Deze producten heb ik in juni opgebruikt

Geplaatst door

De maand juni zit er bijna op. Het schooljaar loopt op zijn einde en de zomervakantie komt eraan. Voor we aan de maand juli beginnen, laat ik mijn mandje met opgebruikte producten zien aan jullie. Ben je benieuwd welke producten ik heb opgebruikt en wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

Kruidvat Face Micellar Pads (review)

Ik vind deze pads heel fijn om mijn gezicht mee te reinigen. De pads hebben een frisse aloë vera geur. Ze zijn aan de dunne kant maar wel stevig genoeg. Daarnaast zijn de pads doordrenkt met een verzorgende lotion en ik heb geen last van een droog of trekkerig gevoel. De pads verwijderen vlot mijn oogmake-up zonder dat ik hard hoef te wrijven. Volgens Kruidvat zouden de pads ook waterproof make-up verwijderen maar daar heb ik geen ervaring mee. Een potje met 40 pads kost slechts € 1,99 en voor die prijs vind ik ze prima!

Listerine Total Care Mondwater

Ik gebruik graag mondwater van Listerine vanwege de frisse smaak. Inmiddels heeft Listerine verschillende varianten uitgebracht waaronder deze Total Care voor bescherming tegen tandsteen. Ik vind het moeilijk om te zeggen of dit écht helpt om tandsteen te voorkomen. Het enige wat ik weet is dat ik geen tandsteen heb bij gekregen sinds ik dit mondwater gebruik. Ik gebruik Listerine mondwater vooral omwille van de frisheid in mijn mond. Welke variant ik koop, hangt af van welke fles er op dat moment in de aanbieding is. Ik koop het dus niet om een specifieke reden.

NIVEA Floral Paradise Shine Shampoo

Ik vind deze shampoo heel fijn. Hij bevat macadamia olie en zorgt voor mijn haar zonder het te verzwaren. De shampoo zou de haarkleur ook behouden en beschermen, maar daar kan ik niets over zeggen. Ik vind het gewoon een prima shampoo die lekker fris en bloemig ruikt en mijn haar goed schoon maakt. Grappig is wel dat deze shampoo zogezegd limited edition is, maar volgens mij is hij al twee jaar te koop.

Dove Original Deodorant

Dit product wordt een beetje saai om te delen, want ik laat hem al bijna iedere maand zien: de Dove Original deodorant. Deze deodorant ruikt lekker fris en doet gewoon wat hij moet doen. Het enige waar je moet op letten is dat je goed schud voor gebruik want anders kan je wel eens last hebben van een witte waas. De deo prikt niet na het scheren.

Rituals The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel

Tja, wie kent deze geur niet? Ik ben een echte Rituals fan en The Ritual of Sakura blijft één van mijn favoriete geurlijnen. Of ik deze douche foam nu ’s ochtends of ’s avonds gebruik, ik geniet altijd van dit douchemoment. De foam is heel verzorgend en de geur blijft lang hangen, heerlijk!

The Beauty Dept You Are A Cute-Tea Sheet Mask

Ik heb dit sheetmasker bij de Action gekocht. Ik heb er een beetje een gemengde mening over. Enerzijds bevat het masker veel product en hydrateert het mijn huid goed. Echter vind ik de vorm van dit masker heel raar. Aan mijn ene oog was het gat veel groter dan aan mijn andere oog, en ook het gebied boven mijn lippen was heel vreemd. Om die reden zou ik dit sheetmasker niet meer opnieuw kopen. 

Scholl Aloë Vera Voedend Voetmasker (review)

Over dit Scholl voetmasker ben ik wél heel tevreden en ik koop het dan ook regelmatig opnieuw. Het voetmasker ruikt lekker fris naar aloë vera en mijn voeten (maat 41) passen goed in de sokken. Het masker bevat veel product en de substantie voelt heerlijk verzorgend. Na gebruik zijn mijn voeten en hielen zacht, glad en intens gevoed. 

Florena Hydrating Day & Night Cream (review)

Ook de Florena hydraterende dag- en nachtcrème is een toppertje. Deze crème bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, hydrateert goed mijn huid en laat ze zacht aanvoelen. De crème heeft een lekkere bloemengeur en een aangename lichte textuur die gemakkelijk aan te brengen is. Ideaal voor in de lente en zomer! 

L’Oréal Paris Lash Paradise Intense Black Mascara

Prima mascara die doet wat hij beloofd. Deze mascara geeft mijn wimpers lengte en volume en maakt ze mooi zwart. Het enige waar ik me soms aan stoor, is dat hij mijn wimpers aan elkaar laat plakken. De mascara heeft een subtiele rozengeur (ruik ik vrijwel niets van) en is geschikt voor gevoelige ogen. Het borsteltje vind ik heel fijn om mee te werken. 

Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser Concealer

Amai, wat een naam, lol! Maar lange naam of niet, het blijft mijn favoriete concealer om mijn donkere kringen mee te camoufleren. Dit is de lichtste kleur 00 Ivory. Inmiddels is mijn huid al wat bruiner geworden door de zon en gebruik ik een tintje donkerder. Het komt dus goed uit dat Ivory nu op.

Rituals The Ritual of Karma Hair & Body Mist

Tenslotte heb ik nog twee mini varianten van The Ritual of Karma Hair & Body Mist opgebruikt. Naast The Ritual of Sakura is dit mijn favoriete geurlijn, lekker zomers! Ik gebruik deze spray niet in mijn haar, maar spray ermee in mijn hals, net als een parfum. De geur blijft niet zo lang hangen, maar het is natuurlijk ook een mist. Ik heb deze sprays vooral gebruikt op warme dagen. Heerlijk om doorheen de dag een paar keer opnieuw te sprayen!

Zo, dit was de inhoud van mijn mandje. Heb jij al één van deze producten gebruikt? Waar ben jij benieuwd naar?

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. oh ik ben wel benieuwd naar die micellair pads. klinkt handig om mee te nemen op vakantie.

Reacties zijn gesloten.