Wat is een leuk cadeau voor Vaderdag? 5x inspiratie!

Geplaatst door

Op zondag 11 juni is het Vaderdag. De dag om de belangrijkste vaderfiguren in jouw leven in de watten te leggen. Maar wat is een leuk cadeau voor Vaderdag? Wat geef je je vader? Wat koop je voor een man die alles al heeft? Om je te inspireren, zet ik hieronder vijf leuke Vaderdag cadeaus op een rijtje!

vaderdag cadeaus

Wat is een leuk cadeau voor Vaderdag? 5x inspiratie! 

1. BBQ cadeaupakket

Staat jouw vader in de zomer altijd achter de barbecue? Verras hem dan met een BBQ cadeaupakket voor Vaderdag! Deze gift box bevat een gepersonaliseerde schort met een foto, naam of grappige quote. Daarnaast zitten er een paar essentials in de box waarmee jouw vader direct aan de slag kan: een salade mix, Provençaalse kruiden, barbecue kruiden, volkoren couscous en gerookt olijfhout. Kortom: het perfecte cadeau voor de barbecue meester in spé!

2. Gegraveerde glazen

Bijna elke vader lust wel een lekker biertje of wijntje. Hoe leuk is het dan dat hij dit kan drinken uit mooie gegraveerde glazen? Als je vader geen alcohol drinkt, kan je kiezen voor gegraveerde theeglazen of longdrinkglazen. Door de glazen te graveren met een mooie tekst of grappige quote, geef je jouw vader een uniek geschenk waar hij iedere dag plezier van zal hebben. 

3. Persoonlijke cadeaubon

De meeste vaders houden van lekker eten. Vaderdag is dan ook hét moment om je vader te trakteren op een hapje en een drankje. Neem je vader mee naar een gezellig terras of zijn favoriete restaurant, en de rekening is voor jou. Om dit cadeau creatief in te pakken, kan je zelf een cadeaubon maken. Een persoonlijker cadeau bestaat haast niet!

4. Barbershop

Vandaag de dag hechten steeds meer mannen belang aan hun uiterlijk. Weet je van je vader dat hij zich dikwijls scheert? Geef hem dan een cadeaubon voor een bezoekje aan een echte barbershop. In een barbershop kunnen mannen hun baard en snor laten verzorgen, en in sommige gevallen ook hun haar laten knippen. Als je nog wat extra budget over hebt, kan je jouw vader eventueel nog een scheergel of scheerschuim cadeau geven om deze belevenis helemaal af te maken.

5. Een zelfgemaakt pakketje

Ten slotte kan je jouw vader verrassen met een zelfgemaakt pakketje. Koop een mooi mandje en vul dit met zijn favoriete producten. Denk aan verzorgingsproducten of lekker eten en drinken. Je kunt deze cadeau tip natuurlijk ook combineren met één van bovenstaande cadeaus. Zo kan je in het mandje bijvoorbeeld ook gegraveerde glazen of een cadeaubon stoppen. Superleuk, toch?

vaderdag cadeau

Nog meer inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje tussen deze leuke Vaderdag cadeaus. Er zit vast wel een Vaderdag cadeau tussen waar jij jouw vaderfiguur dolgelukkig mee zal maken! 

Veel liefs,
Vanessa xxx