Review: Clay And Glow Cooling Eye Cream

Geplaatst door

Vandaag review ik de Clay And Glow Cooling Eye Cream. Dit is een verkoelende oogcrème die de huid rond de ogen hydrateert. Daarnaast helpt de oogcrème gezwollen ogen, donkere kringen en fijne lijntjes te verminderen. Ik heb de Clay And Glow oogcrème ontvangen om te testen en hieronder deel ik graag mijn ervaring met jullie!

clay and glow cooling eye cream

Beschrijving Clay And Glow Cooling Eye Cream – € 29,95 (15 ml)

Zeg maar dag tegen gezwollen ogen en donkere kringen, want deze peptide verkoelende oogcrème is je nieuwe geheime wapen voor een stralende en uitgeruste look! De speciale metalen applicator helpt je huid rondom je ogen onmiddellijk te koelen, te kalmeren en te hydrateren. De verkoelende oogcrème helpt ook om de huid te versterken en fijne lijntjes onder je ogen te verminderen.”

clay and glow peptide verkoelende oogcrème

clay and glow oogcrème review

Ingrediëntenlijst

Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter (SHEA BUTTER), Helianthus Annuus Seed Oil (SUNFLOWER OIL), Persea Gratissima Oil (AVOCADO OIL), Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Argania Spinosa Kernel Oil (ARGAN), 3-O-Ethyl Ascorbic Acid (VITAMIN C), Tocopherol (VITAMIN E), Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-7 Hcl, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, N-Hydroxysuccinimide, Rosa Canina Fruit Oil (ROSEHIP OIL), Chrysin, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

De Clay And Glow oogcrème bevat 95,7% natuurlijke ingrediënten zoals zonnebloemolie, arganolie en rozenbottel. De oogcrème is verrijkt met vitamine E en vitamine C, glycerine, avocado olie en peptiden. Peptiden helpen bij het verminderen van wallen en ontstekingen. De crème is vrij van alcohol, parabenen en parfum waardoor deze ideaal is voor de gevoelige huid. Echter is de crème geschikt voor alle huidtypes.

clay and glow oogcrème

Hoe Clay And Glow oogcrème gebruiken?

Gebruik een kleine hoeveelheid van de verkoelende oogcrème en breng het onder je ogen aan. De oogcrème is geschikt voor dagelijks gebruik, zowel ’s ochtends als ’s avonds. 

Mijn ervaring

Ik vind de Clay And Glow oogcrème heel fijn! De metalen applicator voelt verkoelend aan en dat is vooral ’s ochtends heel prettig. Daarnaast maakt de applicator het makkelijk om de oogcrème aan te brengen. De crème zelf voelt ook heel aangenaam aan en trekt vrij snel in mijn huid. Ik breng de Clay And Glow Hydrating Moisturizer aan en daarna deze oogcrème. Terwijl ik mijn tanden poets, kan de oogcrème goed intrekken. Vervolgens breng ik mijn make-up aan. Die routine werkt prima voor mij. 

De oogcrème helpt om mijn wallen en donkere kringen te verminderen, maar ze zijn nog steeds aanwezig. Ik denk dat er geen enkele oogcrème bestaat die wallen en donkere kringen zomaar kan wegtoveren. Ik vind de Clay And Glow Cooling Eye Cream vooral fijn omdat hij zo verkoelend werkt en meteen voor een wakkere blik zorgt. Ook voelt de huid rondom mijn ogen zacht en gehydrateerd aan. En dat de oogcrème zoveel natuurlijke ingrediënten bevat? Dat is de dag van vandaag zeker een pluspunt!

clay and glow eye cream

Ben jij ook benieuwd geworden naar deze Clay And Glow Cooling Eye Cream? Je kunt hem kopen in de Clay And Glow webshop voor € 29,95 (15 ml). Sinds vorig jaar is dit merk ook verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

#gekregenvanclayandglow

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. ik vind deze ook heel fijn om te gebruiken en zeker de metalen applicator voelt goed aan.

Reacties zijn gesloten.