Review: Lush You Shall Go To The Ball Bath Bomb

Geplaatst door

Ik kan maar niet genoeg krijgen van de Lush kerst bath bombs. De voorbije weken heb ik er al heel wat gedeeld op mijn blog en de komende tijd komen er ook nog een paar aan. Vanmorgen ben ik in bad geweest met de Lush You Shall Go To The Ball Bath Bomb. Deze mooie, roze bruisbal met glitters ruikt lekker en zorgt voor een prachtig kleurenspektakel in bad. Echter ben ik er niet dolenthousiast over. Hieronder lees je waarom!

lush you shall go to the ball bath bomb

Beschrijving Lush You Shall Go To The Ball Bath Bomb – € 6,50

‘Stap in voor een aardbei-zoete milkshake met gele en roze swirls in je bad. Laat de bomb in een bad vol water vallen en geniet van een explosie aan geur en kleur. De bath bomb bevat glitters, is vegan en verpakkingsvrij.’

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, DRF Alcohol, Parfum, Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Tonka Absolue (Dipteryx odorata), Sojabloem (Glycine soja), Water (Aqua), Titanium Dioxide, Talk, Natrium Coco Sulfaat, Synthetische Fluorflogopiet, Dipropyleen Glycol, Propyleen Glycol, Cocamidopropyl, Betaïne, Tinoxide, Coumarine, Geraniol, Limonene, Kleurstof 47005:1, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 45410:2, Kleurstof 45410, Kleurstof 15850:1, Kleurstof 77491, Kleurstof 17200

Hier gaan we!

Mijn ervaring

Lush You Shall Go To The Ball is zeker geen slechte bath bomb, maar dolenthousiast ben ik er ook niet over. Laat ik beginnen met de positieve punten. De bath bomb ziet er heel leuk uit. Niet alleen vanwege de vorm, maar ook door de roze kleur met glitters. Zodra ik de bomb in het badwater laat vallen, krijg ik een prachtig kleurenspektakel te zien. Ik zie roze, geel, oranje en wit en uiteindelijk kleurt het water helemaal oranje. De bomb bruist langzaam waardoor je er lang genoeg van kan genieten. Het badwater bevat subtiele glitters, maar deze blijven niet op mijn huid plakken.

Volgens Lush zou deze bath bomb naar een zoete aardbeienmilkshake ruiken, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. De bruisbal ruikt inderdaad lekker zoet, maar een pure aardbeiengeur zou ik het echt niet noemen. Toen ik aan de bomb rook, moest ik meteen aan de geur van tonkabonen denken. Wanneer ik vervolgens naar de ingrediëntenlijst keek, zag ik dat de tonkabonen inderdaad bovenaan de ingrediëntenlijst staan. De geur van tonkabonen is een mix van vanille, amandelen, kaneel en kruidnagel. Ik zou de geur van deze bruisbal omschrijven als zoet, warm en kruidig. 

Zodra ik uit bad kom, vervliegt de geur snel en dat vind ik jammer. Ik vind het net heel fijn wanneer de geuren van de Lush bath bombs nog even op mijn huid blijven hangen. Mijn huid voelt ook niet zo zacht aan als gewoonlijk. Omwille van deze redenen, en omdat de geurbeschrijving niet helemaal klopt, zou ik deze You Shall Go To The Ball bath bomb niet meer opnieuw kopen. Ik vind dat Lush veel betere bath bombs in het (kerst)assortiment heeft.

you shall go to the ball

Lush You Shall Go To The Ball Bath Bomb kost € 6,50 en is te koop in de Lush winkels en webshop. Deze bath bomb behoort tot de kerstcollectie en is slechts tijdelijk verkrijgbaar. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Lush Snowball Bath Bomb

Eén reactie

  1. Wat jammer van die geur. Ik heb deze ook nog liggen en ben benieuwd of ik hetzelfde ga ervaren.

Reacties zijn gesloten.