Review: Lush Snow Fairy Lights Bath Bomb

Geplaatst door

Jullie weten inmiddels wel hoe gek ik ben op de Lush Snow Fairy geur. Ik heb reeds een review geschreven over de Lush Snow Fairy Showergel en de Lush Snow Fairy Body Spray. Vandaag wil ik jullie graag de Lush Snow Fairy Lights Bath Bomb voorstellen. Deze bruisbal heeft een lekker zoete snoepjesgeur en zorgt voor een prachtig kleurenspektakel in bad. Bijzonder aan deze bath bomb is dat je er drie keer mee in bad kan gaan, maar je kunt hem ook in één keer in een bad vol water laten vallen. Kijk mee!

lush snow fairy lights bath bomb

Beschrijving Lush Snow Fairy Lights Bath Bomb – € 9,50

‘Eén bath bomb, drie baden, allemaal even zoet. Ga je voor de top (glinsterend water), de confetti (sterrenstof) of de bath bomb (neonroze bad) zelf? Laat de bombs apart van elkaar (of tegelijkertijd!) in een bad vol water vallen en geniet van een explosie aan geur en kleur. De bath bomb bevat glitters, is vegan en verpakkingsvrij.’

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, Parfum, Perzische Limoenolie (Citrus aurantifolia), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Water (Aqua), Titanium Dioxide, Maïszetmeel (Zea mays), Poedersuiker, Heemstwortelpoeder (Althaea officinalis), Synthetische Musk, Dipropyleen Glycol, Synthetische Fluorflogopiet, Natrium Coco Sulfaat, Propyleen Glycol, Cocamidopropyl Betaïne, Natrium Cocoyl Isethionaat, Tinoxide, Calcium Natrium Borosilicaat, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Kleurstof 45410, Kleurstof 45410:2, Kleurstof 17200, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 47005:1, Kleurstof 45380:2, Kleurstof 19140, Kleurstof 14700, Kleurstof 42053, Kleurstof 42090, Kleurstof 42090:2

lush snow fairy lights

Zoals je ziet, bestaat de Lush Snow Fairy Lights Bath Bomb uit drie delen: de top, de confetti binnenin en de roze bath bomb zelf. Je kunt ervoor kiezen om deze delen los van elkaar te gebruiken, zodat je er drie keer mee in bad kan gaan. Maar je kunt de bruisbal ook in één keer in het water laten vallen. Ik heb gekozen voor het laatste omdat ik heel benieuwd was naar het totale kleurenspektakel.

Lush Snow Fairy Lights in bad!

snow fairy lights bath bomb

snow fairy lights

Mijn ervaring

De Lush Snow Fairy Lights bath bomb is geweldig! Zoals je op de foto’s kunt zien, zorgt de bath bomb voor een prachtig kleurenspektakel. Roze, blauw, geel, groen, paars… tal van mooie kleuren komen tevoorschijn! De confetti bolletjes blijven even op het wateroppervlak liggen en zakken dan naar beneden waar ze volledig verder bruisen. Uiteindelijk wordt het badwater helemaal roze.

Over de Snow Fairy geur kan ik kort zijn: die ruikt heerlijk naar zoete snoepjes en maakt me heel vrolijk. De zoete geur blijft lang in de badkamer aanwezig en ook op mijn huid blijft de geur lang hangen. Dat vind ik heel fijn! De bruisbal maakt mijn huid ook heel zacht. Zodra ik uit bad kom, hoef ik geen body lotion meer te smeren. 

Er is maar één nadeel en dat is de prijs. De Snow Fairy Lights bath bomb kost € 9,50 en dat is niet zo goedkoop. Althans, als je de bath bomb in één keer gebruikt zoals ik heb gedaan. Wanneer je de drie delen los van elkaar gebruikt en drie baden neemt, valt de prijs heel goed mee. Ik heb de bath bomb in één keer gebruikt omdat ik heel benieuwd was naar het totale kleurenspektakel. Echter ben ik nu ook wel nieuwsgierig naar hoe de drie delen los van elkaar eruitzien in bad. Mocht ik dit ook nog eens testen, dan zal ik hier zeker een blogpost over delen.

lush snow fairy bath bomb

Lush Snow Fairy Lights Bath Bomb kost € 9,50 en is te koop in de Lush winkels en webshop. Deze bath bomb behoort tot de kerstcollectie en is slechts tijdelijk verkrijgbaar. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. Oh ik wou dat ik een bad had maar helaas..Het ziet er zo mooi uit die bruisbal en lijkt me ook heerlijk alhoewel ik wel een gevoelige huid heb..

  2. Ik heb deze ook liggen. Nu heb je mij nog meer benieuwd gemaakt. Binnenkort maar eens gebruiken.

Reacties zijn gesloten.