Review: Lush Luxe Bath Bomb

Geplaatst door

De Lush Luxe bath bomb trok mijn aandacht door de naam, maar ook door z’n prachtige kleuren. Toen ik in de beschrijving las dat deze bath bomb ook nog eens hydraterend werkt, twijfelde ik niet langer om hem in mijn winkelmandje te gooien. Inmiddels ben ik in bad geweest met de Lush Luxe bath bomb en in deze blogpost deel ik mijn ervaring met jullie.

lush luxe bath bomb

Beschrijving Lush Luxe Bath Bomb – € 8,50

‘Deze luxe wil je! Je nieuwe, verleidelijke badbuddy zit vol levenslust, heerlijke geuren én hydraterende bakuchi-olie.’

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, Synthetische Fluorflogopiet, Parfum, Roos Absolue (Rosa damascena), Jasmijn Absolue (Jasminum grandiflorum), Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Vanille Absolue (Vanilla planifolia), Sandelhoutolie (Santalum austro-caledonicum vieill), Cold Pressed Bakuchi Oil, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Titanium Dioxide, Water (Aqua), Maïszetmeel (Zea mays), Talk, Natrium Coco Sulfaat, Tinoxide, Propyleen Glycol, Cocamidopropyl Betaïne, Silica, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Kleurstof 77491, Kleurstof 45410:2, Kleurstof 42090:2, Kleurstof 15850:1, Kleurstof 17200, Kleurstof 19140:1, Kleurstof 42090, Kleurstof 77499, Kleurstof 77266

Hoe Lush Luxe gebruiken?

Laat de bomb in een bad vol water vallen en geniet van een explosie aan geur en kleur. Bewaar de bath bomb op een koele, droge plek tot je klaar bent om hem te gebruiken.

Tijd voor bling bling in bad!

lush luxe

Mijn ervaring

Ik vind de Lush Luxe bath bomb heel mooi! Er komen verschillende kleuren tevoorschijn zoals paars, roze en groen, maar vooral de gouden details vallen op in bad. Het badwater bevat gouden glitters maar deze blijven niet op mijn huid plakken. De bruisbal bruist ontzettend mooi en lang, waardoor ik een tijdje van het kleurenspektakel kan genieten. Ik hoor de bomb ook duidelijk bruisen in bad en dat is een fijne ervaring. Als ik zie hoe de bomb bruist en hoe mooi het badwater verkleurt, dan begrijp ik heel goed waarom deze bruisbal ‘Luxe’ noemt. 

Wanneer ik aan de bruisbal ruik, dan is de geur heel sterk. Het is een bloemige, beetje zoete, houtachtige geur. Ik ruik duidelijk de sandelhoutolie terug, voor mij springt dit ingrediënt er echt uit. Zodra ik in bad zit, is de geur veel subtieler aanwezig. Na het badderen ruik ik de geur niet meer op mijn huid en dat vind ik jammer. Waar ik wél positief over ben, is dat de Lush Luxe bath bomb hydraterend werkt en mijn huid heel zacht maakt. Als ik uit bad ben, hoef ik geen bodylotion meer te smeren.

Mijn besluit? De geur in bad is een beetje mwah, maar verder is het wel een mooie, kleurrijke bruisbal die voor een prachtig kleurenspektakel zorgt en je huid heel zacht maakt.

De Lush Luxe bath bomb kost € 8,50 en is verkrijgbaar in de Lush winkels en webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Lush Think Pink Bath Bomb

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *