Mijn favorieten

Geplaatst door
Vandaag is het tijd voor een nieuwe rubriek, namelijk: mijn favorieten. Dit is een rubriek die regelmatig zal terug komen en waarin ik mijn favorieten van de afgelopen tijd laat zien. Het kan gaan om beauty producten, maar ook om kleren, boeken, eten enzoverder. Allemaal dingen waarover ik zeer enthousiast ben en die ik graag met jullie wil delen. Hieronder heb ik alvast mijn eerste favorieten op een rijtje gezet!
 

Body Splashes – H&M

 
Een tijdje geleden kocht ik de body splashes ‘cashmere’ en ‘peony’ bij H&M en sinds dan gebruik ik ze bijna iedere dag, weliswaar afwisselend. Zeker nu het mooi weer is, is zo’n luchtig geurtje echt heerlijk! Jammer dat de geur zo snel verdwijnt, maar dat houdt me toch niet tegen om deze splashes te gebruiken. Mocht je graag de review lezen, klik dan hier.  
 
Aloe De La Isla / Face & Body Cream 
 
Wie mijn blog volgt, weet dat ik vorige week naar Tenerife ben geweest. Daar heb ik deze pot Aloë Vera gekocht. Ik ben er zo blij mee! Ik gebruik hem iedere avond voor het slapen gaan, zowel voor mijn gezicht als voor mijn lichaam. De cream is luchtig, wrijft goed uit, trekt snel in en ruikt super lekker! Ik heb nu al spijt dat ik maar één pot heb meegebracht. Mochten jullie een keer naar Tenerife gaan, dan is deze cream zeker een aanrader! (en dan mag je mij nog enkele potten meebrengen).
 
Nagellakje F22 – Yes Love
 
In Tenerife kocht ik ook nog enkele nagellakjes, waaronder dit Barbie roze kleurtje. Toen ik thuiskwam heb ik het meteen op mijn nagels aangebracht. Wat een cutie! Ik ben echt verliefd op dit kleurtje! Ik draag dit lakje nu al enkele dagen en het ziet er nog altijd mooi uit.
 
Boek: Blue Curaçao – Linda Van Rijn

Ook dit boek is een absolute favoriet! Ik nam het mee naar Tenerife en heb het op één namiddag uitgelezen. Het is een meeslepend, spannend verhaal en leest vlot. Aangezien het hele verhaal zich afspeelt in Curaçao, is dit boek dan ook een aanrader voor op vakantie of op warme zomerdagen zoals vandaag. 
Gisteren schreef ik reeds een artikel over dit boek. Heb je het nog niet gelezen? Klik dan hier
 
Kokosijs – Lidl
 
Sinds kort heb ik een nieuwe ijs verslaving: kokos, mmm! Je kunt de smaak een beetje vergelijken met de smaak van een Bounty, maar dan in de vorm van ijs. Zo ontzettend lekker! Glenn zijn papa bracht zo’n doos mee uit Nederland en we dachten dat dit ijs enkel daar verkrijgbaar was. Iets daarna deed ik boodschappen bij Lidl en wat zag ik daar? Ja hoor, kokosijs, woehoe! De hele winkel heeft het geweten…
 
Zo, dit waren mijn favorieten van de afgelopen tijd. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!
 
Wat is jouw favoriete product? Waar ben jij super enthousiast over? Deel het bij de comments!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx 

43 reacties

 1. Leuk om jouw favorieten te zien! Ik ben wel eens benieuwd naar dat kokosijs 🙂

 2. Hmm, ik heb ze wel eens geprobeerd in de caramel variant maar wist niet zo goed wat ik bij kokos moest verwachten. Ik hou van bounty's dus wat dat betreft zou het wel goed moeten zitten.

 3. mooie favorieten, ben benieuwd naar deBody Splashes. de kleur van de nagellak is prachtig. ik moet ook eens de kokos ijs gaan proberen, i love kokos

 4. Ik wil zelf ook meer aloe vera producten gebruiken (alhoewel ik dat nu ook doe) maar misschien zelfs als plant kopen! :O Goede favorieten verder 🙂 Leuk ook om er wat extra informatie van te krijgen, b.v. met het boek!

 5. Oh kokosijs! Haha, ziet er lekker uit.
  En die bodysplash van de H&M zijn heel fijn!

 6. Het is dat het, met uitzondering van gisteren en vandaag, er het weer er niet meer voor wordt, anders had ik zeker ook zo'n bodysplash uitgeprobeerd! En de aloe vera crème lijkt me heerlijk!

 7. Oeh kokosijs, nu wil ik het ook eens proberen! Gebruik de laatste tijd veel mijn Maybelline concealer, j'adore.

 8. Heel erg leuk om te zien! Ik vind het nagellakje ook echt zo mooi. De kokos ijsrepen zijn ook inderdaar heel lekker.

 9. Lekker tropisch allemaal. Die ijsrepen lijken me goddelijk haha! Aloe vera is inderdaad heel fijn. Gebruik dat graag in de zomer.

  OT Kan het zijn dat je mij per ongeluk ontvolgd hebt, in plaats van gevolgd bij mijn winactie? Viel me ineens op omdat je me al volgde 😉 Leuk dat je meedoet trouwens!

 10. Oh die Aloë Vera crème lijkt me echt heerlijk! Het nagellakje vind ik ook heel mooi. Echt een knal kleurtje;) xxx

 11. Hele leuke favorieten! Tof om te zien! 🙂 Het nagellakje Yes Love vind ik prachtig! Een lekker fel barbie kleurtje! En mmm kokosijs!

Reacties zijn gesloten.