Kruidvat Beauty Drink Hyaluron: werkt het écht?

Geplaatst door

Kruidvat Beauty Drink Hyaluron – Tegenwoordig zijn vitamine- en beauty supplementen erg populair. Ook Kruidvat speelt mooi in op deze trend. Onlangs heeft Kruidvat namelijk twee beauty drinks uitgebracht: Kruidvat Beauty Drink Collageen en Kruidvat Beauty Drink Hyaluron. Dit zijn vloeibare supplementen om je huid van binnenuit te verzorgen. Ik was vooral benieuwd naar de Hyaluron variant. Ik heb deze beauty drink 14 dagen getest en vertel je graag wat ik ervan vind.

kruidvat beauty drink hyaluron

kruidvat hyaluron beauty drink

Beschrijving Kruidvat Beauty Drink Hyaluron – € 12,99 (14 ampullen)

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die water bindt. De stof heeft een rol in de vochthuishouding van de huid, maar komt o.a. ook voor in ogen en bindweefsel. Het zorgt dus voor hydratatie. Hyaluronzuur wordt snel weer afgebroken door andere stoffen in het lichaam, maar het wordt ook weer aangemaakt. Het is een voortdurend proces, maar met het vorderen van de leeftijd neemt dit af en bevat de huid dus minder hyaluronzuur. We kunnen daar de huid een handje bij helpen.’

‘Het gebruiken van Kruidvat Hyaluron Beauty Drink hydrateert en geeft een jeugdige uitstraling aan de huid. De beautydrink heeft een heerlijke perziksmaak en bevat tevens biotine. Biotine ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en draagt bij aan normale haargroei. Je kunt deze beauty drink dagelijks innemen, idealiter bij of na het ontbijt.’

Ingrediëntenlijst

hyaluronzuur kruidvat

Hoe Kruidvat Beauty Drink gebruiken?

Het gebruik is heel gemakkelijk: schud de ampulle en neem er dagelijks eentje in, bij voorkeur bij of na het ontbijt. Een box bevat 14 ampullen dus je kunt er 14 dagen mee doen. 

De ampullen zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar. Bewaar ze dus uit het zicht en bereik van kinderen.

beauty drink hyaluron

Mijn ervaring

Toen ik de Kruidvat Beauty Drinks in de Kruidvat folder zag staan, stond ik er eerlijk gezegd sceptisch tegenover. Het leek me immers te mooi dat deze vloeibare supplementen zouden werken. Inmiddels heb ik de ampullen 14 dagen gebruikt en moet ik mijn mening toch een beetje herzien. Ik merk namelijk wel verschil met 14 dagen geleden.

Voordat ik de ampullen gebruikte, had ik hier en daar droge en jeukerige plekjes op mijn gezicht. Die plekjes heb ik nu niet meer. Ook merk ik dat mijn huid in het algemeen wat minder droog is geworden. Ik moet natuurlijk nog steeds een hydraterende dag- en nachtcrème gebruiken, maar mijn huid ‘smeekt’ minder om hydratatie. Wanneer ik twee weken geleden eens vergat om mijn dag- of nachtcrème te smeren op het normale tijdstip, dan voelde ik dat meteen aan mijn huid. Dat droge, trekkerige gevoel ervaar ik nu niet meer. Verder ziet mijn huid er egaal uit en heb ik geen last van onzuiverheden, maar dat laatste heb ik eigenlijk bijna nooit.

Ik merk dus wel dat de Kruidvat Beauty Drinks mijn huid van binnenuit hydrateren en verzorgen. Omdat ik best tevreden ben over het resultaat na 14 dagen, heb ik nog een box besteld zodat ik de ampullen nog langer kan testen. Ik ben benieuwd of ik na een maand nog meer resultaat zal merken. Ik vind het overigens geen straf om deze ampullen in te nemen. Kruidvat Beauty Drink Hyaluron heeft een lekkere perziksmaak die ik met veel plezier opdrink. Bovendien vind ik het ook weleens fijn om vloeibare supplementen in te nemen in plaats van tabletten of gummies. 

Wat ik nog even wil meegeven is dat deze ampullen geen vervanging zijn van gezonde en gevarieerde voeding. Het is nog steeds belangrijk om gezond te eten en goed voor jezelf te zorgen. De Kruidvat Beauty Drink Hyaluron geeft je huid letterlijk een extra shotje, maar de basis van een mooie huid blijft natuurlijk een gezonde levensstijl. 

hyaluron beauty drink kruidvat

Kruidvat Beauty Drink Hyaluron is verkrijgbaar voor € 12,99 (14 ampullen) in de Kruidvat winkels en webshop. Er is ook een Kruidvat Beauty Drink Collageen verkrijgbaar maar die sprak me persoonlijk niet zo aan. Tip: Kruidvat geeft regelmatig korting op deze beauty drinks. Momenteel kan je bijvoorbeeld de tweede box kopen aan de helft van de prijs. Dat scheelt toch weer wat geld in je portemonnee!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Kruidvat Hyaluron Tissuemasker

5 reacties

  1. ik had ze ook in de folder zien staan en was er ook wat sceptisch over maar na je review wil ik ze wel eens proberen. ben ook wel benieuwd naar de collageen variant

    1. Dag Chrissy! Als je een +45 huid hebt, zijn de collageen beauty drinks wellicht beter voor jouw huid. Volgens de beschrijving van Kruidvat bevorderen deze ampullen een zichtbaar jongere huid, verminderen ze nieuwe rimpels en fijne lijntjes. Deze ampullen hebben een sinaasappelsmaak. Ik heb de collageen ampullen niet getest dus verder kan ik je er helaas niet veel over vertellen. Groetjes!

  2. Ik ben 67 en kan dus best wat ondersteuning gebruiken. Super tevreden over deze ampullen (collageen), na twee weken een merkbaar verschil.

    1. Hey Anita. Wat fijn om te horen! Ik heb geen ervaring met de collageen ampullen dus ik ben ook wel benieuwd nu. Groetjes!

Reacties zijn gesloten.