Essie winter 2022 collectie + swatches

Geplaatst door

Essie winter 2022 swatches Door Dionne. De feestdagen komen eraan. Naast mooie feestelijke kleding en make-up wil je natuurlijk ook dat je handen schitteren. Mijn dochter en ik mochten voor Vanessa van Vanessablogt de Essie winter 2022 collectie uitproberen. Een feestelijke collectie met zes nieuwe kleuren. En dat was een hit!

essie winter 2022

We kregen een leuk aangekleed pakketje van de Boozyshop met daarin zes nagellakken. Ook zat er nog een make-up sponsje bij wat natuurlijk altijd een leuk cadeautje is. Mijn dochter was direct enthousiast over de glitter nagellakken en we hielden gelijk een meiden momentje.

Essie winter 2022 swatches

essie head to mistletoe

“Head to mistletoe” nr. 875. Deze groene glitter nagellak is perfect voor de aankomende kerstdagen. Hij straalt plezier en geluk uit. De glitter laat in elk soort licht je handen schitteren.

essie sleigh it

“Sleigh it” nr. 876. Deze taupe kleurige nagellak kan je eigenlijk bij elke outfit wel dragen. Deze heeft een lichte glans wat hem naast chique ook zekere een stoere kleur maakt om te dragen.

essie wrapped in luxury

“Wrapped in luxury” nr. 877. Het is een warme luxe wijnrode kleur. De naam zegt het al deze nagellak straalt luxe uit.

essie not so silent night

“Not so silent night” nr. 878. Dit is een goudkleurige nagellak met een mooie glitter erin. Subtiel aanwezig maar het kan de outfit echt afmaken.

essie carols & caviar

“Carols & caviar” nr. 879. Deze nagellak is blauw/grijs van kleur. Hij glanst mooi en je kunt deze dragen bij zowel een echt chique outfit als de meer casual outfit.

essie midnight delight

“Midnight delight” nr. 880. De lichtbruine kleur staat mooi en warm wanneer je hem draagt. De glans van de nagellak laten de handen er elegant uitzien.

Onze ervaring

Wij zijn zeer tevreden over de Essie nagellakken. Ze lakken heel prettig zonder uit te lopen. Ze dekken meestal in een keer, maar zelf vind ik het altijd prettig om een tweede laagje aan te brengen. Ze blijven dan ook wat langer mooi op de nagels zitten. De droogtijd van de nagellakken is kort, wat natuurlijk een uitkomst is als je weinig tijd hebt en toch met mooie nagels de deur uit wilt. Wat ik ook zeker een extra pluspunt vind aan de Essie nagellakken, is dat ze betaalbaar zijn. Ze hebben namelijk zo veel mooie kleuren in de collectie dat je eigenlijk bij elke outfit en gebeurtenis wel de perfecte kleur kunt vinden.

Prijs en verkrijgbaarheid

Essie winter 2022 is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en webshops. De prijzen variëren van € 9,95 tot € 12,99 per potje, afhankelijk van waar je de nagellak koopt.

Dit gastartikel is geschreven door Dionne.