Hoe geef je een cadeaubon? 4 leuke ideeën!

Geplaatst door

Hoe geef je een cadeaubon? Veel mensen geven een cadeaubon met de feestdagen. Het is immers een makkelijk geschenk als je geen idee hebt wat je anders moet kopen. Bovendien doe je de ontvanger hier altijd een groot plezier mee, want wie krijgt er nu niet graag shoptegoed cadeau? Er is maar één nadeel aan cadeaubonnen: de meeste winkels verkopen de bonnen in de vorm van een pas. Dit is handig om te bewaren, maar spannend om te geven is het niet. Daarom deel ik vier leuke ideeën om een cadeaubon nét iets leuker te presenteren!

hoe geef je een cadeaubon

Hoe geef je een cadeaubon? 4 leuke ideeën!

1. Klein cadeautasje

Hoe verpak je een cadeaubon? Steek de cadeaubon in een klein (transparant) zakje. Koop een klein geschenktasje en stop daar wat crêpepapier in. Het leukste resultaat krijg je als het crêpepapier een klein beetje boven het tasje uitsteekt. Daarna plaats je het zakje met de cadeaubon in het tasje en voilà! Je vindt zakjes, kleine geschenktasjes en crêpepapier onder andere bij Action, Hema en Bol.com

2. Glazen potje

Je kunt ook een glazen potje kopen die net groot genoeg is om de cadeaubon in te steken. Glazen potten kan je ook kopen bij Action, Hema en Bol.com. Uiteraard kan je ook prima een lege pot appelmoes of een lege pot van een geurkaars gebruiken. Dan kost het je helemaal niets! Om de glazen pot een beetje op te fleuren, kan je er eventueel confetti of namaaksneeuw in doen. Op de pot zelf kan je nog een leuke boodschap schrijven om het cadeau nog een tikkeltje persoonlijker te maken.

Lees ook: Dit zijn 10 kleine cadeautjes onder 10 euro!

hoe verpak je een cadeaubon

3. Envelopje

Als je het graag eenvoudig houdt maar toch iets zoekt om de cadeaubon in te steken, is een klein envelopje voldoende. Tegenwoordig kan je tal van leuke envelopjes kopen in kleine formaten, ideaal voor cadeaubonnen. Om het envelopje op te fleuren, kan je er nog wat confetti in doen. De confetti op het envelopje plakken is natuurlijk ook leuk!

4. Om op te eten

Tenslotte kan je de cadeaubon toevoegen aan iets lekkers om te eten, bijvoorbeeld een doos pralines. Zo krijgt de ontvanger meteen twee leuke cadeautjes en is de cadeaubon op zich niet meer zo saai. Is de ontvanger niet zo gek op chocolade? Je kunt de cadeaubon (in een envelopje) ook rond een fles wijn hangen met een strikje. Van een verrassing gesproken!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: 5x Leuke cadeauverpakkingen zelf maken

2 reacties

  1. Ga het glazen potje eens proberen 😀 Heb nog van die gouden strooisterretjes en dat vind ik echt een goed idee !

  2. Ik heb ooit een cupcake gemaakt en dan speciaal versierd met een kerstboom enzo en dan de kadobon erbij gestoken.

Reacties zijn gesloten.