking.

De verpakking ziet er niet super uit, maar dat hoeft ook niet. Een zonnemelk is nu eenmaal een zonnemelk. Stiekem vind ik de kokosnoot wel leuk. Dat maakt de verpakking net iets minder saai. De Tropical Sunmilk bevat een SPF 30 (Sun Protection Factor), wat best een hoge bescherming biedt. Daarnaast belooft de melk ook water bestendig te zijn, maar ik geef toch de raad om je huid nog eens in te smeren na die ene duik in het water. Als laatste geeft de verpakking ook nog mee dat er Arganolie en Sheabutter in de melk zit. Dat ziet er goed uit!

Beschrijving.

Tropical Sunmilk factor 30 met kokosnoot helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon. De toegevoegde Arganolie en Sheabutter hydrateren en verzachten de huid. Smeer de huid een halfuur voor het zonnen goed in. Insmeren regelmatig herhalen.

 
De zonnemelk.

De melk is niet heel dun, maar ook niet dik. De textuur is middelmatig. Het uitsmeren gaat redelijk vlot en in minder dan een minuut is de melk helemaal ingetrokken. Als dat niet fijn is!

 
Mijn mening.

Ik ben super enthousiast over deze zonnemelk! Zondag heb ik de hele dag in de zon gelegen en gebruikte ik deze Tropical Sunmilk. Omdat ik vrij snel verbrand, heb ik me om het uur opnieuw ingesmeerd. En euh… ’s Avonds was er geen enkele rode vlek te bespeuren. Dat wil zeggen dat deze zonnemelk voldoende beschermd, top! Wat ik nog leuk vind aan deze melk, is de frisse geur van kokos. Geen doorsnee zonnemelk-geur, weet je wel? Ik ga deze melk zeker opnieuw kopen. In augustus ga ik een weekje naar Spanje en tegen dan ga ik alvast mijn voorraad inslaan. Haast je dus maar want anders is er niets meer over, haha!

Pluspunten.
– Ruikt lekker naar kokos
– SPF 30
– Water bestendig
– Bevat Arganolie en Sheabutter
– Voor alle huidtypes
– Smeert redelijk goed uit
– Trekt snel in
– Beschermt goed

– Goedkoop voor een zonneproduct
 
Minpunten.
 
– Een spray vorm is misschien handiger, maar persoonlijk stoort dit me niet.
 
De Tropical Sunmilk Coconut (250 ml) kun je kopen voor € 4,69 bij de Action.
 
Welk zonneproduct gebruiken jullie?


 


Veel liefs,

Vanessa xxx

23 reacties

  1. Klinkt ontzettend fijn! Helaas vind ik kokos écht niet lekker ruiken, dus deze zonnemelk is niets voor mij. Wel een fijn en overzichtelijk artikel! 🙂

  2. Ziet er wel goed uit, jammer genoeg is kokos niet echt mijn geur!

  3. Fijn dat het goed help als je een beetje verbrand bent! ik denk dat wel een aanrader is voor vele meiden dan. Goede review 🙂

  4. wat een fijn product zeg! ik gebruik een zonnebrand van een of ander merk die ik niet en, maar ik verbrand ook vrij snel dus ik moet me net zoals jou om het uur insmeren! Maar ik zal zeker even kijken bij de action! 🙂 Kus, Xx

  5. Kokosnoot en nog eens een factor 30?! Gurl, ik ben om hoor! Fijn dat hij ook zo snel intrekt, dat vind ik ook echt een belangrijk item. 🙂

  6. Lijkt heel leuk. Ik heb nu amre solaire. Onlangs drie dagen naar zee geweest met mooi weer dus veel moeten smeren. Bijgevolg zit mijn gezicht helemaal onder de puistjes nu. Volgende keer misschien toch best één speciaal voor het gezicht meenemen.

  7. Hij klinkt fijn, en zeker voor dat prijsje!! Ik gebruik nu zelf een zonnebrand van Nivea, factor 50. Maar misschien ga ik deze ook wel een keertje proberen!

    ♥ Saskia

Reacties zijn gesloten.