Deze producten heb ik in januari opgebruikt

Geplaatst door

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er inmiddels bijna op. Dit betekent dat er weer een mandje met opgebruikte producten klaarstaat om te delen met jullie. Ben je benieuwd wat ik van de producten vind? Lees dan snel verder!

Parodontax mondwater

Door mijn verminderde weerstand heb ik om de zoveel maanden last van ontstoken tandvlees. Ik gebruik tijdens die periode altijd Parodontax mondwater, in combinatie met een Parodontax tandpasta. Voor mij werken deze producten heel goed. Het Parodontax mondwater (alcoholvrij) smaakt wel minder fris dan andere mondwaters. Op de verpakking staat ‘extra fresh’ maar dat vind ik een beetje overdreven.

parodontax mondwater

NIVEA Fresh Natural Deodorant Spray

Deze deodorant is verrijkt met oceaanextracten en ruikt lekker fris. Het enige nadeel van deze deo is dat hij prikt na het scheren. Ik raad daarom aan om even te wachten met sprayen nadat je je oksels hebt geschoren. Wellicht ook fijn om te weten: deze deo bevat 0% aluminium.

nivea fresh natural deodorant

The Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel

Deze douchegel ruikt lekker naar pompelmoes en schuimt goed. De geur vervliegt wel heel snel na het douchen en dat vind ik jammer.

the body shop pink grapefruit shower gel

Rituals The Ritual of Ayurveda Body Cream

Deze mini body cream (70 ml) zat in de Rituals adventskalender. Deze volle body crème met Indiase Roos en zoete amandelolie ruikt ontzettend lekker en maakt mijn huid heerlijk zacht. Ik heb er al meerdere full size verpakkingen van opgebruikt en nu dus ook deze mini.

rituals ayurveda body cream

Kruidvat Hyaluron Beauty Drink (review)

Ik hoor je al denken: “Daar is ze weer met haar beauty drinks.” Tja, ik vind ze gewoon heel fijn. Als ik deze ampullen drink, dan heb ik vrijwel geen droge en jeukerige plekjes meer op mijn gezicht. Ik stop er nu wel even mee omdat ik andere gezichtsproducten ga testen.

L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash Mascara

Ja, ik heb nog eens een mascara opgebruikt! Deze Bambi Eye False Lash mascara doet goed zijn werk. De mascara maakt mijn wimpers mooi zwart, geeft ze lengte en volume, en zorgt voor een subtiele krul. Ik vind het borsteltje ook heel fijn. Het borsteltje bevat een combinatie van korte en lange haren waardoor hij je natuurlijke oogvorm volgt en vormt. Hierdoor voorziet het borsteltje alle wimpers van de juiste dosering mascara.

l'oreal bambi eye mascara

Scholl Aloë Vera Voedend Voetmasker (review)

Ik hou van voetmaskertjes en die van Scholl zijn eigenlijk allemaal heel fijn. Dit Scholl voetmasker met aloë vera ruikt lekker fris en mijn grote voeten passen er perfect in. Na gebruik voelen mijn voeten heerlijk zacht en glad aan. 

The Body Shop Aloe Calm Sheet Mask (review

Ik vind dit sheetmasker met komkommerextract en aloë vera heel fijn. Het masker werkt verfrissend, is goed doordrenkt met product en hydrateert mijn huid prima. Na gebruik voelt mijn huid glad en zacht aan. Het enige minpunt dat ik kan bedenken is dat het masker misschien wat te fris is voor deze tijd van het jaar. In de zomer zal het wellicht nog prettiger aanvoelen.

Garnier Skin Nutri Bomb Kokos Tissuemasker (review)

Dit is een van mijn favoriete gezichtsmaskers. Het tissuemasker bevat een melkachtig serum met kokosmelk en hyaluronzuur. Het melkachtig serum is een beetje te vergelijken met een voedende reinigingsmelk en voelt echt heerlijk aan. Een echte voedingsboost voor de droge huid!

HEMA Holographic Sheet Mask (review

Over dit holografische gezichtsmasker met komkommer- en grapefruitextract heb ik gisteren een review gedeeld. Het is een superleuk sheetmasker dat mijn huid goed hydrateert, glad en zacht maakt. Helaas is het masker een beetje te klein voor mijn gezicht, maar verder is het een prima, budget maskertje.

Labello lippenbalsem Original Classic

Tenslotte heb ik een Labello lippenbalsem opgebruikt. Deze lippenbalsem met sheaboter en jojoba-olie maakt mijn droge lippen zacht. Een Labello lippenbalsem is onmisbaar voor mij, zeker tijdens de koude wintermaanden. De komende tijd zullen er dus nog een paar balsems opgebruikt worden. 

Heb jij al één van deze producten gebruikt?

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. Leuk om te zien wat je allemaal opgebruikt hebt. Net als ik ook veel maskertjes deze maand

Reacties zijn gesloten.