Review: NIVEA Bio-Afbreekbare Reinigingsdoekjes

Geplaatst door

Sinds ik mama ben, zijn reinigingsdoekjes onmisbaar voor mij. Ik heb gewoon niet iedere ochtend en avond de tijd om mijn gezicht uitgebreid te reinigen. Als het eens snel moet, dan is een reinigingsdoekje ideaal om mijn huid te verfrissen. Op dit moment gebruik ik de NIVEA Bio-Afbreekbare Reinigingsdoekjes. Dit zijn de nieuwste reinigingsdoekjes die NIVEA heeft uitgebracht en daarom was ik er erg benieuwd naar. De reinigingsdoekjes zijn van geheel biologisch afbreekbaar materiaal. Daarnaast zijn ze verrijkt met verzorgende arganolie en aloë vera uit biologische teelt. De formule bevat maar liefst 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ben je benieuwd naar deze Bio-Afbreekbare Reinigingsdoekjes? Lees hier mijn review!

nivea bio afbreekbare reinigingsdoekjes

Verpakking NIVEA Bio-Afbreekbare Reinigingsdoekjes

De verpakking ziet eruit zoals bij de andere NIVEA reinigingsdoekjes: vrij basic maar wel met alle nodige informatie: de beschrijving, ingrediënten en het gebruiksadvies. Wat ik een pluspunt vind is dat de verpakking een goede sluiting heeft. Hierdoor drogen de reinigingsdoekjes niet uit. Een pak met 25 reinigingsdoekjes kost € 3,99. 

Beschrijving van NIVEA

De NIVEA Visage Bio-Afbreekbare Reinigingsdoekjes zijn zacht voor je huid. Ze zijn gemaakt van 100% hernieuwbare plantaardige vezels en biologisch afbreekbaar. De verfrissende reinigingsdoekjes zijn verrijkt met speciaal geselecteerde biologische arganolie en biologische aloë vera. De formule bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De doekjes zijn geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. 

Ingrediëntenlijst

 • Aqua
 • Isopropyl Stearate
 • Argania Spinosa Kernel Oil
 • Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder
 • Tocopherol
 • Glycerin
 • Vp/Hexadecene Copolymer
 • Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
 • Ethylhexyglycerin
 • Sodium Hydroxide
 • Phenoxyethanol
 • Methylparaben
 • Linalool
 • Limonene
 • Geraniol
 • Citronellol
 • Benzyl Alcohol
 • Butylphenyl Methylpropional
 • Alpha-Isomethyl Lonone
 • Parfum

nivea reinigingsdoekjes bio afbreekbaar

Gebruiksadvies

Reinig het gezicht, de hals en het gebied rondom de ogen met zachte bewegingen. Houd de ogen gesloten. Sluit de verpakking na gebruik zorgvuldig om uitdroging te voorkomen. Niet geschikt om in het toilet te gooien.

Mijn ervaring

Ik vind de reinigingsdoekjes heel fijn. Ze ruiken lekker fris, ze zijn stevig en heel zacht. Ze reinigen mijn gezicht goed en ze zijn heerlijk verfrissend. Ideaal om in de vroege ochtend te gebruiken dus! De doekjes verwijderen ook goed mijn make-up. Nu moet ik wel zeggen dat ik niet zo veel make-up meer draag. Alleen concealer, mascara en wenkbrauwpoeder. Ik weet dus niet of deze reinigingsdoekjes ook een volledige make-up look verwijderen. Voor mij werken ze in ieder geval prima. Handig om in huis te hebben voor een snelle reiniging en verfrissing tussendoor!

nivea biologisch afbreekbare reinigingsdoekjes

De NIVEA Biologisch Afbreekbare Reinigingsdoekjes kosten € 3,99 en zijn te koop bij de drogist.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Nivea Verfrissende Reinigingsgel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *