Een luxueus cadeau onder de kerstboom

Geplaatst door

Veel vrouwen vinden het fijn om een luxeproduct in hun dressing te hebben. Denk maar aan een duur paar schoenen dat je draagt op een exclusief feestje. Of die luxueuze sjaal die je kreeg bij de geboorte van je kindje. Bepaalde spullen neem je een leven lang mee, enerzijds omdat ze bijzondere momenten tekenen maar ook omdat ze altijd in de mode blijven.

luxueus cadeau

Designerstukken

De zoektocht naar kwalitatieve designerstukken beleeft vandaag een revival. Het verklaart de populariteit van vintage winkels die zich specialiseren in het duurdere segment. De aanschaf van een luxueus mode-item moet je dan ook zien als een investering. Zo zal je niet al te veel aan waarde moeten inboeten. Maar is dat wel spek voor ieders bek? Ja, als je vandaag beslist om minder trendy stukken te kopen en meer te focussen op de items die je altijd al in je kleerkast wilde.

Luxe binnen handbereik

Wanneer je door de Louisalaan in Brussel flaneert, zou het best kunnen dat de etalages je doen wegdromen van het jetset leven. Er is geen enkele reden om te denken dat merken zoals Dior, Saint Laurent, Versace, … niet zijn weggelegd voor jou. Begin het nieuwe jaar straks met een goed voornemen: zet elke maand een bedrag opzij zodat je jouw favoriete designerstuk kunt aanschaffen.

saint laurent tas

Vind je het moeilijk om elke maand geld weg te zetten op een spaarboek? Koop dan een ouderwetse spaarpot die je in je dressing zet en stop er wekelijks alle muntstukken en briefjes van tien euro of minder in. Voor je het weet heb je een mooi bedrag bij elkaar gespaard. Jouw favoriete designerstuk voor ogen houden, kan je perspectief geven om te sparen. Misschien sta je er wel van versteld hoe snel je zo een duurder item in je kleerkast kunt veroorloven.

Accessoires shoppen

Niet iedereen droomt van een bepaalde designerjurk of high fashion schoenen. Als je investeert in high fashionmerken, is het belangrijk dat je volop geniet van je aankoop. Vaak kan dat optimaal met accessoires. Ze combineren super met verschillende outfits en laten je toe om te variëren. Handtassen zijn daarbij de ideale combo bij uitstek.

Heb je altijd al stiekem een jaloerse blik geworpen op een vrouw die pronkt met een YSL tas in de stad? Blijf dan niet bij de pakken zitten en ga nu echt voor je spaardoel. Kom je op het einde van het jaar nog een beetje te kort? Vraag je partner dan om die laatste financiële push te geven en voor je het weet ligt jouw favoriete designerstuk onder de kerstboom te pronken.

Luxe designermerken shoppen, zorgt er bovendien onrechtstreeks voor dat je minder prullen gaat kopen en meer gaat investeren in spullen die jaren meegaan. Een ideaal compromis, toch?

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Kerstverlichting voor buiten kopen? Check deze handige tips!