Unboxing: Catrice Christmas Box met 6 bestsellers

Geplaatst door

Vorige week lanceerde Kruidvat de Kruidvat Black Friday Box die ontzettend snel uitverkocht was. Deze week is de Catrice Christmas Box aan de beurt. Deze box kost € 14,99 i.p.v. € 31,99 en bevat zes bestsellers van Catrice. Ik heb hem besteld in de webshop en laat hieronder de inhoud zien. Kijk mee!

catrice christmas box

catrice christmasbox

inhoud catrice christmas box

Catrice Christmas Box

Op de achterkant van de Catrice Christmas Box kan je reeds zien welke producten erin zitten. Hierdoor is het verrassingseffect niet meer zo aanwezig wanneer ik de box openmaak. Ik heb namelijk al gezien welke producten ik kan verwachten en eerlijk gezegd blaast de inhoud mij niet omver. Hieronder zet ik de producten even op een rijtje!

catrice wash away make up remover pads

Catrice Wash Away Make Up Remover Pads 

Ik denk dat veel mensen deze wasbare wattenschijfjes van Catrice een stomme toevoeging aan de box zullen vinden, maar ik ben er eigenlijk wél blij mee. Ik ben namelijk al een tijdje aan het experimenteren met wasbare wattenschijfjes en ik was best benieuwd naar deze van Catrice. Onlangs twijfelde ik nog om ze te kopen dus goed dat ik dat niet heb gedaan. Of ja, dan had ik er nu zes in plaats van drie, wat eigenlijk niet zo erg is. Anyway, ik ben alvast heel benieuwd of ze fijn zullen werken.

catrice lift up volume & lift mascara

Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara 010 Deep Black Waterproof

Deze Catrice mascara is ook nieuw voor mij en ik ben er ook heel benieuwd naar. Volgens Kruidvat zou deze mascara je wimpers liften, krullen én volume geven. De toegevoegde rijstproteïne en provitamine B5 geven je wimpers extra verzorging. Dit klinkt allemaal heel goed, maar de reviews op de site zijn best slecht. Ik weet dus niet goed wat ik mag verwachten. Ik bewaar deze mascara nog even voor later omdat ik momenteel een andere mascara gebruik. Ik vind het namelijk best zonde om meerdere mascara’s tegelijk te gebruiken. 

catrice hydro primer

Catrice Hydro Primer Love Skin & Respect Earth

Dit product valt erg tegen. Waarom? Deze primer zat namelijk ook al in de Kruidvat Black Friday Box. Ik vind het dus best stom van Kruidvat dat ze hem ook nog in deze box stoppen, terwijl Catrice nog zoveel andere producten in het assortiment heeft. Aaargh, dit is zonde. 

catrice brow fix soap stylist

Catrice Brow Fix Soap Stylist 020 Light Brown

Over dit Catrice wenkbrauwpoeder heb ik een gemengde mening. Ik gebruik elke dag wenkbrauwpoeder dus ik zal dit product zeker gebruiken. Maar niet iedereen gebruikt dit soort producten dus ik denk dat Kruidvat beter een ander product in de box had gestopt. Als je niks met je wenkbrauwen doet, ben je hier natuurlijk niets mee.

catrice 98 holy chic

Catrice Iconails Gel Lacquer No. 98 Holy Chic 

Op zich vind ik het heel leuk dat er een nagellakje in de box zit. En het is ook een prachtig rood nagellakje. Alleen vind ik het een beetje jammer dat het rood is en geen andere kleur. Natuurlijk past rode nagellak heel mooi bij Kerst, maar Catrice heeft nog zoveel andere mooie kleurtjes in het assortiment. Hierdoor vind ik het rode kleurtje niet zo verrassend. Anderzijds is rood natuurlijk een veilige keuze en kan je hiermee weinig verkeerd doen, dus ik snap het ook wel. 

catrice full satin 030

Catrice Lipstick Full Satin 030

Tenslotte zit er nog een prachtige lipstick in de box. Gelukkig geen rode kleur, haha. Deze lipstick zal veel vrouwen mooi staan en is ideaal om iedere dag te gebruiken. Hoewel ik niet vaak lipstick meer draag, heb ik wel meteen zin om deze Catrice lipstick te gebruiken. Ja, dit vind ik leuk!

Dit is de inhoud van de Catrice Christmas Box. Vind ik de inhoud slecht? Nee. Ben ik laaiend enthousiast? Ook niet. De waarde van de producten ligt sowieso hoger dan de prijs die je voor de box betaald, dus dat is echt top. Alleen vind ik niet alle producten even leuk. De primer vind ik bijvoorbeeld echt zonde omdat hij al in de Kruidvat Black Friday Box zat. Het rode nagellakje vind ik dan weer iets te klassiek. Echter ben ik wel heel benieuwd naar de wasbare wattenschijfjes, de mascara en lipstick want die zijn nieuw voor mij.

De Catrice Christmas Box kost € 14,99 en is online verkrijgbaar. 

Wat vind jij van de inhoud?

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Essie winter 2022 collectie + swatches

Eén reactie

  1. Wat een leuke box maar alleen zoals je zegt hadden ze beter dat wenkbrauwpoeder er niet ingestoken. Dit is iets wat ik nooit gebruik dus ik zou er al niets mee zijn. En je moet dan al geluk hebben dat het een kleur is dat bij jou past.

Reacties zijn gesloten.