De leukste cadeaus om te geven tijdens de feestdagen

Geplaatst door

De feestdagen staan weer om de hoek. Dat betekent niet alleen enorm veel gezelligheid en lekker eten, maar natuurlijk ook cadeaus. Cadeautjes horen nu eenmaal bij de feestdagen. De grootte hiervan maakt natuurlijk niets uit. Kleine of grote cadeautjes… het gaat om het gebaar! Dus ook met een heel beperkt budget kan jij jouw dierbaren nog altijd fantastische feestdagen bezorgen. Toch is het ieder jaar weer enorm stressen wat je nu weer moet geven. Want wat geef je mensen die eigenlijk al bijna alles hebben? In dit artikel geef ik je de inspiratie die je nodig hebt en zet ik de leukste cadeaus om te geven tijdens de feestdagen voor je op een rijtje.

feestdagen cadeaus

Feestdagen cadeaus: mandje vol verzorgingsproducten

Met verzorgingsproducten schiet je altijd in de roos. Want hoe leuk is het een mandje vol producten te krijgen? Van haarproducten zoals Olaplex tot een simpele Labello. Werkelijk alles is mogelijk. Denk aan een lekkere scrub, een fijne shampoo, haarmaskertje, gewone gezichtsmaskers, enzovoorts. Op die manier geef je iemand echt even een momentje voor zichzelf. Om een lekkere lange douche of een bad te nemen en zich hierbij heerlijk te verwennen. Hét perfecte cadeau voor je tante met die veeleisende baan, je zus die net moeder is geworden of je moeder die gewoon eens wat meer tijd aan zichzelf mag besteden.

mandje verzorgingsproducten

Spelletjes

Noem me maar ouderwets, maar wat is er nu leuker dan lekker spelletjes spelen met de hele familie? Hoe fijn is het om met z’n allen te genieten van de feestdagen en elkaars gezelligheid? Het komt immers maar heel weinig voor dat jullie allemaal samen zijn. Laat staan dat er genoeg tijd is om een spel te doen. Daarom is het fantastisch om juist voor de feestdagen verschillende spellen te geven. Probeer spellen voor verschillende leeftijdscategorieën aan te schaffen. Een spelletje wat de kinderen samen kunnen doen en eentje die de volwassenen onderling kunnen doen, maar ook eentje waar iedereen aan mee kan doen. Zo worden de feestdagen nog leuker!

kerst spelletjes

Persoonlijke cadeaus

De feestdagen hoeven echt niet al te duur te zijn. Het gaat immers niet om de prijs van het cadeau, maar de achterliggende gedachte. Daarom is het goed om over de persoon zelf na te denken. Voor wie ga jij een cadeautje kopen? Wat is er het afgelopen jaar allemaal gebeurd? Positieve en negatieve dingen? Zou je hier een persoonlijk cadeautje aan kunnen koppelen?

Heeft je oom bijvoorbeeld net een nieuwe baan? Geef dan een kwalitatieve pen met inscriptie cadeau. Is je zus net moeder geworden? Maak dan een eigen fotoalbum met de mooiste foto’s van haar en de nieuwste aanwinst van de familie. Staat je moeder altijd voor anderen klaar en denk ze veel te weinig aan zichzelf? Geef haar dan iets waardoor ze afgeremd wordt en meer aan zichzelf gaat denken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie badjas met opdruk.

Persoonlijke cadeaus zijn de beste manier om jouw dierbaren te laten weten wat ze voor je betekenen. Gewoon omdat je zo ook laat zien hoe goed je ze kent.

persoonlijke kerstcadeaus

Coolenator (wijnkoeler)

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een wijnliefhebber? Dan is een coolenator ideaal! Dit is een gepersonaliseerde wijnkoeler die – zoals de naam reeds zegt – je fles wijn koel houdt. Ga je voor een marmer coolenator of kies je liever een pastelkleurtje? Wat betreft het uiterlijk is er een ruime keuze, waardoor je sowieso een coolenator vindt naar zijn of haar smaak.

Qua werking hebben ze allemaal hetzelfde doel: je fles wijn koel houden en dat tot 6 uur lang! De coolenator heeft onderaan een uitneembaar vrieselement dat je in de diepvries legt. Heb je ’s avonds zin in een lekker glas wijn? Dan hoef je het vrieselement alleen maar uit de vriezer te nemen, opnieuw te bevestigen op de coolenator en voilà, je kunt direct genieten van je heerlijke, koele wijn! Je hebt geen ijsklontjes meer nodig en hoeft ook geen uren te wachten tot je fles wijn koud genoeg is. Een leuk en praktisch cadeau voor iedere wijnliefhebber!

coolenator

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. De persoonlijke kadootjes zijn vaak het waardevolst! Maar een spelletje vind ik ook een goed idee 🙂

Reacties zijn gesloten.