Review: PIXI Vitamin C Sheet Mask

Geplaatst door

Bij ICI Paris XL viel mijn oog op het PIXI Vitamin C Sheet Mask. Ik gebruik graag gezichtsmaskertjes met vitamine C en PIXI was een onbekend merk voor mij, dus ik klikte het PIXI Sheet Mask zonder aarzelen in mijn winkelmandje. Inmiddels heb ik het maskertje getest en in deze blogpost vertel ik je er graag meer over. Lees mee!

pixi vitamin c sheet mask

Beschrijving PIXI Vitamin C Sheet Mask – € 12,00 (3 stuks)

‘Sheet mask met een direct opwekkend en vitaliserend effect. Het serumconcentraat van vitamine C verheldert de huid en het caffeïne-extract helpt om het gezicht te verstevigen en verkoelen met als resultaat een vitalere huid. Verkwikt de huid en zorgt voor een levendige glans. Hydrateert de huid meteen. De verpakking bevat 3 individuele sheet masks van microvezel. Het sheet mask is geschikt voor alle huidtypen, is parabeenvrij en niet getest op dieren.’

Ingrediëntenlijst

Ingredienten:Aqua/Water/Eau, Dipropylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Glucose, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Caffeine, Ferulic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Polyglyceryl-4 Caprate, Propanediol, Cellulose Gum, Limonene.

pixi sheet mask vitamin c

Hoe moet je het Pixi mask gebruiken?

Reinig je huid en breng het masker aan op je gezicht. Laat het masker 10 à 15 minuten inwerken. Verwijder het masker en masseer het overtollige serum in op je gezicht, hals en decolleté. 

Mijn ervaring

Het eerste wat me opvalt, is dat het sheetmasker heel nat is. Daarom raad ik aan om het masker boven de wastafel aan te brengen. Eenmaal het masker op mijn gezicht zit, blijft het wel goed op z’n plek zitten. Zoals je op de foto kunt zien, sluit het masker ook perfect aan op mijn gezicht. Verder voelt het masker verfrissend aan, maar niet onaangenaam fris. Ik voel dat mijn huid goed wordt gehydrateerd en dat is een fijn gevoel. 

Na een kwartier verwijder ik het masker. Ik zie dat er nog flink wat serum op mijn huid is achtergebleven dus dat masseer ik nog even goed in. Na gebruik voelt mijn huid gehydrateerd en zacht aan. Het valt me ook op dat mijn huid een mooie glans heeft gekregen, wat waarschijnlijk door de vitamine C komt. Het cafeïne-extract zou helpen om de huid te verstevigen, maar daar merk ik na één keer nog niets van. Ik raad dit Pixi mask met vitamine C vooral aan voor z’n hydraterende werking en de mooie, gezonde glow die je ervan krijgt. 

pixi vitamin c mask sheet

Het PIXI Vitamin C Sheet Mask is verkrijgbaar bij ICI Paris XL (webshop) en kost € 12,00 (3 stuks). 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.