Dit zijn de mooiste badmode trends 2022

Geplaatst door

De zomer mag dan nog ver weg zijn, maar dat betekent niet dat we nog niet naar de badmode trends 2022 mogen kijken. Integendeel zelfs, het is net ontzettend leuk om alvast op zoek te gaan naar een nieuw badpak of nieuwe bikini voor volgend jaar. Bovendien is er in het najaar dikwijls korting op badmode waardoor je ook nog flink wat geld kan besparen. Om je te inspireren, zet ik in deze blogpost de mooiste badmode trends 2022 op een rijtje. Zo zie jij er straks helemaal trendy uit in het zwembad, op het strand of in de welness!

badmode trends 2022

1. Badmode trends 2022: surf badkleding

Je hoeft heus geen surfchick te zijn om mooie surf badkleding te dragen. Ook zonder surfplank zal je stralen in een surf bikini set of surf badpak! Het voordeel van surf badkleding is dat je zelf je outfit kunt samenstellen. Zo kan je bijvoorbeeld perfect je bikinibroekje vervangen door een leuke dames surf short. Op die manier maak je je outfit nét een tikkeltje stoerder en ben je helemaal mee met de nieuwste badmode 2022.

surf badkleding

2. High-waist bikini

In de zomer van 2022 mogen je benen gezien worden. En hoe kan dat beter dan met een sexy high-waist bikini? Bij deze trend komt je bikini broekje wat hoger dan normaal. De meeste exemplaren vallen tot aan je navel en benadrukken je vrouwelijke lichaam. 

3. Ruffle bikini

Ook ruffles zijn helemaal hot komende zomer. Ruffles aan je broekje, bij je bandjes of decolleté van je top: het kan allemaal. Volgende zomer kan je niet genoeg ruffles dragen voor een speelse en vrouwelijke look.

4. Aztec print bikini

De Aztec-print is reeds enkele jaren populair en komende zomer zien we deze trend ook in de badmode terug. Ga je voor een bandeaubikini, een triangel bikini of een sportief exemplaar? Het maakt niet uit want met een Aztec-print zit je in de zomer van 2022 sowieso goed. 

5. Mix & match bikini

Als laatste is het een trend om verschillende kleuren en prints met elkaar te combineren. Je bikini top mag dus gerust een andere kleur of print hebben dan je bikini broekje. Zo kan je zelf heel leuke combinaties maken. Voor ieder figuur en iedere stijl is er wel een leuke mix & match bikini te vinden. 

bikini trend 2022

Zo, dit zijn de mooiste badmode trends 2022. Mocht je er nog niet helemaal uit zijn wat de perfecte badmode is voor jou, dan kan je hier nog meer badkleding informatie vinden!

Veel liefs,
Vanessa xxx