Opgelet: Deze spullen zijn veel goedkoper in september

Geplaatst door

 

Wil jij geld besparen? Dan doe je er goed aan om je ogen goed open te houden tijdens de maand september. Veel items zijn dan afgeprijsd of in ieder geval goedkoper dan in de rest van het jaar. Dit komt omdat er in het najaar dikwijls nieuwe modellen van gadgets aangekondigd worden en de oudere modellen in de uitverkoop gaan. Neem je agenda erbij want de volgende spullen zijn veel goedkoper in september!

spullen goedkoper in september

1. Planten kopen in september

Het spreekt voor zich dat je geen zomerplanten gaat planten in de herfst, maar kamerplanten kan je perfect in het najaar kopen. Zo kunnen ze in de herfst en winter aan je huisje wennen en in de lente nog meer groeien. In september houden veel tuincentra een uitverkoop om van hun planten af te komen. Zet dit uitstapje dus zeker in je agenda als je van planten houdt en graag geld wilt besparen. 

2. Smartphones en tablets

Wat is de beste tijd om een nieuwe telefoon te kopen? Wanneer nieuwe smartphone kopen? September is de ideale maand om te gaan shoppen. Veel telefoonmerken komen in het najaar met een nieuw model op de markt, wat betekent dat het ouder model goedkoper wordt en dat is voordeliger voor jou. Is je huidige tablet aan vervanging toe? Ook dan hou je best je ogen open in september. Het kan al snel honderd euro schelen en dat is toch wel de moeite. 

3. Keukenapparaten

Wil je graag een vaatwasser kopen? Of is je huidige microgolfoven kapot? Net als bij smartphones en tablets worden er in het najaar ook nieuwe koelkasten, vaatwassers en microgolfovens uitgebracht. Dit is dus ook het moment om nieuwe keukenapparaten te kopen. 

4. Zomerkleren

Wil je geld besparen op kleding? Ben je op zoek naar de beste tijd om kleding te kopen? Kruis de maand september dan maar aan in je agenda! Echter kan ik me voorstellen dat je het lastig vindt om nu al te bepalen wat je volgende zomer leuk zal vinden, maar met een paar basics kan je weinig verkeerd doen. Denk aan basic topjes, shirts en shorts.

5. Een grasmaaier

In de herfst denk je niet meteen aan grasmaaien, maar de grasmaaiers zijn dan wel een stuk goedkoper. Koop er eentje en zet hem de komende maanden in je tuinhuis of garage. Zodra het eerste lentezonnetje tevoorschijn komt, zal je blij zijn dat je al een grasmaaier hebt. 

6. Vakanties

Na de zomer zakken ook de prijzen van vakantiehuisjes, vliegtickets en staanplaatsen op campings. Als je er graag nog even tussenuit wil, dan profiteer je in september ongetwijfeld van lagere prijzen. Hier vind je nog 6 tips voor een goedkope vakantie!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Opgelet: deze 7 dingen zijn veel goedkoper in januari

50 manieren om geld te besparen