Rituals M’Gouna: nieuwe limited edition

Geplaatst door

Rituals heeft een nieuwe limited edition uitgebracht. De nieuwe Rituals M’Gouna collectie is verrijkt met Damascusroos, cactusvijg en arganolie. Haar unieke parfum is een eerbetoon aan de schoonheid van de Marokkaanse Rozenvallei. Benieuwd welke producten er allemaal in de Rituals M’Gouna collectie zitten? Lees dan snel verder!

rituals m'gouna

Rituals M’Gouna: nieuwe limited edition

Deze nieuwe limited edition collectie is een eerbetoon aan de Marokkaanse Rozenvallei en de aromatische rozenbloesems die hier geoogst worden. Het verfijnde parfum van M’Gouna stimuleert je zintuigen met de sprankelende geur van warme Damascusroos, frisse cactusvijg, warme arganolie en kruidige noten van sandelhout. Deze ingrediënten zorgen samen voor een sensationele geur. 

rituals m'gouna bodycream

Hoofdingrediënten

Rose Damascena

De roos fascineert de mensheid al sinds 4000 v. Chr., als symbool van schoonheid en zuiverheid. Ze is een van de mooiste en veelzijdigste ingrediënten voor parfum, en staat bekend als de Koningin van de bloemen. Voor onze reukzin is ze zowel fris, nevelig en bloemig als rijk, nectarachtig en honingzoet. De damascusroos uit Marokko is bloemig met een kruidige touch. Ze groeit in de Dadèsregio, in de stad Kelaat M’Gouna, een historische plaats voor rozenteelt. De rozengeur komt alleen uit Marokko.

Cactusvijg

Cactusvijgzaadolie, ook wel barbarijse vijgenolie of Indiase vijgenolie genoemd, komt uit de prachtige cactusvijg, een lid van de cactusfamilie. De veelzijdigheid van de cactusvijg is werkelijk bijzonder. Ze heeft een unieke geur die fruitig is, maar niet zoet. De vrucht wordt al eeuwen gebruikt voor koken en genezing. El Hindia, zoals ze in Darija wordt genoemd, is een geliefde en verfrissende snack in de hete zomermaanden.

Cactusvijgzaadolie is recentelijk populairder geworden in cosmetica. Deze woestijnvrucht staat symbool voor zowel hoop als voor uithoudingsvermogen in zware omstandigheden en bevat uitzonderlijk veel essentiële vetzuren, omega-6 en -9, evenals de natuurlijk antioxiderende vitamine E.

m'gouna rituals

De Rituals M’Gouna collectie bevat:

  • Rituals M’Gouna Foaming Shower Gel: € 9,90 (200 ml)
  • Rituals M’Gouna Body Cream: € 19,90 (220 ml)
  • Rituals M’Gouna Home Perfume: € 27,90 (500 ml)
  • Rituals M’Gouna Fragrance Sticks: € 29,90 (250 ml)
  • Rituals M’Gouna Kitchen Set: € 21,90 (Hand Wash 300 ml + Hand Balm 175 ml) 
  • Rituals M’Gouna Body Mask: € 15,90 (200 ml)
  • Rituals M’Gouna Hair oil: € 15,50 (45 ml)
  • Rituals M’Gouna Eau de Parfum: € 44,90 (50 ml) – € 15,90 (travel size – 15 ml)
  • Rituals M’Gouna Body Mousse-to-oil: € 13,90 (150 ml)
  • Rituals M’Gouna Garden Candle: € 40,90 (600 gr)

rituals m'gouna interieurspray

De Rituals M’Gouna limited edition is vanaf nu verkrijgbaar in de Rituals winkels en webshop.

TIP: Tijdens het openingsweekend van de nieuwe limited edition ontvang je een gratis shower foam en sjaal (bij besteding vanaf € 50). Deze actie is geldig van 10-12 maart, online en in de winkel!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.