Review: The Body Shop Aloe Calm Sheet Mask

Geplaatst door

In The Body Shop adventskalender zaten veel heerlijke producten, waaronder The Body Shop Aloe Calm Sheet Mask. Dit hydraterend sheetmasker voor de droge en gevoelige huid is verrijkt met komkommerextract en biologische Community Fair Trade-aloë vera. Het masker zorgt ervoor dat je huid gladder en zachter aanvoelt. Ik heb het masker getest en in deze blogpost kan je er meer over lezen!

The Body Shop Aloe Calm Sheet Mask

Beschrijving The Body Shop Aloe Calm Sheet Mask – € 5

‘Breng de droge, gevoelige huid in slechts 15 minuten tot rust met ons hydraterende, 100% vegan Aloe Calm Sheet Mask. Het is verrijkt met komkommerextract en biologische Community Fair Trade-aloë vera en zorgt ervoor dat je huid gladder en zachter aanvoelt. Dankzij het biologisch afbreekbare materiaal waarvan het masker is gemaakt, mag het na gebruik gewoon in de compostbak.’

Ingrediëntenlijst

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Butylene Glycol, Propanediol, Polysorbate 20, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Carbomer, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citric Acid, Cucumis Sativus Fruit Extract/Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Potassium Sorbate, Xanthan Gum.

Hoe Aloe Calm Sheet Mask gebruiken?

Vouw het masker open en breng het aan op je gezicht. Laat het masker 15 minuten zitten. Verwijder het masker en masseer de overgebleven restjes in je huid. 

the body shop aloe sheet mask

Mijn ervaring

Ik vind dit sheetmasker met komkommerextract en aloë vera heerlijk! Het masker ruikt subtiel fris en voelt verfrissend aan op mijn gezicht. Ik kan me voorstellen dat sommigen dit masker te fris zullen vinden voor de tijd van het jaar. Ik denk dat dit verfrissende masker in de zomer nog fijner zou zijn. Het sheetmasker is stevig genoeg, gemakkelijk uit te vouwen en het blijft goed op mijn gezicht zitten. Aan de onderkant van mijn wangen en rond mijn kin valt het masker wat groot uit, maar dit stoort me eigenlijk niet. 

Het sheetmasker is flink doordrenkt en hydrateert mijn huid goed. Wanneer ik het masker na 15 minuten verwijder, zijn er vrijwel geen restjes meer over. Mijn droge huid kon dus duidelijk een hydratatieboost gebruiken! Daarna voelt mijn huid gehydrateerd, zacht en glad aan. Mijn huid heeft ook een mooie glow gekregen. 

Ik ben heel tevreden over dit masker en ik zou het zeker opnieuw kopen, net als bij The Body Shop Vitamin E Sheet Mask

aloe vera body shop mask

The Body Shop Aloe Calm Sheet Mask kost € 5 en is te koop in de winkels en webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx