Thuis in bad zonder vaste badkuip

Geplaatst door

Heb jij thuis geen vaste badkuip maar vind je het heerlijk om in bad te gaan? Of zit je na te denken om een vast bad te laten plaatsen maar zie je tegen de moeite, tijd en hoge kosten op? Dan is een opvouwbaar bad van HelloBath zeker iets voor jou!

Wat is dat dan?

Goeie vraag. Een opvouwbaar bad is (zoals het woord als zegt), een bad die je kan opvouwen. Zo bepaal jij waar én wanneer het bad plek inneemt in jouw badkamer. Maar ook geschikt voor bijvoorbeeld het balkon, in de tuin of op de camping.

Daarnaast is het bad zowel voor kinderen als volwassenen ideaal. Omdat het gemaakt is van stevig en veilig materiaal wordt de huid van baby’s en jonge kinderen niet geschaad. Natuurlijk moet er altijd wel toezicht worden gehouden als er jonge kinderen in het bad gaan.

Ook geschikt voor de kleine badkamers. Omdat de baden in verschillende maten: L, XL en XXL worden aangeboden kan je kiezen welke het beste bij jouw woning en lichaam past. In de XXL zou je eventueel met z’n tweeën kunnen zitten. Met de handige deksel kan je altijd een lekker hapje of drankje neerzetten om optimaal te genieten. En lig comfortabel in het luxe badkussen wat bij het bad hoort.

En als dat al niet genoeg was… Sommige opvouwbare badkuipen worden geleverd met voetmassagerollers. De rollers maken van een moment in bad, een waar spa moment. Mocht je het niet fijn vinden om met de voetmassage in bad te gaan, dan kan je deze makkelijk verwijderen. Perfect toch!

Zo zet je het bad op

Binnen 1 minuut is iedere soort opvouwbaar bad opgezet. Het opzetten werkt eenvoudig als volgt (zie ook de afbeelding):

1. Vouw de poten van het bad uit;
2. Zet rechtop;
3. Duw de kuip naar beneden;
4. Vul met water met handige douchekop houder;
5. Genieten maar!

Ben je klaar met baden? Laat het water eenvoudig weglopen met de bijgeleverde afvoerslang. Je klapt het bad weer in, en zet het aan de kant. Zo gepiept.

Kortom Een opvouwbaar bad is ideaal wanneer je geen vast bad hebt en toch wil genieten van een heerlijk, luxe moment van rust. Even tot jezelf komen en genieten van een warm (of koud) bad. Mocht je interesse hebben neem dan vooral eens een kijkje op de website van HelloBath. Ze bezorgen in heel Europa. De klantenservice staat altijd klaar dus wanneer het bad niet bevalt of er zijn problemen dan helpen ze je direct verder. Daarnaast heb je ook 365 dagen garantie op het bad.

Veel liefs,
Vanessa xxx