The Laundry Story Allesreiniger + winactie

Geplaatst door

The Laundry Story AllesreinigerSchoonmaken is niet mijn favoriete klusje maar het moet nu eenmaal gebeuren. En als ik het dan toch moet doen, maak ik het mezelf graag zo aangenaam mogelijk. Ik zet leuke muziek op en gebruik schoonmaakproducten die lekker ruiken. Als het huis daarna weer proper is en lekker fris ruikt, heb ik er altijd veel plezier van. Van Washok.nl mocht ik The Laundry Story allesreinigers testen en die vind ik ontzettend fijn. In dit artikel vertel ik meer over deze producten én geef ik een pakketje met allesreinigers weg!

the laundry story allesreiniger

The Laundry Story Crystal allesreiniger spray – € 9,95 (750 ml)

Deze allesreiniger in de geur Crystal is superhandig voor het schoonmaken van de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Neem een vochtige schoonmaakdoek en spray deze in met de allesreiniger. Vervolgens neem je de stoffige plekken af en geniet je van een proper huis en een lekkere geur.

Crystal is een frisse bloemengeur en ruikt echt heerlijk. Het is een combinatie van bloemige noten en warme tonen van vanille en sandelhout. De geur doet me denken aan de geur van fris gewassen wasgoed, met een vleugje luxe, en daar hou ik van! 

the laundry story crystal allesreiniger spray

The Laundry Story Crystal allesreiniger – € 8,95 (750 ml)

Deze allesreiniger in de geur Crystal is geschikt voor alle oppervlakken, vloeren en parket. Je kunt hem gebruiken voor het schoonmaken van de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Op de achterkant van de verpakking staat vermeld hoeveel allesreiniger en water je nodig hebt om de perfecte samenstelling te creëren. Ontzettend handig! Wanneer ik de allesreiniger en allesreiniger spray combineer, dan ruikt het huis heerlijk naar fris gewassen wasgoed. De geur zorgt echt voor een clean gevoel, love it!

the laundry story allesreiniger crystal

The Laundry Story White Musk allesreiniger spray – € 9,95 (750 ml)

De allesreiniger spray in de geur White Musk is ook geschikt voor het schoonmaken van de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. De werking is hetzelfde als bij de Crystal allesreiniger spray, alleen de geur is anders. White Musk ruikt naar witte musk die bloemige en sprankelende noten combineert. De geur is fris en zoet, met een warme basis van vanille en hout. Het is eveneens een heerlijke geur die voor een fris en clean gevoel zorgt. 

the laundry story white musk allesreiniger spray

The Laundry Story White Musk allesreiniger – € 8,95 (750 ml)

Ook deze White Musk allesreiniger is geschikt voor alle ruimtes in huis. Net als de Crystal allesreiniger kan je hem gebruiken op alle oppervlakken, vloeren en parket. Op de achterkant van de verpakking staat vermeld hoeveel allesreiniger en water je nodig hebt. Tijdens het dweilen komt de heerlijke geur me tegemoet en ook daarna blijft het huis nog lang lekker ruiken. Dit is trouwens ook zo bij de Crystal allesreiniger.

The Laundry Story allesreinigers zijn heel fijne producten. Ze zien er mooi en luxueus uit, ze ruiken heerlijk en doen goed hun werk. Schoonmaken is zoveel leuker met deze producten!

the laundry story white musk allesreiniger

Win een pakketje allesreinigers naar keuze 

In samenwerking met Washok.nl geef ik een pakketje allesreinigers naar keuze weg. Als jij wint, mag je dus een allesreiniger + allesreiniger spray in een geur naar keuze kiezen. 

Dit moet je doen om kans te maken:

Laat onder dit artikel een reactie achter met een geldig e-mailadres (niet zichtbaar voor anderen) en vertel welke geur je graag zou ontvangen: Crystal of White Musk.

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen aan deze winactie. Meedoen kan t.e.m. 18 september 2022. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via mail en wordt bekendgemaakt in deze blogpost. 

Veel succes!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Winnaar: Mirjam Hellingman 

54 reacties

 1. (✿◠‿◠)
  L= Like like like !!!
  ♡= ♡nwijs mooie prijs.
  V= Volg je op FB.
  E= Echt iets voor mij.

  I= Ik kies voor Crystal.
  T= Tuurlijk wil ik graag winnen.
  •*´¨`*•.¸¸.•*´❤`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

 2. (✿◠‿◠)
  L= Like like like !!!
  ♡= ♡nwijs mooie prijs.
  V= Volg je op Facebook.
  E= Echt iets voor mij.

  I= Ik kies de Crystal.
  T= Tuurlijk wil ik graag winnen.
  •*´¨`*•.¸¸.•*´❤`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

 3. Mooie GIVEAWAY , k’waag graag mijn kans voor White Musk , zo kan ik deze produkten proberen en is ons huis spic & span

 4. Oeh leuke wedstrijd!
  Ik heb nog nooit met de producten gewerkt, maar de geur ‘White Musk’ lijkt me wel lekker te ruiken.
  Groetjes,
  Sophie

 5. White Musk vind ik altijd al een heerlijke geur, dus heel erg benieuwd naar The Laundry Story White Musk allesreiniger en allesreiniger spray. Heerlijk om het hele huis schoon en fris te hebben met mijn lievelingsgeur.

 6. wat een super leuk review, ik ben heel nieuwsgierig geworden naar deze allesreiniger en ik ga voor de White Musk . ik hou ook van schoonmaken.

 7. Crystal lijkt me echt heerlijk! ik hou niet van schoonmaken maar als er een geurtje blijft hangen zou ik het misschien nog doen ook haha.

 8. Misschien ben ik al te laat… maar wilde toch nog even reageren want de geur van verse was… niks is lekkerder dan dat! Als ik zou winnen dan ga ik natuurlijk voor de crystal. Weer eens wat anders dan lavendel- of citroengeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *