The Laundry Story Allesreiniger + winactie

Geplaatst door

The Laundry Story AllesreinigerSchoonmaken is niet mijn favoriete klusje maar het moet nu eenmaal gebeuren. En als ik het dan toch moet doen, maak ik het mezelf graag zo aangenaam mogelijk. Ik zet leuke muziek op en gebruik schoonmaakproducten die lekker ruiken. Als het huis daarna weer proper is en lekker fris ruikt, heb ik er altijd veel plezier van. Van Washok.nl mocht ik The Laundry Story allesreinigers testen en die vind ik ontzettend fijn. In dit artikel vertel ik meer over deze producten én geef ik een pakketje met allesreinigers weg!

the laundry story allesreiniger

The Laundry Story Crystal allesreiniger spray – € 9,95 (750 ml)

Deze allesreiniger in de geur Crystal is superhandig voor het schoonmaken van de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Neem een vochtige schoonmaakdoek en spray deze in met de allesreiniger. Vervolgens neem je de stoffige plekken af en geniet je van een proper huis en een lekkere geur.

Crystal is een frisse bloemengeur en ruikt echt heerlijk. Het is een combinatie van bloemige noten en warme tonen van vanille en sandelhout. De geur doet me denken aan de geur van fris gewassen wasgoed, met een vleugje luxe, en daar hou ik van! 

the laundry story crystal allesreiniger spray

The Laundry Story Crystal allesreiniger – € 8,95 (750 ml)

Deze allesreiniger in de geur Crystal is geschikt voor alle oppervlakken, vloeren en parket. Je kunt hem gebruiken voor het schoonmaken van de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Op de achterkant van de verpakking staat vermeld hoeveel allesreiniger en water je nodig hebt om de perfecte samenstelling te creëren. Ontzettend handig! Wanneer ik de allesreiniger en allesreiniger spray combineer, dan ruikt het huis heerlijk naar fris gewassen wasgoed. De geur zorgt echt voor een clean gevoel, love it!

the laundry story allesreiniger crystal

The Laundry Story White Musk allesreiniger spray – € 9,95 (750 ml)

De allesreiniger spray in de geur White Musk is ook geschikt voor het schoonmaken van de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. De werking is hetzelfde als bij de Crystal allesreiniger spray, alleen de geur is anders. White Musk ruikt naar witte musk die bloemige en sprankelende noten combineert. De geur is fris en zoet, met een warme basis van vanille en hout. Het is eveneens een heerlijke geur die voor een fris en clean gevoel zorgt. 

the laundry story white musk allesreiniger spray

The Laundry Story White Musk allesreiniger – € 8,95 (750 ml)

Ook deze White Musk allesreiniger is geschikt voor alle ruimtes in huis. Net als de Crystal allesreiniger kan je hem gebruiken op alle oppervlakken, vloeren en parket. Op de achterkant van de verpakking staat vermeld hoeveel allesreiniger en water je nodig hebt. Tijdens het dweilen komt de heerlijke geur me tegemoet en ook daarna blijft het huis nog lang lekker ruiken. Dit is trouwens ook zo bij de Crystal allesreiniger.

The Laundry Story allesreinigers zijn heel fijne producten. Ze zien er mooi en luxueus uit, ze ruiken heerlijk en doen goed hun werk. Schoonmaken is zoveel leuker met deze producten!

the laundry story white musk allesreiniger

Win een pakketje allesreinigers naar keuze 

In samenwerking met Washok.nl geef ik een pakketje allesreinigers naar keuze weg. Als jij wint, mag je dus een allesreiniger + allesreiniger spray in een geur naar keuze kiezen. 

Dit moet je doen om kans te maken:

Laat onder dit artikel een reactie achter met een geldig e-mailadres (niet zichtbaar voor anderen) en vertel welke geur je graag zou ontvangen: Crystal of White Musk.

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen aan deze winactie. Meedoen kan t.e.m. 18 september 2022. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via mail en wordt bekendgemaakt in deze blogpost. 

Veel succes!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Winnaar: Mirjam Hellingman 

54 reacties

 1. Moeilijk kiezen, beide ruiken denk ik heel erg lekker, maar ik ga voor de White Musk.
  Ik ben heel benieuwd

 2. doe zeer graag mee voor dit mooie pakketje, ik wil de crystal wel eens proberen

 3. Mijn voorkeur gaat uit naar Crystal. Een lekkere geur in huis is toch de beste beloning van een schoonmaakklus?

 4. Een lekker geurtje is zeker meegenomen bij het poetsen 🙂
  Ik waag ook graag mijn kans en zou dan voor de Crystal-geur willen kiezen.

 5. (✿◠‿◠)
  L= Like like like !!!
  ♡= ♡nwijs mooie prijs.
  V= Volg je op FB.
  E= Echt iets voor mij.

  I= Ik kies voor Crystal.
  T= Tuurlijk wil ik graag winnen.
  •*´¨`*•.¸¸.•*´❤`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

 6. (✿◠‿◠)
  L= Like like like !!!
  ♡= ♡nwijs mooie prijs.
  V= Volg je op Facebook.
  E= Echt iets voor mij.

  I= Ik kies de Crystal.
  T= Tuurlijk wil ik graag winnen.
  •*´¨`*•.¸¸.•*´❤`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

 7. Crystal …. wat geweldig deze allesreinigers. Mijn huis schoon en nog lekker ruikend ook. Top !

 8. Weer tijd om er in te vliegen na de hitte van deze zomer.
  Ben benieuwd naar deze producten !

 9. ken beide geuren niet maar denk toch dat onze voorkeur zal uitgaan naar Crystal

 10. Mooie GIVEAWAY , k’waag graag mijn kans voor White Musk , zo kan ik deze produkten proberen en is ons huis spic & span

 11. Wauw wat een geweldige actie!!! Geen van beide geuren ken ik dus doe ik met heel veel plezier mee

 12. Oeh leuke wedstrijd!
  Ik heb nog nooit met de producten gewerkt, maar de geur ‘White Musk’ lijkt me wel lekker te ruiken.
  Groetjes,
  Sophie

 13. White Musk vind ik altijd al een heerlijke geur, dus heel erg benieuwd naar The Laundry Story White Musk allesreiniger en allesreiniger spray. Heerlijk om het hele huis schoon en fris te hebben met mijn lievelingsgeur.

 14. White Musk zou mijn huisje heerlijk laten ruiken, ben ook heel benieuwd of deze allesreiniger voldoet zoals beschreven

 15. beide geuren lijken me heerlijk dus is kiezen moeilijk. ienemiene mutte…..White musk

 16. Schoonmaken wordt zo zeker minder vervelend! Beide geuren lijken me lekker, ben het meest benieuwd naar white musk.

 17. wat een super leuk review, ik ben heel nieuwsgierig geworden naar deze allesreiniger en ik ga voor de White Musk . ik hou ook van schoonmaken.

 18. Wat een mooie en eerlijke producten voor de huid heerlijk laat me graag verrassen.

 19. Crystal lijkt me echt heerlijk! ik hou niet van schoonmaken maar als er een geurtje blijft hangen zou ik het misschien nog doen ook haha.

 20. Heerlijk om te proberen ik ga voor de crystal ben benieuwd hoe die is, wordt dus weer aan de schoonmaak gaan., 🤩🤩🤩

 21. Misschien ben ik al te laat… maar wilde toch nog even reageren want de geur van verse was… niks is lekkerder dan dat! Als ik zou winnen dan ga ik natuurlijk voor de crystal. Weer eens wat anders dan lavendel- of citroengeur.

Reacties zijn gesloten.