Waarom wijn altijd een goed cadeau is

Geplaatst door

Ik ben geen bierliefhebber, maar wijn vind ik wél heel lekker. Ik vind het heerlijk om ’s avonds een glas wijn te drinken terwijl ik naar televisie kijk. Ik doe dit niet iedere avond, maar toch een keer per week. Dit is voor mij een zalig me-time momentje na een lange, drukke dag. En ik ben heus niet de enige die zo van wijn geniet. Ik doe regelmatig een fles wijn cadeau aan mensen, bijvoorbeeld voor een verjaardag of als bedankje. Wijn is altijd een goed cadeau!

wijn cadeau

Wijn is altijd een goed cadeau

Ik denk dat je vrijwel iedereen blij maakt met een wijn cadeau. Zeker wanneer er iets te vieren is, zoals een verjaardag, een nieuwe job of een nieuwe woning, is het heel fijn om een fles wijn open te trekken. Ik heb inmiddels al een paar keer een fles wijn cadeau gegeven en tot nu heb ik alleen maar positieve reacties ontvangen. Onlangs heb ik nog een fles rosé aan mijn buren gegeven omdat ze regelmatig pakketjes aannemen voor mij als ik niet thuis ben. Ook zij waren hier heel blij mee. Het is een klein gebaar met een groot effect!

Voor ieders budget

Als je aan een fles wijn denkt, denk je waarschijnlijk ook aan een flink prijskaartje. Gelukkig hoeft dat niet altijd zo te zijn. Het leven is nu eenmaal superduur en daarom is het fijn om te weten dat goede wijn niet per se duur hoeft te zijn. Zo kan je al een fles wijn cadeau doen vanaf € 8,95. Hierdoor ben je niet veel geld kwijt aan een cadeautje, maar kan je toch iemand verrassen met iets leuks. Er zijn tal van merken die je kunt geven, van Chardonnay tot Merlot. Sommige merken hebben een hoger prijskaartje dan andere merken, waardoor je het cadeau zo duur kunt maken als je zelf wilt.

wijnliefhebber cadeau

Mooie verpakking

Wat ook altijd leuk is bij het geven van een fles wijn, is de mooie verpakking. Als je de wijn online bestelt, ontvang je deze in een mooie, houten geschenkdoos. Op die manier is je cadeau meteen stijlvol ingepakt, ook als je fles nog geen € 10 kost. Zelfs de goedkoopste wijnen staan een stuk chiquer in een mooie, luxe geschenkdoos. Wedden dat je de gelukkige hier straks ontzettend blij mee maakt? Oh, en vergeet ook zeker jezelf niet te verwennen met een heerlijk wijntje!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Hier ook geen bierliefhebber maar wijn drink ik ook heel graag, liefst witte. Is indd een leuk cadeau om te geven of te krijgen.

Reacties zijn gesloten.