Kruidvat Happy Harmony: kopie van Rituals

Geplaatst door

Een Kruidvat Rituals geur? Ja, die bestaat! De geur van Kruidvat Happy Harmony is namelijk hetzelfde als die van Rituals The Ritual of Mehr (voordien bekend als The Ritual of Happy Buddha). Beide lijnen ruiken heerlijk naar sinaasappel en cederhout. De laatste tijd gebruik ik met veel plezier de Kruidvat Happy Harmony douchecrème en in deze blogpost vertel ik jullie wat ik ervan vind!

kruidvat happy harmony

Beschrijving Kruidvat Happy Harmony douchecrème – € 1,49 (300 ml)

“Kruidvat crème douche Happy Harmony is een rijke douchesensatie met een heerlijke geur van sinaasappelbloesem en verwikkende cederhout. De Happy Harmony douchecrème biedt een intensieve verzorging voor de huid. Het toegevoegde softcomplex helpt de vochthuishouding van de huid te reguleren en beschermen tegen uitdrogen.”

Ingrediëntenlijst

Mijn ervaring met deze Kruidvat Rituals geur

De geur van Kruidvat Happy Harmony is helemaal hetzelfde als die van Rituals The Ritual of Mehr, voordien bekend als The Ritual of Happy Buddha (oranje lijn). Beide lijnen ruiken heerlijk naar sinaasappel en cederhout. Het is een warme, opwekkende geur waar je helemaal vrolijk van wordt! Het enige verschil is de prijs. Terwijl Rituals producten best duur zijn, betaal je voor Kruidvat producten een stuk minder. The Ritual of Mehr foaming shower gel kost € 8,50 voor 200 ml, terwijl de Kruidvat Happy Harmony douchecrème slechts € 1,49 kost voor 300 ml.

Eerlijk gezegd had ik verwacht dat de kwaliteit van de Kruidvat douchecrème niet zo bijzonder zou zijn, zeker in vergelijking met de Rituals producten. Maar verrassend genoeg moet ik hier op terugkomen want ik vind de Kruidvat Happy Harmony douchecrème heerlijk! Hij ruikt superlekker, schuimt goed, verzorgt mijn huid en droogt ze niet uit. Na het douchen voelt mijn huid zacht aan en is ze fris en schoon. De geur blijft nog even subtiel hangen en dat vind ik ook fijn. Tja, wat kan ik nog meer zeggen? Deze Kruidvat Rituals geur is een budgettopper!

De Kruidvat Happy Harmony douchecrème kost € 1,49 (300 ml) en is verkrijgbaar in de Kruidvat winkels en webshop. Er is ook een Kruidvat Happy Harmony douche foam verkrijgbaar, deze kost € 1,99 (200 ml). In het Kruidvat filiaal in mijn buurt was alleen de douchecrème te koop, maar ik verwacht dat de kwaliteit van de douche foam net zo goed zal zijn!

kruidvat rituals geur

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Nieuw: Kruidvat voedend voetenmasker (review)

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.