Rituals Soleil d’Or review

Geplaatst door

In deze blogpost stel ik de Rituals Soleil d’Or eau de parfum voor aan jullie. Dit wordt ook wel The Ritual of Karma parfum genoemd. Door de frisse, bloemige en muskusachtige geur is Soleil d’Or een heerlijk parfum voor de zomer. Hieronder kan je er meer over lezen!

rituals soleil d'or

Beschrijving Rituals Soleil d’Or parfum – € 42,50 (50 ml)

‘Deze levendige geur voert je mee naar de prachtige kust van India, waar de zon het gouden strand en de turquoise wateren verwarmt. Soleil d’Or straalt positieve energie en frisheid uit, met een begin van een helder en fris akkoord van peer, mandarijn en bergamot. Deze verfrissing wordt aangevuld met koele bloemennoten van fresia en lotusbloem, en een stralende, maar subtiele droge geur van cederhout en musk. Deze heerlijke geur behoort tot de Floral geurfamilie en bevat 80% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Al onze elegante parfumflacons zijn 100% recyclebaar, omdat je ze volledig kunt demonteren.’

Geurnoten

Topnoten: mandarijn, bergamot (citrus) en peer
Hartnoten: lotus en fresia 
Basisnoten: muskus en ceder

De topnoot is de eerste indruk van de geur, de hartnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

rituals soleil d'or review

Hoe Rituals Soleil d’Or aanbrengen?

Dep wat op je polsen, je hals, de binnenkant van je ellebogen en achter je oren. Laat het parfum aan de lucht drogen. Wrijf het niet in, want dit verandert de geur.

Mijn ervaring

Ik vind Soleil d’Or een heerlijke, zomerse geur! Fris, bloemig en een tikkeltje muskusachtig. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de typische Ritual of Karma geur verwacht had, maar de geur van Soleil d’Or is toch niet helemaal hetzelfde. Dit komt wellicht door de muskus en cederhout die aan het Soleil d’Or parfum zijn toegevoegd. Mocht je 100% dezelfde Karma geur willen, dan raad ik aan om The Ritual of Karma hair & body mist te kopen.  

Het Soleil d’Or parfum blijft een paar uurtjes goed hangen. Rond de middag vervliegt de geur een beetje en spray ik nog eens. Vind ik prima! Verder wil ik nog zeggen dat ik de verpakking van Soleil d’Or heel mooi vind, zowel het turquoise doosje als het glazen flesje met de houten Rituals dop. Alleen al als ik ernaar kijk, ervaar ik een zomergevoel. Heel leuk!

rituals soleil d'or parfum

Rituals Soleil d’Or kost € 42,50 (50 ml) en is te koop bij Bol.com, in de Rituals winkels en webshop. Er is ook een travel size (15 ml) te koop voor € 14,50. Mocht je twijfelen of dit parfum iets voor jou is, kan je misschien eerst een klein flesje aanschaffen. Soleil d’Or behoort tot The Ritual of Karma collectie. 

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Rituals M’Gouna: nieuwe limited edition

Unboxing: Rituals Summer of Joy gift box

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *