Parfum snel op? Zo gaat je parfumfles langer mee!

Geplaatst door

Je kent het waarschijnlijk wel: heb je een nieuw parfumflesje gevonden met een heerlijke geur, is de geur na twee uur alweer vervlogen. Met als gevolg dat je de hele dag parfum aan het sprayen bent om lekker te blijven ruiken. Op zich een kleine moeite, maar je parfumflesje geraakt hierdoor wel heel snel op. Dit is best zonde want zo goedkoop is parfum niet. Daarom deel ik vandaag een handige tip met je. Wanneer je deze tip toepast, blijft je parfum beter hangen én gaat je flesje langer mee!

hoe blijft parfum beter hangen

Hoe blijft parfum beter hangen? Met vaseline!

Hoe blijf je parfum langer ruiken? Het geheim voor een langdurige geur is vaseline. Vaseline zorgt er namelijk voor dat de geur van je parfum langer wordt vastgehouden. Hierdoor hoef je minder vaak parfum te spuiten en gaat je favoriete parfum veel langer mee. Dit trucje kan je dus veel geld (en frustratie) besparen.

Als je een droge huid hebt, zal het parfum veel sneller vervliegen dan bij een normale tot vette huid. Een vette huid bevat meer oliën waar een geur zich beter aan kan hechten. Daarom is het een goed idee om je huid in te smeren met een laagje vaseline op de plekken waar je je parfum op spuit. Je zal zien dat je langer van de geur kunt genieten en dat je flesje minder snel op is. Probeer het eens!

Lees ook:

Hoe blijft je parfum langer hangen? 

10 verrassende dingen die je met vaseline kunt doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *