Dagje weg cadeau geven: de leukste ideeën!

Geplaatst door

Ben jij op zoek naar een cadeau voor je vriendin, vriend, partner of collega? Het is niet altijd eenvoudig om een geschikt cadeau te vinden. Zeker niet wanneer die persoon vrijwel alles heeft. Maak het jezelf makkelijk en kies niet voor een product, maar geef eens een dagje weg cadeau! Zo kan je een activiteit cadeau geven of een romantisch dagje uit. Een belevenis cadeau geven is heel origineel en je zal hem of haar er ontzettend blij mee maken. Om je te inspireren, deel ik hieronder de leukste ideeën voor een dagje weg!

dagje weg cadeau

1. Belevenis cadeau geven

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je beste vriendin of voor die ene collega die zijn jubileum viert: een belevenis cadeau geven is voor iedereen leuk! Er zijn tal van originele uitstapjes waaruit je kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan tickets voor de welness, bioscoop, een concert, dierentuin of pretpark. Mag het een beetje avontuurlijker? Dan kan je hem of haar wellicht verrassen met een spannende activiteit zoals een ballonvaart, racen in een formulewagen, karten of indoor skydiven.

2. Dagje weg Mercedes Bremen

Ben je op zoek naar een origineel en leerzaam cadeau voor een autoliefhebber? Dan kan je bij Fabrieksuitje terecht. Zij bieden namelijk een volledig verzorgde dag die van begin tot eind in de puntjes is geregeld. De uitstapjes die zij aanbieden zijn onder andere naar bierbrouwerijen, autofabrieken, scheepswerven en vliegtuigbouwers. Een arrangement dat er ongetwijfeld uitspringt is de autofabriek Mercedes in Bremen. Dit uitstapje is heel leuk voor autoliefhebbers, maar is bijvoorbeeld ook ideaal om als teambuilding met collega’s te doen.

Wat houdt een dagje weg Mercedes Bremen precies in? Het arrangement kan geheel naar wens worden samengesteld. Om te beginnen is er een heerlijke lunch. Daarna volg je als groep een fabriekstour die twee uur duurt. Hierbij worden (gedeeltes van) de productie van onder andere de limousine-, estate- en coupé-uitvoering van de C-klasse getoond. De rondleiding begint in de filmzaal waar je als groep een video kan bekijken over de fabriek en de gehanteerde productiewijze. Via het wandelpad boven de fabrieksvloer kan men een kijkje nemen in de fabriek. En om het dagje weg helemaal onvergetelijk te maken, kan men rijden in een 4×4 op een parcours. Hoe cool is dat?!

dagje weg mercedes bremen

3. Romantisch dagje uit

Een romantisch dagje weg met partner mag natuurlijk ook niet ontbreken. In plaats van het zoveelste parfum te kopen, geef je beter een belevenis cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een wellness met overnachting, een romantisch diner bij kaarslicht, een privé workshop massage of een romantische boottocht. Je kunt uiteraard ook meerdere activiteiten combineren en er meteen een weekendje weg aan koppelen. Dit is tevens een prima manier om je relatie weer leuk te maken. Bye bye dagelijkse sleur!

4. High tea of high wine

Liefde gaat door de maag. Een cadeau om samen te gaan drinken of eten is dus altijd een goed idee. Wat dacht je van een gezellige high tea of high wine? Als je met meerdere mensen een cadeau wilt geven, is een wijnproeverij op locatie of aan huis heel leuk. Natuurlijk kan je ook gewoon met z’n allen naar een taverne in de buurt gaan om van een heerlijke lunch of diner te genieten. Als het maar lekker en gezellig is want daar draait het tenslotte om!

belevenis cadeau geven

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Het belang van teambuilding