Nieuw: Yankee Candle Sakura Blossom Festival Collection

Geplaatst door

Speciaal voor de lente heeft Yankee Candle een nieuwe collectie uitgebracht: Sakura Blossom Festival. Deze collectie bevat zes heerlijke voorjaarsgeuren in prachtige kleuren. Drie geurkaarsen zijn reeds vanaf januari verkrijgbaar en de andere drie zullen vanaf april te koop zijn. In deze blogpost stel ik je graag de eerste drie geurkaarsen voor: Sakura Blossom Festival, Majestic Mount Fuji en Sweet Plum Sake. Kijk je mee?

sakura blossom festival

Yankee Candle Sakura Blossom Festival Collection

Yankee Candle Sakura Blossom Festival zijn de voorjaarsgeuren voor 2022. De Yankee Candle voorjaarscollectie bevat in totaal zes heerlijke geuren in allerlei mooie kleuren. Vanaf januari zijn er reeds drie geurkaarsen te koop, die ik hieronder voorstel aan jullie. De andere drie geurkaarsen zullen vanaf april te koop zijn dus daar moeten we nog even op wachten. 

De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in een small jar, medium jar en large jar. Ik heb drie small jars besteld voor € 11,95 per stuk. Deze branden minimaal 40 uur. Een medium jar kost € 25,95 en gaat minimaal 90 uren mee. Voor een large jar betaal je € 30,95 en deze brandt minimaal 150 uur. Er zijn ook votives verkrijgbaar voor € 2,65 per stuk, deze branden minimaal 15 uur. 

Let op: dit zijn de prijzen die Geurvoorjehuis.nl hanteert. Afhankelijk van de webshop waar je besteld, kunnen de prijzen verschillen. 

yankee candle sakura blossom festival

Yankee Candle Sakura Blossom Festival 

‘Yankee Candle Sakura Blossom Festival brengt je naar Japan! Geniet van vanaf je picknickkleed bij een Sakura-feest. Een zoet boeket van kersenbloesem, roos en fresia-tonen dansen door de lucht en nemen deel aan de festiviteiten.’

Topnoten: rode bessen, appel, roze grapefruit
Hartnoten: roos, fresia, kersenbloesem
Basisnoten: sandelhout, vanille, amandelmelk

* De topnoot is de eerste indruk van de geur, de hartnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

Yankee Candle Majestic Mount Fuji

Yankee Candle Majestic Mount Fuji

‘Yankee Candle Majestic Mount Fuji brengt je naar Japan! Geniet van de frisse berglucht en koele watertonen, terwijl tonen van kokoswater en bedauwde perengeuren rondwarrelen terwijl je uitkijkt op de iconische berg die terugvalt naar de kersenbloesems.’

Topnoten: knapperige ozon, sprankelende aldehyden, bergamot, bedauwde peer
Hartnoten: aloë vera, appelbloesem, kokoswater
Basisnoten: amberhout, blauwe musk, theebladeren, cederhout

* De topnoot is de eerste indruk van de geur, de hartnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

yankee candle sweet plum sake

Yankee Candle Sweet Plum Sake

‘Yankee Candle Sweet Plum Sake brengt je naar Japan! Sluit de perfecte feestdag af met een glas sake – delicate aroma’s van zoete pruimenmix met een verleidelijke combinatie van frambozen- en rijstwijntonen.’

Topnoten: citroensap, Japanse pruim, Fuji appel, framboos, groen
Hartnoten:
rode bes, zwarte vijg, mango, sake accord, rijstwijn
Basisnoten: kokoshout, vanille, gerijpte merlot

* De topnoot is de eerste indruk van de geur, de hartnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

sakura blossom festival collection

Het zijn drie heerlijke geuren voor de lente. Ik kan niet wachten om de geurkaarsen aan te steken en lekker van de geuren te genieten! De geurkaarsen hebben ook mooie kleurtjes die de lente in huis brengen en daar ben ik op dit moment wel erg aan toe. Ik heb het namelijk best gehad met dit grauwe weer. Ik ben nu al benieuwd naar de volgende drie kaarsen die in april worden uitgebracht! 

Ik heb de geurkaarsen besteld bij Geurvoorjehuis.nl, maar je kunt ze ook in andere webshops vinden waar ze Yankee Candle verkopen. Je hoeft slechts even te googelen en je krijgt meteen een overzichtje. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

3 reacties

  1. Ja, dat sombere weer, daar ben ik ook helemaal klaar mee.
    Groot gelijk dat je lekker gaat genieten van je geurkaarsen.
    Ik vind ze mooi maar merk dat sterke geuren met tegenwoordig teveel overweldigen. Soms word ik er zelfs echt misselijk van. Dus helaas laat ik geurkaarsen beter links liggen.

Reacties zijn gesloten.