Unboxing Action kerstpakket + winactie!

Geplaatst door

Action kerstpakket – Ik ben een echte Action-fan. Iedere maand ben ik er wel te vinden om allerlei benodigdheden te kopen (en om vervolgens met veel meer naar huis te gaan dan eigenlijk de bedoeling was). Helemaal niet erg want ik word er blij van! Waar ik ook heel blij van word, is het Action kerstpakket dat ik onlangs heb ontvangen. Dit kerstpakket bevat tal van leuke kerstspulletjes die momenteel te koop zijn bij Action. In dit artikel laat ik de inhoud van het Action kerstpakket zien én deel ik een superleuke winactie!

action winactie

action kerstpakket

Unboxing Action kerstpakket

action foute kerstballen

Allereerst heb ik een doosje met drie foute kerstballen ontvangen: frietjes, een hamburger en hotdog. You hate it or love it. Ik vind foute kerstballen heel tof. Vorig jaar heb ik er zelf een paar gekocht bij Action en nu heb ik er nog drie bij, heel leuk! 

500 kerstverlichting action

Deze Action kerstverlichting White Light is heel mooi. Ik ga de doos wel opbergen voor volgend jaar. Dit jaar staat er een mini kerstboompje van Action in onze woonkamer en daar is bovenstaande lichtslinger wat te lang voor. 

action kerstkaartjes

Kerstkaartjes komen altijd van pas. Omdat ik inmiddels al andere kerstkaartjes gekocht heb (toevallig ook bij Action, haha), geef ik dit pak kaartjes aan mijn mama. 

action kerstsokken

Hoe leuk zijn deze Action kerstsokken met rendier? Helaas is maat 35-38 te klein voor mijn schoenmaat 41, dus ik zal hier ook iemand anders plezier mee doen.

Chocolade is natuurlijk altijd goed. Deze kerstman zal hier niet te lang in de kast liggen, haha.

action napkins

Deze servetten zien er op de foto heel grauw uit. Het is dan ook ontzettend grauw weer buiten. In het echt zien de goudkleurige servetten met glitters er prachtig uit. Ik zal ze met veel plezier op onze kersttafel leggen.

Dit prachtige geschenkdoosje met glitters is al een cadeautje op zich. Zo mooi! Leuk om een klein cadeautje in te stoppen of een cadeaubon

action DIY winter house

Dit is een DIY om een winterhuisje te maken. Leuk om samen met Lara te doen!

max & more beauty kit

Deze Max & More Hello Beauty Kit ziet er mooi uit. Leuke verpakking voor de feestdagen ook! Ik heb al gelezen dat de Max & More make up best goed is. Zelf heb ik er nog geen ervaring mee dus ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit.

geurkaarsen action 

action geurkaars golden fruit

Dan komen de items waar ik het meest blij mee ben: geurkaarsen! Deze Action geurkaars Golden Fruit ziet er ontzettend mooi en feestelijk uit, en ruikt heel lekker. Ik kan alvast niet wachten om deze kaars aan te steken. 

beste geurkaarsen action

action geurkaars cherry blossom

Deze Action geurkaars XL ziet er ook prachtig uit en is heel leuk voor de kerstdagen. De geur Cherry Blossom ruikt ook heerlijk. Dat wordt ongetwijfeld genieten de komende tijd!

max & more adventskalender 2022

Tenslotte heb ik nog twee Max & More adventskalenders ontvangen. Geef toe, hoe mooi zien deze kalenders er wel niet uit? Binnenin hebben ze ook nog een 3D effect, heel tof! De Max & More beauty adventskalenders bevatten 24 vakjes met daarin Max & More make up. En ik heb goed nieuws: ik geef deze adventskalenders weg in een winactie!

Winactie: Max & More adventskalender 2022 (2 winnaars)

Wil jij graag een Max & More beauty adventskalender winnen? Laat hieronder dan een reactie achter met een geldig e-mailadres (niet zichtbaar voor anderen) waarin je duidelijk vermeld dat je deelneemt aan de winactie. Ik zou het heel leuk vinden als je Vanessablogt op Facebook volgt en de winactie een duimpje omhoog geeft. Deze stap is niet verplicht maar je zou me er wel heel blij mee maken ;-). 

Deelnemen kan t.e.m. 16 december 2022. Snel wezen is dus de boodschap! Zo heb je de beauty adventskalender nog voor Kerst in huis. Ideaal wanneer je hem cadeau wil geven aan iemand, maar je mag hem natuurlijk ook gewoon voor jezelf houden. Veel succes!


