Review: Kruidvat Face Micellar Pads

Geplaatst door

Kruidvat Face Micellar Pads – Als het om gezichtsreinigingsproducten gaat, mag het van mij allemaal gemakkelijk en snel gaan. Ik heb er gewoon niet zoveel geduld voor om met meerdere producten aan de slag te gaan. De Kruidvat Face Micellar Pads zijn wat dat betreft ideaal voor mij! Deze Kruidvat gezichtsreinigingspads micellair met aloë vera zijn extra mild voor de gezichtshuid, verwijderen gemakkelijk en effectief (waterproof) make-up, en bevatten een verzorgende lotion die de huid hydrateert. Ben je benieuwd naar deze Kruidvat gezichtsreinigingspads? Scrol dan snel naar beneden!

kruidvat face micellar pads

Beschrijving Kruidvat Face Micellar Pads – € 1,99 (40 stuks)

“Kruidvat gezichtsreinigingspads micellair met aloë vera zijn extra mild voor de gezichtshuid en verwijderen (waterproof) make-up gemakkelijk en effectief. De reinigingspads zijn doordrenkt met een huidverzorgende lotion, hydrateren de huid en zijn vrij van alcohol en olie. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen, ook voor de meest gevoelige. Oftalmologisch goedgekeurd.”

Ingrediëntenlijst

AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAFJUICE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, PARFUM, SODIUM SULFITE, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE

kruidvat gezichtsreinigingspads micellair

Mijn ervaring met de Kruidvat gezichtsreinigingspads

Voor slechts € 1.99 vind ik deze Kruidvat gezichtsreinigingspads micellair heel fijn! De pads hebben een frisse aloë vera geur. Ze zijn vrij dun, maar wel stevig genoeg en dat vind ik belangrijk. Dunne, slappe pads vind ik niet prettig om te gebruiken. De Kruidvat micellaire pads zijn doordrenkt met een verzorgende lotion en hydrateren mijn huid. Doordat de pads ook vrij zijn van alcohol en olie, drogen ze mijn huid niet uit. 

De pads verwijderen goed mijn make-up zonder dat ik hard hoef te wrijven. Nu moet ik wel zeggen dat ik geen volledige gezichtsmake-up draag. Ik gebruik alleen concealer, oogschaduw, mascara en wenkbrauwpoeder. Ik kan dus niet zeggen of de pads ook vlot foundation en dergelijke verwijderen. Volgens Kruidvat zouden de pads ook waterproof make-up verwijderen, maar daar heb ik geen ervaring mee. 

Ik gebruik de Kruidvat gezichtsreinigingspads ’s avonds om mijn make-up te verwijderen. Dit gaat gemakkelijk en snel, exact waar ik van hou! Je kunt de pads ook ’s ochtends gebruiken als je dat fijn vindt, maar ik was mijn gezicht dan gewoon met een washandje. 

kruidvat gezichtsreinigingspads

De Kruidvat Face Micellar Pads kosten € 1.99 (40 stuks) en zijn te koop in de Kruidvat winkels en webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Kruidvat Micellaire Gezichtsreinigingsdoekjes

3 reacties

  1. Oh die wil ook wel eens gebruiken. Ziet er ook wel handig uit voor op vakantie. dan heb je minder kans dat je fles gaat lekken

  2. Ik had ze ook graag gehad heb ze nagevraagd waarom dit eruit is gegaan.Ze weten niet eens over welk product ik het heb.Was i.d. heel handig op vakantie.Ik heb nog een doosje staan ben er zuinig mee van vorig jaar,had ze toch opnieuw graag gehad,want de natte doekjes zijn niet te vergelijken.Met vr. Gr

Reacties zijn gesloten.