5 Redenen waarom beauty bars ideaal zijn voor onderweg of op reis

Geplaatst door

Beautyproducten in vaste vorm, zoals shampoo bars, zijn erg gemakkelijk mee te nemen op vakantie. Bovendien zijn ze vele malen duurzamer dan de plastic travel size mini’s. Even er tussenuit of een staycation? Ethique kan het inpakken gegarandeerd een stuk makkelijker (en lichter!) maken. Hieronder vind je vijf voordelen van het gebruik van beauty bars onderweg. 

shampoo bar

5 Redenen waarom beauty bars ideaal zijn voor onderweg of op reis

1. Geen plastic mini’s meer in de handbagage

De tijden van beautyproducten overgieten in plastic travel size flesjes zijn voorbij. Ook is het niet meer nodig om een fortuin uit te geven aan beautyproducten op het vliegveld. De bars van Ethique hoeven niet aan een maximum volume te voldoen en doordat ze niet vloeibaar zijn, mogen ze in de handbagage worden meegenomen.

2. Geen lekkende flessen

Niks is zo vervelend als lekkende beautyproducten in de koffer. De bars van Ethique zijn niet vloeibaar en daardoor behoren zorgen over lekkende flessen tot het verleden.

3. De bars nemen minder ruimte in beslag

Beauty bars zijn compact en stevig en nemen daardoor minder ruimte in beslag. Berg ze op in een container en neem mee. Zo is er extra ruimte om andere items zoals leuke lokale souvenirtjes mee te nemen. Bovendien ben je niet meer gebonden aan een bepaald formaat van de fles, die halverwege de reis vaak al half leeg is.

face cleansing bar

4. Minder producten nodig

De producten van Ethique zijn multifunctioneel. De gezichtsreiniger kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt als make-up remover, en de conditioner kan worden gebruikt als een leave in conditioner. De shampoo of body bars kunnen ook prima gebruikt worden om kleding mee te wassen. De producten nemen niet alleen minder ruimte in beslag, maar er zijn ook minder producten nodig.

5. De trial packs kun je als travel kits gebruiken

De trial packs van Ethique bevatten vier minibars, voor haar en huid. Deze kunnen worden gebruikt als travelsize producten. Idee: snijd een kleiner stuk van de beauty bar af, precies genoeg om de reis te doorstaan en niet meer en neem deze mee. Gebruik hiervoor een heet mes (pro tip: gebruik het mes wanneer deze nog warm is van de vaatwasser) om ervoor te zorgen dat deze zo min mogelijk brokkelt. Wees wel voorzichtig!

ethique beauty bar

Verkoopinformatie

Ethique is bij Holland & Barrett en via Amazon.nl verkrijgbaar. 

Persbericht

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Maak kennis met de solid skincare bars van Ethique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *