Review: Kneipp Good Night Sheet Mask

Geplaatst door

Het Kneipp Good Night Sheet Mask is één van de producten uit de nieuwe Kneipp Good Night collectie. Dit sheet masker bevat etherische oliën van alpenden en amyris, en belooft je huid intensief te voeden gedurende de nacht. De kalmerende, warme houtachtige geur zou je huid en geest ’s avonds ontspannen en zo bijdragen aan een ontspannen nachtrust. Ben je benieuwd of dat klopt? Ik heb het Kneipp Good Night Sheet Mask getest en vertel je graag wat ik ervan vind!

kneipp good night sheet mask

Beschrijving Kneipp Good Night Sheet Mask – € 3,99

Het huidregenererende Kneipp® Sheet Masker Good Night met etherische oliën van alpenden en amyris verzorgt en voedt de huid intensief gedurende de nacht. De formulering met een kalmerende, warme houtachtige geur ontspant ’s avonds je huid en geest voor een ontspannen nachtrust. Haal diep adem, sluit je ogen en ontspan – geniet van je avondritueel. Good night – Better morning.

Het Kneipp Good Night Sheet Mask is vegan, er zijn geen dierlijke ingrediënten toegevoegd aan dit product. Het masker is dermatologisch getest, dierproefvrij, en bevat geen minerale oliën, parabenen, siliconen en microplastics. 

Over alpenden en amyris

Alpenden is een hoogwaardige en natuurzuivere olie van dennenbomen uit de Alpen. Bij de geur van deze olie kun je lekker ontspannen en een rustig en comfortabel gevoel ervaren. Amyris is een berkenboom. De etherische olie van deze boom heeft een heerlijke geurbeleving voor het creëren van een oase van rust.

kneipp sheet mask good night

Ingrediëntenlijst

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Polyglyceryl-6 Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Panthenol, Betaine, Canola Oil, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Phytosterols, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Squalane, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Pinus Cembra Leaf/Twig Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Juniperus Mexicana Wood Oil, Linalool, Limonene, Eugenol, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Sorbitan Oleate, Ascorbyl Palmitate, Hydroxyacetophenone, Polyglyceryl-6 Behenate, Citric Acid, Tocopherol.

Hoe moet je het Kneipp Sheet Mask gebruiken?

Vouw het masker open en breng het aan op een gereinigd gezicht. Laat het 10 à 15 minuten intrekken. Verwijder het masker en masseer de resterende lotion in of haal het weg met een wattenschijfje.

Mijn ervaring

Het Kneipp Good Night Sheet Mask is heerlijk! Het sheet masker bevat veel lotion en daar hou ik van. Ik voel dat mijn huid meteen goed verzorgd en gevoed wordt. Het masker voelt ook heel comfortabel aan op mijn gezicht. Het past perfect op mijn gezicht en blijft goed op zijn plek zitten. Voor ik het weet is het kwartiertje voorbij en is het tijd om het sheet masker te verwijderen. Ik masseer de weinig overgebleven restjes lotion nog even in en daarna voelt mijn huid heerlijk zacht, glad en gehydrateerd aan. Een heerlijk gevoel!

Wat ik ook zeker wil vermelden is de fantastische geur van Kneipp Good Night. Het is een rustgevende, warme, houtachtige, luxueuze geur die perfect bij de winter past. Ik ben momenteel ook het Kneipp Good Night badschuim aan het gebruiken en daar kan ik ook niet genoeg van krijgen. Ik ben echt verliefd op deze geur! Kneipp heeft veel lekkere geuren maar Good Night is absoluut mijn favoriete geur tot nu toe. Dat zegt genoeg, toch? 

Ik heb het sheet masker overigens ’s avonds gebruikt en ik kwam er inderdaad helemaal tot rust van. Het is dus zeker een aanrader om voor het slapengaan te gebruiken. 

kneipp good night mask

Het Kneipp Good Night Sheet Mask kost € 3,99 en is o.a. te koop bij Kruidvat, bij diverse online drogisten en in de Kneipp webshop. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Ik ben zo benieuwd naar dit masker en eigenlijk naar de heel deze nieuwe lijn.

Reacties zijn gesloten.