De mooiste badmode voor een maatje meer

Geplaatst door

Badmode voor een maatje meer – Een badpak of bikini kopen is voor sommige vrouwen een makkelijke opdracht, terwijl anderen het juist moeilijk vinden om badkleding te vinden waar ze zich goed in voelen. Als je een buikje of curvy vormen hebt, kan het weleens een uitdaging zijn om een badpak of bikini te vinden dat mooi past bij jouw figuur. In dit artikel zet ik de mooiste badmode voor een maatje meer op een rijtje!

badmode voor een maatje meer

Badmode voor een maatje meer

Er zijn ontzettend veel soorten badpakken en bikini’s in verschillende kleuren, stijlen en modellen. Dit heeft als voordeel dat je makkelijk een combinatie kunt vinden die jouw figuur het beste accentueert. Terwijl sommige vrouwen hun curvy vormen het liefst verbergen, zijn andere vrouwen juist op zoek naar badkleding die deze vormen accentueert. Bij LASCANA vind je mooie badmode voor ieder figuur, zowel in kleine als grote maten. Iedere vrouw verdient het immers om zich zelfzeker te voelen in een bikini of badpak!

Bikinitop in een opvallende print

Wil je graag de aandacht trekken naar de bovenkant van je lichaam en minder naar je billen en benen? Kies dan voor een effen, donker bikinibroekje in combinatie met een opvallende top. De bikinitop hoeft niet per se een opvallende print te hebben, een opvallende kleur of een top met fringes ziet er ook leuk uit. 

Bikinibroekje met een hoge taille 

Als je een buikje hebt of je curvy vormen een beetje wilt verfijnen, kan een bikinibroekje met hoge taille heel flatterend werken. Om te voorkomen dat er te veel aandacht naar je bikinibroekje gaat, kies je het best voor een donkere kleur, bijvoorbeeld donkerblauw of zwart. Op die manier creëer je een mooi zandloperfiguur en zie je er slanker uit. 

badmode grote maten

Een haltertop

Als je grote borsten hebt, dan zullen niet alle bikinitops voldoende ondersteuning bieden. Een haltertop is perfect voor vrouwen met grote borsten. De brede bandjes van de top bieden meer ondersteuning, in vergelijking met de dunne bandjes van de standaard bikini’s. Daarnaast zullen de brede bandjes comfortabeler zitten, aangezien dunne bandjes al snel in de huid kunnen snijden en pijnlijk aanvoelen.

Een tankini

Ten slotte zijn tankini’s een goede keuze voor vrouwen die hun lichaam wat meer willen bedekken. Een tankini biedt dezelfde hoeveelheid bedekkende stof van een badpak, maar geeft toch de vrijheid om het bovenstuk en broekje met elkaar te mixen en matchen. Bij LASCANA vind je tankini’s in tal van kleuren en stijlen. Daarnaast kan je kiezen voor een oversized tankini die je buikje camoufleert, of juist voor een model dat extra ondersteuning biedt. Alles kan en mag als het om badmode gaat, zolang de badkleding maar bij je past en je je zelfzeker voelt!

badpakken grote maten

Voor welke badmode kies jij deze zomer?

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Met deze tips blijft je badpak of bikini langer mooi

2 reacties

  1. Ik heb vorig jaar een tankini gekocht. Een bikini zou ik noet durven dragen met mijn maatje meer

Reacties zijn gesloten.