Geef een origineel Vriendschapscadeau: Benoem een ster!

Geplaatst door

Wil jij ook een vriend of vriendin verrassen? Dan heb ik een leuke tip voor jou! Geef een origineel vriendschapscadeau en benoem een ster. Een tijdje geleden was ik op zoek naar een persoonlijk cadeau voor mijn beste vriendin, en die heb ik gevonden. Ik heb voor onze vriendschap een ster benoemd bij Online Star Register. Ben jij benieuwd wat er allemaal in dit cadeaupakket zit? Scroll dan snel verder!

Vriendschapscadeau idee

Waarom verdient een vriendschap een ster? 

De vriendschappen die ik heb, onderhoud ik steeds meer via gsm. Dit voelt onpersoonlijk, terwijl ik mijn vriendinnen juist heel erg waardeer. Doordat ik het moeilijk vind om mijn waardering te laten zien via een tekstbericht, heb ik een ster benoemd voor één van mijn dierbaarste vriendinnen. Op deze manier wil ik haar laten zien hoe bijzonder ik de band tussen ons vind. Onze vriendschap zal voor altijd blijven bestaan in de vorm van een ster. 

Het OSR cadeaupakket in vriendschap thema

Wanneer je een hele bijzondere vriendschap hebt met iemand wil je dit voor eeuwig laten duren. Dit heb ik gedaan door een speciale ster voor een goede vriendin te benoemen. Met het OSR cadeaupakket in vriendschapsthema kun je jouw cadeau helemaal personaliseren. Zo heb ik onze  ster een eigen naam gegeven, de favoriete quote van mijn bestie op het magische tekstkaartje gezet en kunnen wij via de OSR Star Finder App onze ster samen bekijken. 

Wil jij ook een ster benoemen voor jouw beste vriend(in)? Dan kun je kiezen voor het OSR Cadeaupakket in het thema vriendschap. Hierin vind je een gepersonaliseerd sterren certificaat en brief, OSR code uitleg blad en een glow-in-the-dark sterren sticker. Op het magische tekstkaartje kun je een persoonlijk berichtje schrijven. Ook vind je een gedetailleerde draaibare sterrenkaart in het OSR Cadeaupakket. Dit krijg je allemaal in een sierlijke cadeauverpakking in het thema Vriendschap, wat het nog persoonlijker maakt. 

OSR Cadeaupakket Vriendschap

Persoonlijk vriendschapscadeau

Een ster cadeau geven, wat zijn de opties?

Je kunt bij het benoemen van een ster kiezen uit een Online Star Gift of een OSR Cadeaupakket.  Wanneer je weinig tijd hebt en je het cadeau direct in je inbox wil ontvangen, is een Online Star Gift (€24) een goede keuze. Dit cadeau is volledig digitaal en kun je direct versturen naar jouw ontvanger.  

Als je liever een tastbaar cadeau met luxe uitstraling wil, dan is het OSR Cadeaupakket (€39) een betere keuze. Dit pakket ontvang je in de brievenbus en is voorzien van uniek thema papier dat aansluit bij verschillende gelegenheden. Doordat je het cadeau fysiek ontvangt, kun je het sterren certificaat aan iedereen laten zien en een mooi plekje geven in je huis.

Origineel vriendschapscadeau

Heb je een dierbare vriendschap met iemand en wil je dit voor eeuwig laten duren? Benoem een ster, en geef een origineel vriendschapscadeau!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Girls trip? Zo bereid je je optimaal voor

Geef een persoonlijk cadeautje aan je beste vriend(in)