La Vie Est Belle namaak Kruidvat: dit is hem!

Geplaatst door

Welk parfum lijkt op La Vie Est Belle van Lancôme? Dat is The Master Perfumer Nr. 39 Absolute Iris eau de toilette die je bij Kruidvat kan kopen. Deze eau de toilette is een heerlijke mix van iris, patchoeli en muskus. De geur lijkt heel erg op die van La Vie Est Belle, alleen is de namaak variant van Kruidvat véél goedkoper. Ik dacht: dit is een leuke tip om te delen met jullie!

the master perfumer nr. 39 absolute iris

The Master Perfumer dupes bij Kruidvat

The Master Parfumer is een exclusieve collectie geuren die ontwikkeld is door wereldberoemde parfumeurs, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Geheel volgens de parfumerietraditie is aan elke geur een lang ontwikkelingsproces vooraf gegaan. De parfumeur blijft het parfum gedurende dit proces evalueren, verfijnen en bewerken totdat er een perfecte harmonie van noten en akkoorden is ontstaan. Het serienummer op de geuren van The Master Perfumer geeft de genummerde variant weer die door de parfumeur is geselecteerd.

The Master Perfumer Nr. 39 Absolute Iris eau de toilette – € 8,99 (50 ml)

the master perfumer absolute iris

Beschrijving

Ga voor de meeslepende geur van The Master Perfumer Nr. 39 Absolute Iris eau de toilette. Deze eau de toilette is een mix van iris, patchoeli en muskus. Hou je van meeslepende geuren, dan is The Master Perfumer Nr. 39 Absolute Iris eau de toilette echt iets voor jou!

Ingrediëntenlijst

Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoymethane, Limonene, Citronellol, Alcohol, Coumarin, Tris (tetramethylhydroxypiperidinol) citrate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, BHT, CI 17200, CI 42090, CI 60730.

absolute iris kruidvat

Mijn ervaring

The Master Perfumer Absolute Iris heeft bijna dezelfde geur als Lancôme La Vie Est Belle. Het is een frisse, bloemige geur die tegelijk kruidig en warm is. Kortom: een vrouwelijke, sensuele geur waar veel vrouwen van houden. Het parfum van La Vie Est Belle is wel veel sterker aanwezig dan Absolute Iris. Waar je bij La Vie Est Belle slechts één keer moet sprayen om de hele dag van het parfum te genieten, vervliegt de geur van Absolute Iris echt heel snel. Dit heeft twee redenen: Absolute Iris is geen parfum maar een eau de toilette én het is een dupe (namaak) van La Vie Est Belle waardoor de kwaliteit niet hetzelfde is. 

The Master Perfumer Absolute Iris kost slechts € 8,99 voor 50 ml, terwijl een Lancôme La Vie Est Belle parfum een stuk duurder is voor hetzelfde formaat. Het is dan ook niet zo vreemd dat Absolute Iris zo snel vervliegt. Echter kan je voor die goedkope prijs gemakkelijk een paar keer sprayen om de hele dag lekker te blijven ruiken.

Deze dupe is ideaal voor vrouwen die La Vie Est Belle te duur vinden, maar wel heel erg van dit parfum houden. De geur van Absolute Iris is niet 100% hetzelfde als die van La Vie Est Belle, maar komt wel héél erg in de buurt!

welk parfum lijkt op la vie est belle

The Master Perfumer Nr. 39 Absolute Iris eau de toilette kost € 8,99 (50 ml) en is te koop in de Kruidvat winkels en webshop. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Kruidvat Happy Harmony: kopie van Rituals

Geld besparen bij online shoppen: zo doe je dat