Voor ieder bedrijf een neon lamp

Geplaatst door

Als hippe winkel, restaurant of bedrijfspand kan een neonlamp niet ontbreken. Je straalt -letterlijk- een boodschap uit. Een neon lamp valt op en nodigt uit om binnen te komen. Je kunt je logo transformeren met neonlicht of een hippe tekst laten maken waar je klanten graag mee op de foto willen. Een echte eyecatcher in de winkelstraat! Een neon lamp geeft jouw bedrijf een luxe en moderne uitstraling.

neon lamp

Nodig je klanten uit om foto’s te delen

Met een grappige of herkenbare tekst delen klanten hun foto’s graag op social media. Zij een toffe feed en jij gratis reclame. Ca-ching! Zorg dat je online goed vindbaar bent en dat ze jouw bedrijf kunnen taggen, of deel de foto’s die mensen plaatsen. Zo zullen al hun vrienden vragen waar je zo tof kunt eten of winkelen! Doe wat inspiratie op en bedenk een tekst die goed bij jouw boodschap past. Ontwerp gemakkelijk je eigen custom neon lamp

Jouw logo in neon

Neon verlichting kun je op allerlei manieren toepassen. Je logo in de etalage zorgt ervoor dat je van veraf herkenbaar bent, ook wanneer het donker is. Lampen in je zaak creëren samen met de kleuren en decoratie die je kiest, een gezellige sfeer waar mensen graag voor terugkomen. Benieuwd hoe jouw logo er in neon uitziet? Stuur je logo in voor een vrijblijvende offerte. 

Kosten van een neon lamp

Wat dat wel niet mag kosten? Een neon lamp kost gemiddeld tussen de 300 en 600 euro. De standaard lamp is 50 tot 100 cm breed, afhankelijk van het aantal woorden. Heb je nog veel meer te vertellen? Dan kun je meerdere neon lampen naast elkaar plaatsen. Bij een neon lamp krijg je altijd 2 jaar garantie op defecten.

Kleuren in neon

De kleur van je neon lamp is belangrijk: die roept een bepaalde sfeer of gevoel op. Wanneer een lamp té kleurrijk is kan het er kinderlijk uitzien, maar met te weinig kleur straal je misschien niet uit wat je bedoelt. Bedenk goed welke boodschap jouw bedrijf overbrengt en stem de kleur(en) vooral af op je huisstijl. Wit en blauw staan bijvoorbeeld voor moderniteit en futurisme – ideaal voor technologiebedrijven. Groen is de kleur van de natuur en past goed bij een duurzaam bedrijf. Paars en roze roepen een vrolijke en energieke sfeer op. Perfect voor de (nacht)horeca! Een combinatie van kleuren is ook mogelijk.

Installeren van je neon lamp

Een keuze gemaakt en je pakketje binnen? Dan is het tijd om je nieuwe neon lamp te installeren. Dit kun je gemakkelijk zelf doen. Bij je neon lamp zit ofwel een ophangkit voor aan het raam of een montagekit voor aan de muur en altijd een handleiding. Piece of cake! Neon lampen zijn licht van gewicht en niet snel breekbaar. Je neemt ‘m makkelijk met een stofdoekje af en voilà, je lamp kan er weer tegenaan! Ben jij interieurdesigner en ontwerp je hippe en kleurrijke interieurs? Een neon lamp past daar perfect bij. Lees hier wat neon lampen voor je kan betekenen

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: 5 manieren om je bedrijf te promoten