Ik ging naar de Action en ik nam mee

Geplaatst door

In mijn diary konden jullie lezen dat ik naar de Action ben geweest. Omdat Action shoplogs altijd graag gelezen worden, deel ik vandaag mijn aankoopjes met jullie. Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht? Scrol dan snel naar beneden!

Allereerst kocht ik een opbergbox op wielen om Lara’s speelgoed in op te bergen. We hebben al zo’n box in de woonkamer staan en ik vind hem prima, dus daarom heb ik nog een tweede exemplaar aangeschaft. De opbergbox is 58x38x31cm (45 liter) en kost € 7,95.

We hadden nog geen fotoalbum om Lara’s klasfoto’s in te bewaren en daarom heb ik eentje in de Action gekocht voor € 1,99. Ik dacht dat het een album was om foto’s in te plakken, vandaar de photo tape (€ 0,35), maar thuis zag ik dat het een insteekalbum is. Ook prima, alleen de photo tape is dus overbodig. Ach, die gebruiken we wel voor iets anders!

En van de fotoalbum gaan we random naar de ontstopper, lol. Onlangs was onze wc verstopt (koop geen 4-lagig toiletpapier van de Lidl) en hebben we de laatste fles ontstopper gebruikt die we in huis hadden. In de Action heb ik alvast twee nieuwe flessen in voorraad gekocht omdat ze daar slechts € 1,35 per stuk kosten.

Ook heel saai maar wel nodig: groene zakjes (€ 1,77 per rol) voor in de GFT-bak en afvalzakjes (€ 0,98) voor in het vuilbakje in de badkamer. 

Ben je binnenkort jarig? Dan ontvang je misschien deze verjaardagskaart van mij, lol. Tja, in de Action kost een pak met tien wenskaarten slechts € 0,99 en voor dat geld laat ik ze echt niet liggen.

Ik kocht ook een ijsblokjesmaker met deksel (€ 0,88) om te gebruiken op warme zomerdagen. Niks is dan lekkerder dan een paar ijsblokjes bij het water of de cola zero.

Net als de wenskaarten: in de Action is het inpakpapier heel goedkoop (€ 0,77 per rol) en cadeautjes moeten er eens in de zoveel tijd toch ingepakt worden. Het is dus altijd handig om een paar rollen in huis te hebben. 

Ons huidige afdruiprek krijgen we niet helemaal proper meer, zelfs niet in de vaatwasser, en daarom heb ik een nieuw rek gekocht voor € 1,99.

Tissues komen hier altijd van pas. We hebben standaard een doos in de woonkamer en een doos op ons nachtkastje staan. In de Action kost een doos tissues slechts € 0,79.

Om de juffen te bedanken voor het leuke schooljaar, heb ik cadeautjes gekocht die Lara mag afgeven. In de Action kocht ik deze leuke geschenktasjes (€ 0,45 per stuk) om de cadeautjes in te steken. In mijn volgende diary kunnen jullie zien welke cadeautjes het zijn!

Deodorant is onmisbaar en bij de Action vallen de prijzen altijd goed mee. Ik kocht twee grote flessen Rexona anti-transpirant voor € 2,12 per stuk. Ik heb de Shower Fresh variant al eens gehad en die ruikt lekker fris.

Ik ga graag in bad en dan gebruik ik meestal badschuim of badmelk. Daarom nam ik twee nieuwe flessen mee: eentje van NIVEA (€ 2,98 voor 750 ml) en eentje van Palmolive (€ 2,99 voor 750 ml). Ze ruiken allebei heerlijk! 

Wasbare wattenschijfjes zijn een echte trend tegenwoordig. Ik ben er best benieuwd naar en daarom heb ik twee zakjes (€ 1,99 per stuk) gekocht om eens te proberen. Het lijkt me erg handig dat deze wattenschijfjes gewoon in de wasmachine kunnen en daarna hergebruikt kunnen worden, maar ze moeten natuurlijk ook fijn werken. Even testen!

Onlangs hebben we het zwembad in de tuin opgezet. Omdat Lara graag iets om handen heeft in het zwembad, heb ik dit speelgoed voor haar gekocht. Ik heb geen idee of het leuk zal zijn, maar het ziet er in ieder geval wel zo uit. De linkse set kost € 2,79 en de rechtse set € 1, 99. 

Natuurlijk kan ik de Action niet verlaten zonder wat lekkers mee naar huis te nemen. Voor Lara kocht ik LOL koekjes (€ 1,69) en voor mezelf Daim (€ 1,19). Love it!

Soms eet Lara graag eens chips en dan zijn zo’n kleine zakjes in een 10 pack (€ 2,49) ideaal. Voor Glenn en mij kocht ik een zak Doritos chips (€ 0,99). Lekker om samen te eten voor de tv!

Zo, dit zijn mijn aankoopjes. Ga jij wel eens naar de Action? En wat neem jij altijd mee naar huis?

Veel liefs,
Vanessa xxx

10 reacties

 1. Opbergmandjes om wat meer orde te hebben in de kasten en lades en de groene zakjes voor de groene container

 2. Ideaal die opbergbox met wielen.
  De Daim had ik ook meegepakt.
  Enne Donderdag de 30e ben ik jarig (grapje)

  1. Haha, zo grappig! Als je me jouw adres bezorgd, dan wil ik gerust een kaartje opsturen hoor 😉 Bij deze alvast een gelukkige verjaardag!

 3. Ik had de wasbare wattenschijfjes vorige week ook in mijn handen… uiteindelijk niet meegenomen… Benieuwd naar hoe jij ze ervaart!

  1. Ha, wat toevallig! Ik ben er ook heel benieuwd naar. Ik zal mijn ervaring delen in één van mijn volgende fotodagboekjes.

 4. Ik ga ook graag naar de Action 🙂 Ik probeer me altijd wel wat in te houden want we hebben al zoveel spullen in huis.
  Laatst was ik wel om een insectenhotel gegaan. Maar dat is voor buiten hé, haha 😉

  Maar leuke (en nuttige) dingen die je gekocht heb.
  Ook hier iemand die benieuwd is naar de wattenschijfjes.

  1. Haha, dat insectenhotel is inderdaad voor buiten 😉 Je hebt helemaal gelijk hoor. In de Action is het heel verleidelijk om van alles te kopen wat je eigenlijk niet nodig hebt.

 5. goed geshopt zo te zien. Heb de wattenschijfjes ook gekocht. Moet ze wel nog testen.

Reacties zijn gesloten.