Review: Florena Hydrating Mask 24h

Geplaatst door

Florena Fermented Skincare is een vrij nieuw beautymerk dat bloemen gebruikt voor haar producten. De producten bestaan uit maar liefst 99% natuurlijke ingrediënten. Het assortiment bestaat uit een dag- en nachtcrème, gezichtsoliën, toners en gezichtsmaskertjes. Ik was vooral benieuwd naar de maskertjes en daarom testte ik het Florena Hydrating Mask 24h. Dit gezichtsmasker belooft je huid 24 uur te hydrateren en glad en zacht te maken. Benieuwd of dat klopt? Lees hier mijn review!

florena hydrating mask

Beschrijving Florena Hydrating Mask 24h – € 3,99

“Onze natuurlijke formule bevat gefermenteerde camellia sinensis en gefermenteerde olijfolie – een 24 uur lange hydratatie boost voor een gladde en zachte huid. Het gezichtsmasker is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige huid. Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.” 

Ingrediënten

ingrediënten florena hydrating mask

99,47% van het totaal is van natuurlijke oorsprong. De geur is 100% van natuurlijke oorsprong. Het Florena Hydrating Mask is Cosmos Natural gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de Cosmos-standaarden.

Hoe moet je het Florena Hydrating Mask gebruiken?

Breng het product royaal aan op een gereinigd gezicht. Vermijd het gebied rond de ogen en lippen. Laat 5 minuten intrekken en verwijder dan de restjes met een wattenschijfje. Gebruik bij voorkeur 1 à 2 keer per week. Het masker is voor eenmalig gebruik.

florena 24h hydrating mask

Mijn ervaring

Ik vind het Florena Hydrating Mask heel fijn! Het masker heeft een lekkere rozengeur en voelt prettig aan op mijn huid. Normaal zou je het masker slechts 5 minuten moeten laten zitten, maar voor mij is dat te weinig. Na 5 minuten is het masker nog niet ingetrokken. Zelfs na 10 minuten zie ik weinig verandering. Ik heb het masker dan ook 15 minuten laten zitten en daarna heb ik de restjes verwijderd met een washandje en lauw water. Na gebruik voelt mijn huid zacht, glad en gehydrateerd aan. Ook de volgende dag voelt mijn huid nog verzorgd aan. Het klopt dus dat het masker je huid 24 uur hydrateert. Echter vind ik het wel fijn om mijn dag- en nachtcrème aan te brengen, zoals ik gewoonlijk doe. 

Het masker bevat voldoende product om één keer te gebruiken. In mijn zakje zat het meeste product aan de onderkant waardoor ik er niet zo goed bij kon met mijn vingers. Mocht dat bij jou ook het geval zijn, raad ik aan om het zakje open te knippen zodat je echt al het product kunt gebruiken. 

florena hydrating mask 24h

Het Florena Hydrating Mask 24h kost € 3,99 en is te koop bij Kruidvat. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Garnier Hydra Bomb Tissuemasker Nacht

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.