Dit zijn de mooiste trouwjurken trends 2023

Geplaatst door

Trouwjurken trends 2023 – Ga jij trouwen in 2023? Dan wil je natuurlijk een prachtige trouwjurk kopen voor de grote dag. Misschien heb je al jaren gefantaseerd over jouw droomjurk en heb je het beeld van de perfecte jurk reeds in je hoofd. Maar het kan net zo goed zijn dat je nog helemaal geen keuze hebt gemaakt. Ga je voor een klassieke witte jurk of een andere stijlvolle kleur? Wil je graag een sluier? En welke schoenen ga je combineren met je bruidsjurk? Om je te inspireren, deel ik hieronder de mooiste trouwjurken trends 2023. Wellicht kan deze bruidsmode 2023 je een handje op weg helpen!

trouwjurken trends 2023

1. Trouwjurken trends 2023: trouwjurk kant en bloemen

Iets wat ieder jaar terugkomt en waarschijnlijk nooit uit de mode zal geraken, zijn bruidsjurken van kant. Dit is niet zo vreemd want kanten bruidsjurken zijn gewoon ontzettend mooi om te zien. Kant straalt romantiek uit en is tegelijk sexy zonder dat het ordinair overkomt. Wat in 2023 het meest in het oog zal springen, zijn de prachtige bloemenpatronen op de jurken. Als je gek bent op kant en bloemen, dan is deze trend echt iets voor jou!

Alberto Axu Prinses

2. De prinsessenjurk

Goed nieuws: de prinsessenjurk is terug van weggeweest! Wie heeft er als klein meisje niet van gedroomd om ooit te trouwen in een prachtige prinsessenjurk? Dat deze jurk nu in het lijstje van de trouwjurken trends 2023 staat, is dus een droom die werkelijkheid wordt. Helaas past deze jurk niet bij ieder figuur maar als je geluk hebt, heb je in ieder geval een prachtige eyecatcher te pakken. Wedden dat iedereen het over je fantastische bruidsjurk zal hebben? 

prinses trouwjurk alberto

3. Bruidsjurken in zachte kleuren

Als we naar de kleuren van de bruidsmode 2023 kijken, dan zien we vooral zachte tinten terugkomen. Uiteraard is het nooit trendy geweest om een jurk in een felle kleur te dragen maar kleuren zoals lichtgrijs, warm wit en ijsblauw worden volgend jaar wél ontzettend hip. Een trouwjurk in een rustige kleur doet het altijd goed in België en Nederland. Zeker als je er nog wat kant en/of een bloemenmotiefje met combineert. 

bruidsmode 2023

4. Trouwjurken met een hoog decolleté

Meestal hebben bruidsjurken een mooi, laag decolleté. Maar in 2023 gooien we het over een andere boeg en zal een hoog decolleté ook in de mode zijn. Dit zal niet voor ieder figuur de mooiste jurk zijn, maar een hoge neklijn ziet er wel heel klassiek en stijlvol uit. Kijk maar eens naar onderstaand voorbeeld! Uiteraard is het decolleté niet alles en heeft een trouwjurk nog veel moois te bieden.

Zoek een trouwjurk die goed bij je past en waarin je je comfortabel voelt want dat is nog steeds het allerbelangrijkste.

trouwjurk

Meer bruidsmode inspiratie kan je vinden bij Alberto Axu Couture. Daar vind je ontzettend mooie bruidsjurken, maar ook trouwpakken en bruidsaccessoires zoals sluiers, kroontjes en bruidsschoenen. Doet je dochter volgend jaar haar communie? Dan kan je meteen ook eens kijken naar de prachtige communiejurken!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Bijzondere trouwringen: 4x inspiratie

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *