Dit is de wintermode 2022/2023 voor dames

Geplaatst door

Wintermode 2022/2023 dames – Een nieuw seizoen betekent nieuwe trends. Het is tijd voor hét modeseizoen: de winter! De koude temperaturen zorgen ervoor dat je eindeloos kunt combineren met veel laagjes en stoffen. Daarnaast brengt het nieuwe seizoen nieuwe modetrends met zich mee. Iets waar modeliefhebbers dol op zijn. Ik heb een kijkje genomen bij OTTO wat de wintermode 2022/2023 voor dames is. In dit artikel zet ik de leukste modetrends op een rijtje!

wintermode 2022 2023 dames

Wintermode 2022/2023 voor dames

Truien en vesten in zachte stoffen

Deze winter staat kleding in zachte materialen centraal. Het maakt niet uit of je truien, vesten of sweaters draagt; als ze maar uit zachte, aaibare stoffen bestaan. Deze materialen geven je het gevoel alsof je de hele dag door geknuffeld wordt. En zeg nu zelf, wie wordt daar niet vrolijk van? Een bijkomend voordeel is dat deze stoffen lekker warm zijn en dat is meer dan welkom tijdens de koude winterdagen. Zeker nu de verwarming bij velen een graadje lager staat door de hoge energiekosten.

modetrends winter 2022 2023

Lekker lang

Draag je graag jurkjes en rokjes? Deze kunnen in de winter niet lang genoeg zijn. Lange rokken en maxi-jurken tot de enkels en nog verder zijn helemaal hot. Ook deze wintermode is dus lekker warm, ideaal voor wie het snel koud heeft. Deze trend is tevens van toepassing op de jassen. Hoe langer en warmer je jas, hoe beter! Geen straf, als je ‘t mij vraagt.

Blazers

De blazer blijft een populair kledingstuk, ook deze winter. Blazers zien er stijlvol uit en zijn makkelijk te combineren. Door en blazer te combineren met een basic outfit, ziet je look er direct een stuk chiquer uit. Of je nu voor vrouwelijk, zakelijk of stoer gaat, met een blazer kan het allemaal. Draag bij voorkeur een extra lange blazer om de vorige modetrend (lekker lang) ook meteen toe te passen. Twee vliegen in één klap!

modetrends winter 2022

Leer

Als we naar de wintermode 2022/2023 voor dames kijken, dan mag leer niet in dit rijtje ontbreken. Echt leer of vegan leer, het maakt niet uit. Een lederlook is onmisbaar tijdens de wintermaanden. Je kunt deze trend toepassen zoals je zelf wilt. Ga je voor een leren jasje of voor een leren broek? Een leren rokje of leren jurkje? De keuze is aan jou. Het belangrijkste is dat jij je er comfortabel in voelt.

Fluffy bodywarmers

Een laatste modetrend die we in de winter veel gaan terugzien, is de fluffy bodywarmer. Dit item is niet alleen trendy en warm, maar ziet er ook stijlvol uit. Ideaal wanneer je jouw basic outfit een upgrade wilt geven. Bodywarmers zijn in allerlei kleuren en stoffen verkrijgbaar, maar een fluffy bodywarmer in lichte aardetinten zoals beige of terracotta staat toch wel op nummer één.

mode winter 2022 dames

Welke wintermode heeft jouw voorkeur?

Veel liefs,
Vanessa xxx