Een luxe slaapkamer met een design bed

Geplaatst door

Droom jij van een luxe slaapkamer? Dan mag een design bed zeker niet ontbreken. Design bedden bieden heel wat voordelen. Ze zien er niet alleen prachtig en stijlvol uit, maar ze vormen ook de basis voor een goede nachtrust. Bovendien zijn design bedden gemaakt van kwalitatief sterke en duurzame materialen, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Redenen genoeg dus om een design bed aan te schaffen! Om je te inspireren, zet ik hieronder drie design bedden op een rijtje. Kijk mee!

Cassina Bio Mbo design bed

Ligne Roset Desdemone Bed

Design bed: Ligne Roset Desdemone Bed

Dit Desdemone bed doet denken aan een prachtige schelp door het gestoffeerde hoofdeinde met afgeronde vormen. Het bed dient als een cocon en brengt rust en bescherming voor een ultiem ontspannen gevoel. Daarnaast maakt de continuïteit tussen het hoofdbord en het bedframe het bed ruimtelijk licht en luchtig. Hierdoor is het bed ook ideaal om in een kleine slaapkamer te plaatsen.

Verder heeft het bed een frame van stalen buizen en multiplexplaten, en is er een ruime keuze aan stofferingen, maten, matrassoorten, lattenbodems en accessoires. Het bed is tevens beschikbaar in verschillende kleuren, van roze tot wit en blauw, waardoor het bed helemaal naar jouw smaak kan worden ingericht. Zie jij dit prachtige bed al in jouw design slaapkamer staan?

Cassina Bio-Mbo Bed

Cassina Bio-Mbo Bed

Een ander donkerblauw bed, wat er ook prachtig uitziet, is het Cassina Bio-Mbo bed. Dit gestoffeerde design bed is als het ware een klein paradijs voor je slaapkamer. Het bed creëert een veilige ruimte door het grote, half gesloten ontwerp. Ideaal om je slaapkamer een knusse uitstraling te geven! En wat ook heel fijn is: het bed heeft verschillende functies die zorgen voor luchtzuivering en absorberen geluid wat voor een heerlijke nachtrust zorgt. Wedden dat jij straks slaapt als een roosje?

Het bed bevat twee zijvleugels die verrijkt zijn met opbergvakken, wat erg handig is. Want geef toe, opbergruimte heb je eigenlijk nooit genoeg. Het frame is gemaakt van multiplex dat bekleed is met stof of leder. Net als bij het Desdemone bed heb je een ruime keuze aan maten, stofferingen, matrassoorten, lattenbodems en accessoires, waardoor je jouw perfecte Bio-Mbo bed kan samenstellen. 

Wittmann Caden Bed

Wittmann Caden Bed

Het Wittmann Caden bed is handgemaakt waardoor je een uniek meubelstuk in je luxe slaapkamer haalt. Dit design bed straalt eenvoud maar ook klasse uit. De grote vierkanten, die op een aantal punten met onopvallende stiksels op de bekleding zijn bevestigd, geven dit bed een prachtige uitstraling. De hoes loopt van de voorkant van het hoofdbord over de zijkanten, waardoor een gelijkmatige esthetiek ontstaat. Modern en strak, en zeker niet onopvallend. Het Wittmann Caden bed heeft lage poten waardoor het bed lijkt te zweven. Dit creëert een ruimtelijk gevoel maar ook zeker elegantie in je slaapkamer. Het bed is verkrijgbaar in verschillende stoffen en formaten.

Krijg je maar niet genoeg van deze prachtige design bedden? Dan verwijs ik je graag door naar de webshop van MisterDesign waar je nog veel meer inspiratie kan opdoen!

Veel liefs,
Vanessa xxx