Veel liefs,
Vanessa xxx

51 reacties

 1. Oooh ik doe graag mee. Beetje verwennerij voor mezelf zou wel heel fijn zijn.

 2. Oooch fantastisch! Wat een leuke hebbedingen allemaal! Zal ik dan terug op mijn beurt verdelen 🙂 Fijne feestdagen toegewenst allemaal !! Groetjes, Nancy

 3. Wat een super leuk Action kerstpakket! Ik kom toch regelmatig bij de action, maar kennelijk heb ik heel veel leuke producten gemist, toch beter opletten de volgende keer. Ik maak heel graag kans op de Max & More beauty adventskalender. Een superleuke prijs waar ik heel vrolijk van zou worden. 💗

 4. Heel graag om samen met m’n kleinkind open te maken. Kan ze opnieuw pakjes maken voor haar mama.
  Doet ze graag !

 5. Ik ben ook zo weg van action.ik kom er zo graag.en altijd wel mijn vaste dingen dat ik er koop maar ook met kerstdagen en andere thema’s op het jaar dat ik zo leuk vind.en dit gevulde doos is ook kei tof.

 6. Ik doe graag mee voor de Max & More kalender; een beetje verwennerij voor mijzelf onder de kerstboom! 😉

  1. Gaaf, ik doe graag mee voor 1 van deze mooie kalenders! Ik heb helaas geen Facebook dus kan je geen like geven. Ik zou mijn dochter erg blij maken met dit cadeau!

 7. Wat een leuk pakket heb je gehad! Ik doe graag mee voor de adventskalender. 😃

 8. Super leuk zo’n kalender, elke dag een nieuwe verrassing! Ik doe heel graag mee met deze gave winactie….

 9. Wat een leuke give-away! 24 dagen lang verrast worden met leuke productjes is altijd fijn!
  Ik doe heel graag mee!
  Duimen maar!

 10. Heel graag doe ik mee. Vind dat zo ontzettend leuk een adventskalender. En de inhoud deel ik met mijn puberdochter die ook dol op is op make up.

 11. Action altijd leuk , ik ga regelmatig heen , vooral voor de vogelvoer zo help ik ze elke jaar van herfst tot winter mee .
  Dat pakket ziet erg leuk uit , dus gooi mij maar in de hoge hoed voor loting . en dan hou ik mijn vingers gekruist.

 12. Wat een heerlijk luxe cadeau om mijzelf in de watten te leggen met kerst. Ik doe graag mee, hoor!

 13. Oh, wat een gave winactie, de Max & More adventkalender 😍 Als moeder van drie zoons haal ik vraag wat vrouwelijkheid in huis 😂 Daarnaast houd ik ook erg van beauty. Mocht ik winnen, dan gaat dit cadeau onder de kerstboom met mijn naam erop. Voor alle gezinsleden (op een na) ligt er inmiddels een pakje onder de boom. Hopelijk kan ik dit pakje erbij leggen, dan zijn we compleet 🍀🤞🏻😍

 14. Super leuk blog om te lezen! En wat een leuk pakket! Ik doe graag mee om er voor iedereen een kerstcadeautje uit te halen! Zo maken we heel veel mensen blij!

 15. Wat een mooie actie.
  Ik zou heel graag mijn lieve vrouw een lichtpuntje geven🥰. Omdat ze altijd voor iedereen klaar staat. Maar vooral omdat ze 24/7 mijn mantelzorgster is en voor het huishouden en onze kleine zorgt. Fulltime werkt. En niets is haar te gek. Maar afgelopen jaar was best heftig qua gezondheid van mij en de kleine. Door Corona liep ik 7 longembolieën op, werd voor de 53x geopereerd en heb op 5 plaatsen een hernia waardoor ik niet kon lopen. En dan nog mijn andere klachten. 10 per week naar het ziekenhuis is niets. Alles doet ze en zelf is dit ook een zware maand voor haar. Haar ouders zijn veel te jong overleden en beste vriendin. Daarom gun ik haar samen met onze kleine een mooi lichtpuntje om te laten weten hoe dankbaar wij zijn met haar ❤️. Want de 54 operatie staat al weer voor januari gepland, dus het zorgen voor mij wordt niet minder. Hopelijk wordt ze binnenkort verrast 😍😍🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 16. Omdat ik mezelf ook heel erg graag een keertje in het zonnetje wil zetten, doe ik heel graag mee met deze actie. Ik kan nu al genieten van het ontdekken wat er allemaal achter de deurtjes verstopt zit!

Reacties zijn gesloten.