Deze producten heb ik in juli opgebruikt

Geplaatst door

De maand juli zit er bijna op en dat betekent dat het tijd is om mijn opgebruikte producten te delen met jullie. Dit keer zitten er ook een paar producten van Glenn in mijn mandje. Een mix van vrouwen- en mannenproducten dus. Kijk en lees mee!

Scholl Relaxerend Voetmasker Lavendel (review)

Ik gebruik heel graag Scholl voetmaskertjes. Ze zijn groot genoeg voor mijn voeten (maat 41) en ze doen goed hun werk. Dit voetmasker werkt relaxerend en heeft een lekkere lavendelgeur. Na gebruik voelen mijn voeten en hielen heel zacht en glad aan. Een heerlijke verwennerij voor mijn voeten!

NIVEA MEN Strong Power verzorgende shampoo

Deze NIVEA shampoo heeft Glenn opgebruikt. De shampoo ruikt lekker fris naar zeemineralen en maakt zijn haar goed schoon. Volgens de verpakking zou de shampoo het haar sterker maken, maar daar heeft hij niks van gemerkt. Het is gewoon een prima shampoo die lekker ruikt.

Le Petit Marseillais Lait Douche Crème Extra Doux

Dit product hebben we samen opgebruikt. Het is een zachte douchecrème die de huid hydrateert en voedt. De geur van de douchecrème doet me denken aan de geur van Dove. Mocht je last hebben van een droge huid, dan kan ik deze douchecrème zeker aanraden.

Gillette scheerschuim voor de gevoelige huid

Glenn gebruikt altijd scheerschuim voor de gevoelige huid en deze variant van Gillette doet prima zijn werk. Na het scheren voelt zijn huid zacht aan en heeft hij geen last van een rode of geïrriteerde huid.

Listerine Total Care mondspoeling voor gevoelige tanden

Ik gebruik heel graag mondwater van Listerine omwille van de frisse smaak, niet per se vanwege de werking. Deze Total Care mondspoeling zou geschikt zijn voor gevoelige tanden maar daar merk ik eigenlijk niks van. Ik koop gewoon de Listerine variant die op dat moment in de aanbieding is (bv. aan de helft van de prijs) en verder maakt het me niet zoveel uit.

NIVEA Fresh Natural Deodorant

De afgelopen maand was het vaak warm weer en dat merk ik ook aan de hoeveelheid deo’s die ik heb opgebruikt. Allereerst heb ik deze NIVEA deodorant met 0% aluminium opgebruikt. Dit is een prima deo die lekker fris ruikt en een fris gevoel onder de oksels geeft. Het enige nadeel is dat hij prikt na het scheren, maar daar hou ik gewoon rekening mee door iets later te sprayen. 

Odorex 0% perfume anti-transpirant

Als je een trouwe lezer bent, dan heb je deze Odorex anti-transpirant al vaak voorbij zien komen. Ik gebruik deze deodorant zowel onder mijn oksels als op mijn dijen. Deze deo werkt namelijk ontzettend goed tegen schurende bovenbenen. De voorbije maand heb ik alleen maar kleedjes gedragen, vandaar dat ik twee flessen heb opgebruikt. 

NIVEA MEN Fresh Active deodorant

Deze deodorant heeft Glenn opgebruikt. De deo bevat 0% aluminium, heeft een frisse geur en zorgt voor een fris gevoel onder de oksels. Prima!

Kruidvat Soul Secrets Love Bath Foam

Dit badschuim ruikt lekker zoet door de açaibessen en maracuja-olie. Het badschuim zorgt voor een zachte en geparfumeerde huid. Een pluspunt is dat je er niet veel van nodig hebt om een rijkelijk schuim te verkrijgen. Hierdoor heb ik er best lang van kunnen genieten.

Lactacyd intieme doekjes

Als het heel warm is, dan heb ik graag frisse oksels maar hou ik ook van een fris gevoel tussen mijn benen. Uiteraard was ik me iedere dag, maar overdag vind ik het fijn om alles nog eens op te frissen. Het nadeel aan de Lactacyd intieme doekjes is dat ze best duur zijn en daarom koop ik ze alleen in de aanbieding, bijvoorbeeld wanneer ze aan de helft van de prijs te koop zijn.

Kneipp voetbadbruistablet calendula-rozemarijn

Als je op zoek bent naar een voetbadbruistablet die je voeten verzorgt én verfrist, dan is dit absoluut een aanrader. Door de bruisende werking in combinatie met de etherische oliën werkt het tablet als een verfrissende deodorant. Mijn voeten krijgen er echt een opkikker van en ze worden er heerlijk zacht van. 

Rituals The Ritual of Karma handgel (review)

Als er één product onmisbaar is geworden, dan is het wel handgel. De meeste handgels ruiken naar alcohol en drogen mijn handen uit, maar dat is bij deze Rituals handgel absoluut niet het geval en daarom vind ik hem zo fijn. De geur van The Ritual of Karma ruikt heerlijk en na gebruik voelen mijn handen zacht en verzorgd aan. 

Rituals The Ritual of Sakura hair & body mist

Deze mini hair & body mist heb ik eens cadeau gekregen bij een Rituals bestelling. Ik vind deze mist heel fijn om in mijn hals en over mijn armen te sprayen. In mijn haar gebruik ik hem niet. De geur van The Ritual of Sakura ruikt heerlijk, maar vervliegt wel vrij snel. Bij een douche foam of body cream blijft de geur veel langer hangen.

Labello Original lippenbalsem

Ik gebruik het hele jaar door lippenbalsem en ook afgelopen maand heb ik er eentje opgebruikt. De Labello Original lippenbalsem is altijd goed en doet wat hij moet doen: mijn droge lippen voeden.

Clinique Moisture Surge 100h Auto-Replenishing Hydrator

Tenslotte heb ik nog een mini van de Clinique Moisture Surge opgebruikt. Dit is oprecht de beste hydraterende dag- en nachtcrème die ik al ooit heb gebruikt. Het is een verfrissende gel-crème met aloë vera en hyaluronzuur die heel prettig aanvoelt op mijn huid. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Omdat ik zo tevreden was over de mini, heb ik meteen een full size exemplaar besteld. Dat zegt genoeg, toch?

Heb jij al één van deze producten gebruikt? Waar ben jij het meest benieuwd naar? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. Ik denk dat ik die body-mist ook nog liggen heb in mijn voorraad. Alleen een beetje schrik dat ik de geur te sterk ga vinden, daar heb ik tegenwoordig vaak last van.
    Van deo gebruik ik zelf eigenlijk altijd rollers. Voor mijn gevoel gaan die langer mee dan een spuitbus 🙂 maar misschien is dat alleen maar in mijn idee en niet echt zo. En ik zie het ook niet zo op mijn benen rollen 🙂 dus daarvoor misschien eens een spray kopen 😉

    1. Ik vind de geur van de body mist niet te sterk. De geur is in ieder geval minder sterk dan bij een parfum en hij vervliegt ook vrij snel. Ik heb geen ervaring met deo rollers op benen. Misschien zou dat ook wel kunnen werken tegen schurende bovenbenen, geen idee 😉

Reacties zijn gesloten.