Hoe kan ik de bruid of bruidegom wat speciale liefde geven?

Geplaatst door

Af en toe stellen we onszelf dezelfde vraag, wat zal ik de bruid (of bruidegom) dit jaar voor hun bruiloft geven? Geef ik hem een nieuwe stropdas en haar een Cartier horloge? Geef ik een cadeau voor hen beiden? Dat is waarschijnlijk niet het beste idee, het is tenslotte goed om ze iets speciaals te geven. Dus wat kun je de bruid of bruidegom dit jaar geven dat hen echt van hun sokken zal blazen? (Nee, geef ze geen sokken). Hier heb je een lijst met enkele van de beste en unieke cadeaus die het bruidspaar nooit meer zal vergeten.

wat is een mooi huwelijkscadeau

Cadeau-ideeën

In plaats van hen iets fysieks te geven, zou je hun iets kunnen geven dat hun fysieke zelf verbetert. Tegenwoordig zijn mannen en vrouwen meer geïnteresseerd in schoonheidsproducten dan ooit tevoren.

Zadig en Voltaire

Elke bruid of bruidegom heeft een geweldige geur nodig voor hun speciale dag. De Zadig en Voltaire sets zijn dan ook de perfecte cadeau om hen te laten zien hoeveel je van ze houdt! Bijvoorbeeld de verzachtende scheercrème die zorgt voor de perfecte scheerbeurt, en de perfecte start van de dag. Je zou het ook kunnen combineren met de aftershave balsem om de bruidegom zich echt als een miljoen dollar te laten voelen! Maar waarom zou je het daarbij laten? Na een gladde scheerbeurt wil elke man een lekker geurtje op doen om de dag door te komen. Maar misschien heeft de bruidegom wel een trendy baard. Een vochtinbrengende baardcrème van goede kwaliteit zou zeker de manier zijn om zijn baard in tip top conditie te houden!

Geschenken op maat

Niets is specialer dan een geschenk dat is aangepast en speciaal gemaakt voor de bruid of bruidegom. Het zou een sentimenteel geschenk dat de bruid of bruidegom koestert voor een mensenleven zijn! Het is waarschijnlijk dat de bruid of bruidegom graag de BBQ van tijd tot tijd aanzet… dus waarom geef je hem geen BBQ kookgerei op maat zodat hij zich de ultieme BBQ koning voelt? Je kunt het zelfs combineren met een bijpassend schort om de look compleet te maken! De bruid wil misschien een Zadig en Voltaire parfum set om haar de hele dag te complimenteren.

wat geef je een bruid cadeau

Reizen

Misschien zijn de bruid en bruidegom van plan om op een mooie huwelijksreis te gaan. Wat is er dan beter dan toilettassen en reiskoffers zodat ze in stijl kunnen reizen? De quarantaine is eindelijk voorbij dus tijd om ze de wereld in stijl te laten verkennen!

Nieuwe Ouders

Natuurlijk, voor sommige bruiden en bruidegoms die er zijn, die net een pasgeborene verwelkomen op de wereld! Een geweldige manier om een nieuwe ouder zich speciaal te laten voelen is om bijpassende outfits te kopen voor de ouders en de pasgeborene. Dit cadeau zorgt ervoor dat de speciale band alleen maar sterker wordt! Vrouwen/echtgenoten opgelet: jullie kunnen zelfs bijpassende manchetknopen kopen met daarop de dag dat jullie ouders werden!

Alcohol

Laten we eerlijk zijn, de meeste bruiden en bruidegommen houden van een drankje of twee van tijd tot tijd. Waarom maak je geen alcohol glazen voor hen met het huwelijksjubileum erin gegraveerd? Op deze manier zal je aan elkaar denken elke keer als je samen een slok neemt. Zeker, dit zal het drankje nog beter laten smaken! 

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Hoe plan je het perfecte huwelijk?

Wat doen mannen aan op een bruiloft?