Review: Lush Think Pink Bath Bomb

Geplaatst door

Lush Think Pink – In de Lush webshop zag ik dat er nieuwe bath bombs aan het assortiment zijn toegevoegd. En als bath bomb lover heb ik er uiteraard een paar van besteld. In deze blogpost laat ik jullie de Lush Think Pink Bath Bomb zien. Deze mooie bruisbal ruikt lekker zoet naar vanille en lavendel en kleurt het badwater prachtig roze. Kijk mee!

lush think pink bath bomb

Beschrijving Lush Think Pink Bath Bomb – € 7,50

‘Omhul jezelf met luxe, zacht badwater en de zoete geur van lavendel en vanille. Geniet van een sensueel, roze feestje in bad.’

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, Maïszetmeel (Zea mays), Alcohol Denat., Parfum, Synthetische Fluorflogopiet, Lavendelolie (Lavandula angustifolia), Vanille Absolue (Vanilla planifolia), Neroli-olie (Citrus aurantium amara), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Titanium Dioxide, Water (Aqua), Talk, Natrium Coco Sulfaat, Cocamidopropyl Betaïne, Tinoxide, Propyleen Glycol, Limonene, Linalool, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 45410:2, Kleurstof 15850:1, Kleurstof 17200, Kleurstof 14700, Kleurstof 77491

lush think pink

Hoe moet je Lush Think Pink gebruiken?

Laat de bomb in een bad vol water vallen en geniet van een explosie aan geur en kleur. Bewaar de bath bomb op een koele, droge plek tot je klaar bent om hem te gebruiken.

Een roze feestje in bad!

Mijn ervaring

Lush omschrijft de Think Pink bath bomb als een roze feestje in bad en daar ben ik het helemaal mee eens. De bomb ruikt lekker zoet naar lavendel en vanille, een heerlijke combinatie. Ik heb écht van de geur genoten terwijl ik in bad lag. Think Pink is ook een bruisbal die heel mooi en lang bruist. Eigenlijk was het al een feestje om er gewoon naar te kijken. Ik hoorde de bomb ook duidelijk bruisen en knetteren, wat heel ontspannend was.

Uiteindelijk kleurde het badwater helemaal roze, heel mooi. De roze kleur deed me meteen denken aan de Lush Snow Fairy Showergel. Mijn huid voelde ook zacht aan, zowel in bad als daarna. Je leest het: ik ben heel enthousiast en ik raad de Lush Think Pink bath bomb dan ook zeker aan!

Je kunt dit Lush toppertje voor € 7,50 kopen in de Lush winkels en webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *