Unboxing Monsterbox december 2022 (zoveel lekkers!)

Geplaatst door

Unboxing Monsterbox december 2022 – Ik hou van lekker eten en ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te leren kennen. Ik was dan ook heel blij toen ik een mailtje kreeg van het Monsterbox team met de vraag of ik een Monsterbox wilde ontvangen. Dat moet je mij geen twee keer vragen! Hieronder laat ik jullie zien wat voor lekkers er allemaal in de Monsterbox zit en vertel ik hoe jij ook zo’n heerlijke box kunt bestellen. 

unboxing monsterbox

Wat is de Monsterbox?

De Monsterbox bevat een groot aantal nieuwe, wisselende producten die jij kunt proberen en beoordelen. Iedere editie bevat een mix van nieuwe producten, oude producten in een nieuw jasje en soms een sampleverpakking. Als je – net als ik – van een verrassing houdt en het leuk vindt om producten te testen en te beoordelen, dan is de Monsterbox ongetwijfeld iets voor jou. Voor slechts € 14,95 incl. verzendkosten ontvang je hem thuis!

monsterbox unboxing

monsterbox

Wat zit er in de laatste Monsterbox van 2022?

Hieronder laat ik zien welke producten er in de Monsterbox van december zitten, oftewel de laatste Monsterbox van 2022. Ook deel ik alvast een eerste indruk van de producten. Kijk en lees mee!

unboxing monsterbox

cereal mini cakes

Als eerste haal ik de Céréal mini cakes met stukjes chocolade uit de doos. Deze cakejes bevatten geen suikers en 75% minder verzadigde vetzuren in vergelijking met een vergelijkbare cake. Op het eerste gezicht zien de cakejes er heel lekker uit. Ik ben alvast benieuwd naar de smaak!

cereal choco delight wit

Nog een product van Céréal: de Choco Delight koekjes met witte chocolade. Deze koekjes bevatten maar liefst 89% minder suikers in vergelijking met vergelijkbare koekjes. Net als bij de mini cakes ben ik ook bij deze koekjes erg benieuwd naar de smaak.

croky explosions thai curry

Ik eet graag chips en ik vind best veel smaken lekker. Deze Croky Explosions Thai Curry is nieuw voor mij, maar het water komt me alvast in de mond. Ik denk trouwens dat Glenn deze chips ook lekker zal vinden dus we zullen het zakje met veel liefde delen, haha. 

klene drop kracht

Van drop zijn we niet zo gek, maar ik vind vast wel iemand die dit wél lekker vindt. Hou jij van drop?

snack a jacks smooth caramel

Ik vind rijstwafels niet zo lekker, maar Glenn vindt deze Snack a Jacks met karamelsmaak superlekker en is er dus heel blij mee. 

daim

Jaaaa, Daim chocolade! Hier ben ik écht heel blij mee want ik vind deze chocolade echt heel lekker. Als ik naar de IKEA of Action ga, neem ik dikwijls Daim chocolade mee naar huis. Zijn er nog meer Daim liefhebbers onder jullie?

b'tween zero repen

Ja, deze repen vind ik ook leuk! Ik eet namelijk wel eens graanrepen met chocolade als tussendoortje. Ze zijn ideaal voor thuis en voor onderweg. Fijn dat deze repen geen toegevoegde suikers bevatten. Dat scheelt toch weer.

maggi mediterranean bouillon

Een lekkere bouillon is altijd fijn om gerechten meer smaak te geven. Deze Maggi Mediterranean Rustic Bouillon zal hier dus zeker gebruikt worden.

duyvis unsalted almonds

Dit zakje van Duyvis met ongezouten amandelen geef ik aan mijn mama want ik denk dat zij dit lekker zal vinden. Ikzelf ben hier niet zo’n fan van. Maar hé, helemaal niet erg want zo kan ik ook anderen plezier doen met iets lekkers.

calendeel

Calendeel verzorgt, verzacht en verfrist de rode en gevoelige huid, bijvoorbeeld na insectenbeten of zonnebrand. Een product dat in de zomer erg van pas zal komen. Leuk dat er ook verzorgingsproducten in de Monsterbox zitten!

blistex repair

Deze Blistex Medplus Repair – met menthol, kamfer en eucalyptus – verkoelt en helpt bij droge, ruwe of gesprongen lippen. Een product dat deze winter al veel gebruikt zal worden, aangezien ik vaak last heb van droge lippen. 

good to go bar vanilla almond

Een amandelreep met zoetstof en vanillesmaak, klinkt niet slecht. Net als de graanrepen vind ik deze reep fijn als tussendoortje, voor thuis of onderweg.

maoam maomixx

Dit zakje snoep is voor Lara want ik denk dat zij hier heel blij mee zal zijn. Leuk!

vicks soft gums vitamin c

Ha, dit heb ik nog nooit eerder gezien. Ik veronderstel dat dit nieuw is? Deze Vicks Soft Gums met vitamine C lijken me ontzettend fijn als je verkouden bent. De lemon en menthol smaak lijkt me ook best lekker.

ocean spray pink framboise

Dit drankje heb ik ook nog niet eerder gezien. Alleen al van de roze fles word ik vrolijk, haha. Het is een licht sprankelend en caloriearm drankje dat smaakt naar cranberry, framboos en verbena. Glenn en ik hebben er reeds van gedronken en we vinden dit heel lekker. Het lijkt wel alcoholvrije champagne met die bubbels. Wat een feestje!

weleda reinigende handgel

Sinds corona is reinigende handgel onmisbaar in ons leven. Dit flesje van Weleda (80 ml) komt dus zeker van pas. Ik heb het alvast in mijn handtas gestopt voor onderweg.

rockstar energy drink

Glenn en ik drinken soms wel graag een blikje energy drink. Niet vanwege de zogezegde oppepper, maar gewoon omdat we het lekker vinden. Glenn heeft dit Rockstar blikje (zero sugar) inmiddels opgedronken en het viel goed in de smaak.

wunda barista

Melk voor de koffie is altijd welkom want we gebruiken dit iedere dag. Twee koffielovers hier!

euroma indische kip kruiden

Glenn en ik eten vaak kip en we houden van kruiden, dus dit potje Euroma met Indische kipkruiden zullen we sowieso gebruiken.

yarrah chunks

Wat leuk dat er zelfs aan de huisdieren wordt gedacht! Wij hebben geen kat maar we kunnen hier zeker iemand anders blij mee maken. 

heltiq pleisters

Deze HeltiQ pak & plak pleisters zijn dan weer leuk voor Lara. Dit is zo’n handig systeem! Heb ik trouwens ook nog niet eerder gezien.

bepanthen handcrème

Een handcrème is onmisbaar in de winter dus deze Bepanthen handcrème met pro-vitamine B5 zal hier sowieso gebruikt worden.

eat natural protein packed

Dit zijn proteïnerepen met pinda’s en chocolade. Ik heb ze inmiddels al opgegeten en ik vond ze best lekker. In eerste instantie vond ik het een vreemde combinatie, maar de repen hebben me verrast.

sportlife energy peppermint

Deze Sportlife Energy mint bolletjes zitten al in mijn handtas voor onderweg. Ik hou van mint bolletjes dus ik ben hier blij mee. Of ze me écht energie zullen geven, betwijfel ik wel, haha.

cerave cream

Tenslotte zitten er nog een aantal staaltjes in de doos, waaronder deze Cerave moisturising cream en Cerave hydrating foaming oil cleanser. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord dus ik ben zeker benieuwd. 

monsterbox inhoud

Nog meer staaltjes, reclame en kortingsbonnetjes.

recept feestelijke cocktail

En last but not least: een recept om een feestelijke cocktail te maken. Leuk voor de feestdagen!

Wat vind ik van de Monsterbox?

Ik ben heel enthousiast over de Monsterbox! Deze box kost slechts € 14,95 en de waarde van de producten is sowieso hoger. Er zitten namelijk veel full size verpakkingen in de doos, waaronder veel nieuwe producten en merken. Ik vind dit heel leuk want op die manier leer ik producten kennen die ik anders misschien nooit zou gekocht hebben in de winkel. Ook de afwisseling vind ik tof: eten, drinken, snoep, verzorgingsproducten… er zit voor iedereen wel iets leuks of lekkers in de box. Vind ik alle producten even lekker? Nee, maar ik vind dat ook niet erg. Ik heb genoeg mensen rond me heen die deze producten wél lekker zullen vinden waardoor er niets verloren zal gaan.

Ik vind de Monsterbox trouwens ook leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld voor Kerst of een verjaardag. Stel dat je een cadeau zoekt voor iemand die van lekker eten en drinken houdt, dan is deze box toch echt wel origineel!

=> LET OP: ik heb de Nederlandse Monsterbox ontvangen. Er is ook een Belgische Monsterbox verkrijgbaar, maar deze heeft een andere inhoud. Dit is tevens een verrassende box met veel lekkers in, maar dus wel met andere producten dan je hierboven ziet. 

Hoe Monsterbox bestellen? (België en Nederland)

 Ben jij net zo enthousiast als ik en wil je ook graag een Monsterbox bestellen? Dan kan dat op 2 manieren:

– Woon je in Nederland? Dan kan je via deze link een Monsterbox bestellen. 

– Woon je in België? Dan kan je via deze link een Monsterbox bestellen. 

Een Nederlandse Monsterbox kost € 14,95 en een Belgische € 15,95. Beide prijzen zijn inclusief verzendkosten. Snel wezen is de boodschap want op = op!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.