Yankee Candle Sakura Blossom Festival Collection

Geplaatst door

Speciaal voor de lente heeft Yankee Candle een nieuwe collectie uitgebracht: Sakura Blossom Festival. Deze collectie bevat zes heerlijke voorjaarsgeuren in prachtige kleuren. De eerste drie geurkaarsen liet ik jullie in dit artikel reeds zien. Vandaag stel ik de andere drie geurkaarsen voor: Berry Mochi, Mango Ice Cream en Tranquil Garden. Kijk je mee?

Yankee Candle Sakura Blossom Festival

Yankee Candle Sakura Blossom Festival Collection

Yankee Candle Sakura Blossom Festival zijn de voorjaarsgeuren voor 2022. De Yankee Candle voorjaarscollectie bevat in totaal zes heerlijke geuren in allerlei mooie kleuren. Vanaf januari waren de eerste drie geurkaarsen te koop: Sakura Blossom Festival, Majestic Mount Fuji en Sweet Plum Sake. Vanaf april zijn ook deze drie geurkaarsen verkrijgbaar: Berry Mochi, Mango Ice Cream en Tranquil Garden. 

Ik heb small jars besteld voor € 11,95 per stuk. De geurkaarsen zijn ook verkrijgbaar in medium en large jars, alsook in votives. Ik heb de geurkaarsen besteld bij Geurvoorjehuis, maar je kunt ze natuurlijk ook in een andere webshop of winkel kopen. Afhankelijk van waar je ze koopt, kunnen de prijzen variëren.

yankee candle berry mochi

Yankee Candle Berry Mochi

‘Yankee Candle Berry Mochi brengt je naar Japan! Gezoete verse bessen en rijke vanillegeuren worden gecombineerd met een vleugje roze suiker om een ​​iconische Japanse traktatie te creëren.’

Topnoten: pruim, bes, abrikoos
Hartnoten: roze suiker
Basisnoten: vanillecake, macaron

* De topnoot is de eerste indruk van de geur, de hartnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

yankee candle mango ice cream

Yankee Candle Mango Ice Cream

‘Geniet van een verfrissende traktatie! Geuren van sappige mango en romige vanille-tonen vermengen zich om een ​​heerlijke combinatie te creëren.’

Topnoten: sinaasappel, ananassap, bananenpuree
Hartnoten: gesneden mango, verse bessen
Basisnoten: vanille crème

* De topnoot is de eerste indruk van de geur, de hartnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

yankee candle tranquil garden

Yankee Candle Tranquil Garden

‘Yankee Candle Tranquil Garden brengt je naar een rustige plek waar aroma’s van bloeiende jasmijn, anjers en zonnige neroli worden vergezeld door tonen van verse eucalyptus en sandelhout; een rustig moment om van uw omgeving te genieten.’

Topnoten: warme lentebries, sinaasappel, verse eucalyptus, pure anijs
Hartnoten: Japanse anjer, zonnige neroli, bloeiende lavendel, zoete luchtige jasmijn, caradmon
Basisnoten: kokoswater, romig sandelhout, gezouten witte ceder

* De topnoot is de eerste indruk van de geur, de hartnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

tranquil garden yankee candle

Ook Berry Mochi, Mango Ice Cream en Tranquil Garden zijn drie heerlijke voorjaarsgeuren. Momenteel ben ik in een bloemige stemming en daarom is Tranquil Garden mijn favoriete lentegeur. Mango Ice Cream is een fruitige, zoete geur. Berry Mochi is de meest zoete geur, hierbij krijg ik het gevoel alsof ik een snoepwinkel binnenstap. Voor iedere stemming heeft Yankee Candle dus wel een geschikte geurkaars.

Ik heb de geurkaarsen besteld bij Geurvoorjehuis, maar uiteraard kan je ze ook in een andere webshop of winkel kopen waar ze Yankee Candle verkopen. Gewoon even googelen en je krijgt direct een overzichtje!

yankee candle sakura blossom festival collection

Welke geur spreekt jou het meest aan?

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. oh ik ben benieuwd naar deze geurtjes, vooral Berry Mochi klinkt helemaal mijn ding

Reacties zijn gesloten.