7 tips voor een stralende huid in 2022

Geplaatst door

Persbericht – Nog vijf keer slapen en we zijn alweer 2022. Voor velen van ons begint er weer een nieuwe ronde van goede voornemens. We gaan massaal meer sporten, gezonder eten of minder alcohol drinken zodat we er op ons best kunnen uitzien tegen het volgende jaar. Maar hoe goed die voornemens ook bedoeld zijn, een kwart van ons geeft er na een paar weken al de brui aan. En toch hoeft het niet zo moeilijk te zijn. Amway deelt dit jaar 7 tips om je goede voornemens vol te houden, en er meteen een stralende huid aan over te houden.

stralende huid

Bij de start van een nieuw jaar, kijken we vaak terug op het afgelopen jaar. Het was een jaar waarin we vaak gingen wandelen, maar even vaak take-out bestelden, te laat gingen slapen of een goed glas wijn dronken om onszelf te belonen voor die lange werkdag. Vaak geen ideale combinatie om je huid te laten stralen.

Fast forward naar 2022 en een nieuw goed voornemen. In 2022 ga je aan de slag met een nieuwe huidverzorgingsroutine en zorg je voor een stralende look het hele jaar door. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit jaar wel slaagt in je doel? Amway helpt je alvast op weg:

1. Stralende huid: begin klein

Meestal stellen we ons meteen grote doelen voor het nieuwe jaar. Maar de truc om te slagen is net kleine haalbare doelen opstellen. Bereik je ze dan al halverwege het jaar, kan je nog altijd je doel bijstellen. Wil je dit jaar werk maken van je huidverzorgingsroutine? Begin dan al met elke avond je gezicht goed te reinigen en bouw gestaag op tot je een hele routine hebt.

2. Kies positieve doelstellingen

In plaats van je te focussen op iets dat wegvalt, probeer je je dit jaar te focussen op iets positiefs. Denk dus niet aan hoe je vroeger zal moeten opstaan, maar denk aan de stralende huid die je er zal aan overhouden. Het is veel makkelijker om iets toe te voegen dan om een bepaald gedrag of patroon te stoppen.

3. Beloon jezelf

Misschien wel de belangrijkste regel van allemaal. Beloon jezelf als je het goed doet. Maak een tracker met belangrijke mijlpalen op. Elke keer je je doel bereikt mag je jezelf belonen. Zorg er wel voor dat het ding waarmee je jezelf beloont niet al het harde werk dat je hebt gedaan om je doelen te bereiken ongedaan zal maken. En wees niet te streng voor jezelf. Als je na een avondje stappen je make-up er vergeet af te halen, gooi dan niet meteen alles overboord. Start de dag erna gewoon opnieuw waar je ervoor gestopt was.

 Artistry Skin Nutrition

4. Reinig je huid elke dag

Een gezonde huid begint met de reiniging ervan. Was je gezicht elke avond om het vuil dat zich tijdens de dag heeft opgehoopt eraf te halen. Als je make-up draagt overdag, haal je die er eerst af met een milde reiniger zoals de Artistry Skin Nutrition™ cream make-up remover. Daarna was je je gezicht nog met lauwwarm water en kan je aan de slag met de rest van je routine.

5. Hydrateren, altijd en overal

Een must tijdens onze barre winters, maar ook zeker nuttig in alle andere seizoenen als je een droge, doffe of geïrriteerde huid wil vermijden. Gebruik bijvoorbeeld de Hydrating Gel Cream Artistry Skin Nutrition™ om je huid goed gehydrateerd te houden de hele winter lang. Probeer ook meer water te drinken in 2022. Zo houd je je hele lichaam gehydrateerd, en je huid profiteert mee.

6. Go for green

Je huid verdient het allerbeste. Ga dus voor producten met een hoog percentage aan natuurlijke en huidvriendelijke ingrediënten. De Artistry Skin Nutrition producten zijn gemaakt op basis van witte chia, een superfood dat de huid zichtbaar voedt en beschermt, en dat het bedrijf zelf verbouwt op hun eigen boerderijen. Zo doe je niet enkel je huid een plezier, maar ook de natuur.

7. Slaap

We spreken niet voor niets over een schoonheidsslaapje. Een goede nachtrust is essentieel voor een goede look. Tijdens onze slaap gaat ons lichaam in herstelmodus om onze huid, hersencellen en spieren te regenereren. Een goede nachtrust bevordert de elasticiteit en verbetert de teint van je huid. Te weinig slaap kan dan weer het huidverouderingsproces versnellen en rimpels doen toenemen.

stralende huid tips

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Handige tips, dank je wel. Vooral het stap voor stap doen, is iets wat goed werkt. Alleen dan telkens dat stapje verder raken, dat is soms wat zoeken.

Reacties zijn gesloten.