Florena skincare review: hydraterende dag- en nachtcrème

Geplaatst door

Florena skincare review – Sinds kort gebruik ik de Florena Fermented Skincare hydraterende dag- en nachtcrème. Deze crème bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, hydrateert je huid gedurende 24 uur en laat ze glad en zacht aanvoelen. In mijn review kan je meer lezen over deze Florena dagcrème en nachtcrème. Lees mee!

florena dagcrème review

Beschrijving Florena hydraterende dag- en nachtcrème 

“Heb jij de kracht van de natuur al op je huid ervaren? Ontdek hoe krachtig fermentatie is voor jouw huid met deze Florena Fermented Skincare Hydraterende Dag- en Nachtcrème. De dag- en nachtcrème heeft een lichte textuur en wordt gemakkelijk geabsorbeerd. De crème laat je huid zacht en glad aanvoelen en hydrateert haar 24 uur lang. De dag- en nachtcrème bevat gefermenteerde olijfolie en gefermenteerde camelliabloem. 99,47% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. De vochtinbrengende crème is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige huid. De crème is dermatologisch goedgekeurd.”

florena skincare review

Ingrediënten

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Olive Oil Cetyl Esters, Polyglyceryl-2 Stearate, Alcohol Denat., Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Octyldodecanol, Lactobacillus Ferment, Pseudozyma Epicola/Olive Fruit Oil Ferment Filtrate, Stearyl Alcohol, Lactobacillus/Camellia Sinensis Leaf/Clover Flower/Cocoa Flower Ferment Filtrate, Helianthus Annuus Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol, Octyldodecyl Oleate, Glyceryl Undecylenate, Glyceryl Caprylate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Microcrystalline Cellulose, Xanthan Gum, Polyhydroxystearic Acid, Cellulose Gum, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Methyl Benzoate, Linalool, Citral, Benzyl Salicylate, Limonene, Citronellol, Eugenol, Parfum

De geur is 100% van natuurlijke oorsprong en ontwikkeld in samenwerking met deskundige parfumeurs om je huid te omhullen in een exclusieve zintuiglijke ervaring.

Het potje (exclusief deksel) is gemaakt van 97,5% gerecycled plastic. Het papier van het doosje is gemaakt van 70% gerecycled papier. De verpakking is recyclebaar.

florena fermented skincare review

florena dagcrème

Hoe te gebruiken?

Breng de crème aan op een gereinigd gezicht door zacht in kleine cirkels te masseren. Vermijd het gebied rond je ogen.

Mijn ervaring

Ik ben heel tevreden over deze Florena dag- en nachtcrème. De crème heeft een heerlijke bloemengeur en een aangename, lichte textuur die makkelijk aan te brengen is en snel intrekt. De crème voelt niet vettig. Na gebruik voelt mijn huid gehydrateerd, glad en zacht aan. Ik heb geen last meer van droge plekjes. Verder vind ik het heel fijn dat de crème uit 99% natuurlijke ingrediënten bestaat en veel verzorgende ingrediënten bevat zoals amandelolie, shea butter, arganolie, gefermenteerde olijfolie en gefermenteerde camelliabloem. Altijd prettig om te weten wat je precies op je gezicht smeert!

Als ik één nadeel moet benoemen, dan is het de prijs. Een potje van 50 ml kost € 15,99 en dat is niet zo goedkoop. Ik kan me voorstellen dat de prijs mensen afschrikt. Echter krijg je er wel een heel fijne crème – met natuurlijke ingrediënten – voor in de plaats. Daarnaast hoef je geen aparte dag- en nachtcrème meer te kopen, wat natuurlijk ook scheelt in je portemonnee. Handig om te weten is dat Kruidvat regelmatig korting geeft op het Florena Fermented Skincare assortiment, waardoor je de producten goedkoper kunt scoren. Zo doe ik het ook ;-).

florena hydraterende dag- en nachtcrème

De Florena Fermented Skincare hydraterende dag- en nachtcrème kost € 15,99 (50 ml) en is te koop bij diverse drogisterijen. Check ook zeker mijn review over het Florena Hydrating Mask 24h want ook daar ben ik heel tevreden over! 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. Wat een mooi product, zoveel natuurlijke ingredienten. Ga er zeker eens voor kijken 🙂

  2. Ik heb dit een tijdje geleden ook eens getest en was er ook heel tevreden over. en zoals je zegt echt goedkoop is het niet maar gelukkig zijn er vaak promoties op

Reacties zijn gesloten.